Test Route Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb praktijkexamen auto gehad vandaag en de route die ik had was ook hetzelfde zoals op de video maar wijken bijna altijd wel af in het echt dus let daar bij op! Ik heb route Aalst via CBR Ein... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het volgen van de examenroutes geeft me rust en rijden word ineens leuk omdat ik me veel beter voorbereid voel. Het neemt ook een stuk spanning weg omdat ik nu alle routes uit mijn hoofd ken inclusief... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijke videobelden, ik kan me goed inbeelden om zelf aan het rijden te kunnen zijn. Soms had ik wel twijfels ivm de snelheid (bvb op verhoogde inrichtingen werd in de video soms sneller gereden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I purchased the one week package and I must say it helped quite a bit. Today I passed my fallangstexam because I've got one of the routes I saw in the videos for my location ! The videos gave me confi... Mehr ansehen

1. Führerscheinstelle
  2. Führerscheinausbildung

Vom Unternehmen geschrieben

Test Route specializes in driving test preparation through offering online driving test routes. Through examen-route.nl (Netherlands), examen-route.be (Belgium), and koreprove.dk (Denmark), tens of thousands of students use our platforms to gain insights into driving test routes and complex traffic situations around test centers in the Netherlands (CBR), Belgium (GOCA), and Denmark (Færdselsstyrelsen), helping students improve their driving test pass rate. Our driving test routes are developed by collaborating with a large network of driving schools and driving instructors. For every city, we have done careful analysis of challenging traffic situations in various test scenarios across the Netherlands, Belgium, and Denmark. We focus on real-world traffic situations to prepare students as realistically as possible for their practical driving test. Updates: We verify and update our routes monthly to ensure accuracy. When changes occur in road infrastructure or test procedures in a region, we adjust our materials immediately to ensure they remain current. The goal of our platforms is to provide support alongside regular driving lessons through visual route training and video guidance for driving test preparation.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

140 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

It is very helpful for me to familiarize the routes. The recordings are clear and steady.

16. September 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

routes oke, maar slechte manier gegeven

Bij alle filmpjes was er heel veel tijd gewoon wachten achter een rood licht, (waarom er niet uitknippen)en er waren soms ondertiteling met uitleg maar enkel muziek als geluid, en de routes die je kon downloaden voor google maps was een heel gedoe om die bruikbaar te maken voor google maps, dus ook niet fijn, maar ze gaven wel routes dus dat is allesinds goed.

13. September 2025
Test Route-Logo

Antwort von Test Route

Beste Joaquin, bedankt voor je uitgebreide feedback! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Je punt over de wachttijden bij rode stoplichten zullen we zeker meenemen in toekomstige examenroutes die we delen. We gaan aan de slag om stoplichten die te lang op rood staan beter uit te knippen in onze video's.

Wat betreft het geluid: we kiezen bewust voor muziek in plaats van gesproken uitleg omdat veel leerlingen de afspeelsnelheid aanpassen (bijvoorbeeld 1,5x snelheid). Gesproken instructies worden dan onduidelijk, terwijl de tekstuele ondertitels goed leesbaar blijven.

Voor de routes willen we benadrukken dat we Google Maps niet aanraden voor het oefenen van examenroutes. Bij het inladen van GPX-bestanden is het heel belangrijk dat je een app gebruikt die turn-by-turn navigatie ondersteunt. Dit zullen we naast onze mailings ook duidelijker op de website vermelden.

Nogmaals dank voor je feedback. Dit helpt ons enorm om het platform te verbeteren!

Dag allemaal

Dag allemaal, ik heb rijexamen en ik heb de route heel goed geoefend maar zelf want mijn instructeur blijft de route geheim houden. Maar met deze kan ik zelf oefenen. Bedankt examen-route.nl

13. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De routes zijn niet volledig en niet up…

De routes voor Bree zijn niet volledig. De gekozen route door de examinator bleek geen van de vier aangeboden routes te zijn. Ik raad ook aan om de routes zelf eens opnieuw te beoordelen om veranderde verkeerssituaties mee op te nemen. De GPX files bevatten fouten. Ik gebruikte de Routes app en zag vreemde verbinden vanuit de route terug naar het begin etc. Ik heb er weinig aan gehad.

3. September 2025
Test Route-Logo

Antwort von Test Route

Beste Bart, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het erg jammer om te lezen dat je bepaalde onderdelen in routes hebt gemist. Ook geef je aan dat het fout ging met het downloaden en rijden van de routes. Het is hierin belangrijk dat je gebruikmaakt van een app die turn-by-turn navigatie ondersteunt.

Mocht je specifieke feedback met ons willen delen over bijvoorbeeld de stad waarin je nog routes mist - dan waarderen we dat enorm. Ook als we je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat natuurlijk graag. Je kunt ons in dat geval mailen op info@examen-route.be.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wat was goed en wat kan beter?

Het beeld kwaliteit is goed en de route overzicht ook. Dus handig voor je rij examen. Het enige wat voor mij alleen beter was geweest of had gekunt is dat je als tekst kreeg bij bepaalde situaties of borden dat je tegen kan komen tijdens je examenroute. Bijvoorbeeld, let op hier komt een onoverzichtelijke kruising of let op achter deze helling komt een bocht verminder vaart en ga naar 2 of 1. Gewoon kleine tips die kunnen helpen. Want als je een examen route kan leren en weet ooh hier kwam dit of dit want dat heb ik gehoord of gelezen in de video. Dan kan je daar beter op letten. Ik keek de routes van CBR Barendrecht.

27. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr