Hoofdkussen werd pas 3 (!) weken na bestelling geleverd. Te laat voor vertrek op vakantie. Retourproces zeer ondoorzichtig en vervolgens kreeg ik ‘aanbod’ helft vh geld terug en het kussen houden. Tel... Mehr ansehen
Hele fijne ervaring ondervonden met Explore Plus. Wegens leveringsproblemen aan mijn kant dachten ze mee, zodat ik alsnog op tijd mijn reiskussen en oogmasker heb mogen ontvangen. Nog niet u... Mehr ansehen
Vorig jaar nekkussens besteld en deze zijn ideaal voor op reis. Omdat die zo goed bevallen ook de Smart Carry besteld. Na levering bleek er een productiefout te zijn, maar dit is keurig opgelost en he... Mehr ansehen
Ook de Smart Carry anti diefstal tas uitgeprobeerd tijdens onze stedentrip naar (Disneyland) Parijs. Super fijne tas om al je belangrijke spullen veilig in op te bergen. Niet te groot maar ook niet te... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Explore Plus – Jouw Ultieme Reisgenoot voor Comfort en Ontspanning! Bij Explore Plus begrijpen we hoe belangrijk comfort is tijdens het reizen. Lange vluchten, busritten of treinreizen kunnen vaak vermoeiend en zelfs pijnlijk zijn, vooral als je niet de juiste ondersteuning hebt. Slapen onderweg is voor velen een uitdaging – je hoofd zakt naar voren, je nek krijgt geen ondersteuning en je wordt telkens wakker met een stijve nek of rugpijn. Dit kan je reiservaring flink verpesten. Daarom hebben wij het Explore Plus Reiskussen ontwikkeld, een innovatief kussen dat zorgt voor optimale nek- en hoofdondersteuning, zodat jij uitgerust en zonder pijn op je bestemming aankomt. Bij Explore Plus draait alles om kwaliteit, comfort en gebruiksgemak. Ons reiskussen is ontworpen met hoogwaardig traagschuim en een ergonomische 360°-ondersteuning, waardoor je hoofd in een natuurlijke houding blijft en je nekspieren niet onnodig belast worden. Hierdoor kun je genieten van een diepe en ontspannen slaap, zonder het ongemak van traditionele U-vormige nekkussens die vaak niet voldoende ondersteuning bieden. Bij Explore Plus streven we ernaar om reizigers de best mogelijke slaapervaring te bieden, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Wij geloven dat comfortabel reizen voor iedereen toegankelijk moet zijn en dat je uitgerust en zonder klachten op je bestemming moet aankomen. Daarom blijven we onze producten ontwikkelen en verbeteren op basis van feedback van onze klanten. Wil jij ook zonder nekpijn en vermoeidheid op reis? Probeer ons reiskussen nu 30 dagen risicoloos uit! Als het niet aan je verwachtingen voldoet, krijg je je geld gewoon terug. Zo kun je zelf ervaren wat écht comfortabel reizen betekent. Bestel vandaag nog en beleef reizen zoals nooit tevoren!
Niederlande
- exploreplus.nl
Hat 84 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
super nekkraag van exploreplus
Ik heb 3 nekkragen gekocht bij explorer plus. De service was perfect, de kragen had ik binnen 3 weken in huis. De kragen ook reeds gebruikt tijdens onze vakantie. Kraag ondersteund je nek heel goed en geeft goed steun ook aan de zijkanten. Op deze manier voelt het als een heerlijk kussen. Ik kan dit product iedereen adviseren.

Antwort von Exploreplus
Nadat ik vorig jaar het reiskussen van…
Nadat ik vorig jaar het reiskussen van Explore Plus heb geprobeerd (die trouwens nog steeds heel goed bevalt), wilde ik nu ook de Smart Carry proberen en dat is goed gelukt tijdens mijn stedentrip naar Valencia. Super fijne tas, niet te groot en niet te klein. Kon er alles in kwijt wat ik nodig had en het gaf me een stuk veiliger gevoel!

Je moet het maar weten!
Ik plaatste gisteren een negatieve review omdat het klittenband op het nekkussen niet werkte. Daardoor vielen de uiteinden langs mijn schouders af en gaf het kussen niet de steun om hoofdknikken te voorkomen. Ik meldde dit op de site van Explore Plus en zij reageerden vrij snel! Ik kreeg de tip om een beschermlaag van het klittenband te trekken waardoor het wel functioneert. Ik ben blij met dit nekkussen en dat Explore Plus zo snel en adequaat reageerde, daarvoor dank.

Bevalt nu al prima
Er was wat vertraging door de slaapmasker-actie, maar na een mailtje kwam dat goed. Het pakketje kwam voor mij nét na mijn reis binnen, maar op de bank voldoet het ook al helemaal. ben er erg blij mee!

bedrog?
Ik heb mijn bestelling geplaatst op 24-2. Ondertussen geen melding van wanneer het pakje zou aankomen. Website bestaat niet meer? Ongerust momenteel dat dit bedrog is...

Antwort von Exploreplus
Zowel het reiskussen als de Smart Carry…
Zowel het reiskussen als de Smart Carry zijn echt een perfecte toevoeging aan mijn reis geweest. Heb heerlijk kunnen slapen in het vliegtuig en de tas gaf me echt rust in mijn hoofd wetende dat al mijn waardevolle spullen georganiseerd en veilig opgeborgen zaten. Dank voor de goede service, zal hier zeker nog eens bestellen! 👏

Antwort von Exploreplus
De bestelling had wat vertraging en ik…
De bestelling had wat vertraging en ik was bang dat het nekkussen niet binnen zou zijn voor mijn vertrek maar na een e-mail te hebben gestuurd ging het snel. Het werd direct opgepakt en was een dag later opgelost. Top service! Zeer tevreden 😊

Reiskussen besteld
Reiskussen besteld. PostNL gaf aan geleverd terwijl dit echt niet zo was. Bij navraag had de bezorger het pakket te vroeg gescand en het zou nog geleverd worden. Niet dus! Contact gehouden met afzender en ze hebben dit keurig opgelost. Alsnog kussentje ontvangen via DHL. Communicatie met Explore was echt heel fijn. Kussentje is super!

Enorm tevreden!
Het nekkussen van Exploreplus gebruikt tijdens mijn reis richting Azië en enorm tevreden! Het is super handig mee te nemen, en bied fijne ondersteuning voor je nek.
Normaal gesproken kan ik nooit slapen tijdens mijn vluchten, maar met dit nekkussen heb ik heerlijk kunnen slapen en kwam ik eindelijk een keer zonder nek en rugpijn het vliegtuig uit!
Aanrader dus!

Antwort von Exploreplus
Het reiskussen met slaapmasker nu…
Het reiskussen met slaapmasker nu cadeau gegeven aan mijn vriend, hij is er heel blij mee, we gaan namelijk volgende maand samen op reis naar Australië 😊

Top product
Snel geleverd, mooi product, heb er inmiddels meer!

Antwort von Exploreplus
Ik had de verkeerde kleur reiskussen…
Ik had de verkeerde kleur reiskussen ontvangen. De klantenservice reageerde super snel en heeft op tijd voor mijn reis kosteloos het juiste kussen geleverd — echt topservice! Ik ben heel blij met het reiskussen, het zit heerlijk en biedt echt de perfecte ondersteuning.

Blij met de nekkussens
Spullen zijn keurig geleverd, inclusief de slaapmaskers. Ik had een vraag waar snel antwoord op kwam. En heel blij met de nekkussens. Ik heb er diversen, maar met deze ben ik heel blij. Super comfortabel. Levering updates klopten.

Antwort von Exploreplus
Het nekkussen was echt een aanrader
Het nekkussen was echt een aanrader. Hierdoor heerlijk kunnen slapen in het vliegtuig naar Spanje. Ook de reistas was super handig, ik kon hier alles in kwijt en had alles dichtbij me, heel handig met bijvoorbeeld inchecken.

Erg tevreden!
Ik heb een reiskussen en reistas gekocht en ben er super tevreden mee! De bestelling werd snel geleverd en ik de producten zijn van goede kwaliteit. Het kussen ligt ook echt veel beter dan alle andere reiskussentjes die ik heb gehad.

Kwaliteit
Tijdens mijn reis deze producten voor het eerst gebruikt. Het nekkussen biedt goede ondersteuning en zit comfortabel, zelfs tijdens langere momenten zitten. Ik merkte meteen dat mijn nek veel minder belast werd dan normaal, geen geknikkerbol meer, perfecte ondersteuning. De reistas (smart carry) is ruim, geordend en praktisch ingedeeld, waardoor ik alles makkelijk kwijt kon zonder te hoeven proppen. Alles werd netjes en op tijd geleverd. Absoluut tevreden over zowel de kwaliteit als de service.

Bestelling
Nadat er iets mis was gegaan, is het door het team keurig opgelost en is de juiste bestelling alsnog (op tijd) aangekomen !

Toch goedgekomen
Ik had wat twijfels, maar toch bestelling gedaan. Bericht van levering van PostNL, maar dat tijdstip was niemand thuis. In eerste instantie gaf ExplorePlus aan niks te kunnen doen, omdat er een leveringsbericht was. Ze hadden dit nog niet eerder meegemaakt (lijkt me sterk, maar ok). Ik kon gelukkig met screenshots aantonen dat er niemand thuis was op moment van levering. Veel mailwisseling sinds november 2025. Na intern beraad, is besloten het pakket opnieuw te versturen. Vandaag ontvangen, superfijn! Goede service en goed contact per mail.

Betrouwbaar bedrijf
De Smart Carry reistas bevalt ook erg goed, zit lekker en houdt al mijn waardevolle spullen georganiseerd bij me. Na de tweede keer hier bestellen kan ik wel zeggen dat het een betrouwbaar bedrijf is met klantvriendelijke ondersteuning en snelle service!

Antwort von Exploreplus
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.