Test Route Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I purchased the one week package and I must say it helped quite a bit. Today I passed my fallangstexam because I've got one of the routes I saw in the videos for my location ! The videos gave me confi... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb praktijkexamen auto gehad vandaag en de route die ik had was ook hetzelfde zoals op de video maar wijken bijna altijd wel af in het echt dus let daar bij op! Ik heb route Aalst via CBR Ein... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijke videobelden, ik kan me goed inbeelden om zelf aan het rijden te kunnen zijn. Soms had ik wel twijfels ivm de snelheid (bvb op verhoogde inrichtingen werd in de video soms sneller gereden... Mehr ansehen

1. Führerscheinstelle
  2. Führerscheinausbildung

Vom Unternehmen geschrieben

Test Route specializes in driving test preparation through offering online driving test routes. Through examen-route.nl (Netherlands), examen-route.be (Belgium), and koreprove.dk (Denmark), tens of thousands of students use our platforms to gain insights into driving test routes and complex traffic situations around test centers in the Netherlands (CBR), Belgium (GOCA), and Denmark (Færdselsstyrelsen), helping students improve their driving test pass rate. Our driving test routes are developed by collaborating with a large network of driving schools and driving instructors. For every city, we have done careful analysis of challenging traffic situations in various test scenarios across the Netherlands, Belgium, and Denmark. We focus on real-world traffic situations to prepare students as realistically as possible for their practical driving test. Updates: We verify and update our routes monthly to ensure accuracy. When changes occur in road infrastructure or test procedures in a region, we adjust our materials immediately to ensure they remain current. The goal of our platforms is to provide support alongside regular driving lessons through visual route training and video guidance for driving test preparation.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

159 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

aanrader

Ik heb zeer goed kunnen oefenen door de routes te rijden. Maar ik moest eerst een goede app voor zoeken want tomtomgo was betalend en uiteindelijk kon ik de geïnstalleerde bestand op die app niet openen.

30. Dezember 2025

Duidelijke examenroutes

De routes zijn heel overzichtelijk en duidelijk.
En het geeft een geruststellend gevoel de examenroutes te kennen en te kunnen oefenen.
Alleen de routes te verbinden met een gps is ons niet gelukt.

1. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De routes kloppen niet

De routes kloppen niet, hebben ondertussen al examen afgelegd en de route was helemaal anders geen enkele klopte.

12. Dezember 2025

Antwort von Test Route

Beste Dirk, bedankt voor je update per mail! Van harte gefeliciteerd met je geslaagde examen! 🎉 Fijn dat ons platform je ondanks de afwijkende route toch heeft geholpen met de moeilijke punten en omgeving. We blijven onze routes aanscherpen op basis van feedback zoals de jouwe. Heel veel veilige kilometers gewenst!

Handige site

Een hele fijne site om gewend te raken aan de routes die je mogelijk kunt rijden met alle moeilijke punten. Voel me een stuk beter voorbereid na het kijken van de filmpjes en het helpt ook met een stukje spanning wegnemen.

19. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Storing is snel opgelost.

Ik kreeg snel een reactie via mail en de storing is opgelost. Top!

Jammer dat ik niet alle routes kan inzien, de laatste route is steeds offline. Er staat dat binnenkort online is maar duurt al weken en route is nog steeds niet beschikbaar.
De rest is heel goed en interessant.

18. Dezember 2025

Antwort von Test Route

Beste Farah, bedankt voor je positieve review. We waarderen het dat je aangeeft ons platform goed en interessant te vinden.

In je review laat je weten dat er een route op dit moment niet beschikbaar is. Dit is bij ons niet bekend - alle routes zouden beschikbaar moeten zijn.

Wil je ons laten weten welke route je op dit moment niet kan bekijken? Dan lossen we het zo snel mogelijk voor je op. Dat kan via info@examen-route.nl. We zullen jou ook even een mailtje sturen. Bedankt alvast!

Ik heb de extra 7 dagen niet nodig

Ik heb de extra 7 dagen niet nodig, omdat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Ik heb enorm veel profijt gehad van jullie video’s. Ik heb zelf in Zoetermeer gereden en ik kan met zekerheid zeggen dat ik zonder jullie video’s, die ik ontelbaar vaak heb bekeken, waarschijnlijk zou zijn gezakt.

Het laatste deel van mijn examen heeft mijn examen echt gered, omdat ik de opdracht kreeg: “Volg de borden A12 richting Den Haag.” Dankzij jullie video’s wist ik precies wat mij te wachten stond.

Een klein puntje van kritiek is dat de examenroute Pijnacker, het dorp waar ik zelf woon, eigenlijk een beetje een overbodige video is. De examinator zou hier tijdens het examen nooit komen. Ik zou deze route vervangen door eventueel een andere.

Voor toekomstige leerlingen die in Zoetermeer afrijden, zou het denk ik ook fijn zijn als er nog één à twee extra examenroutes voor Zoetermeer worden toegevoegd. Zo zijn studenten nog beter voorbereid!

Tot slot zou een korting voor eventuele gezakten die hun abonnement toch willen verlengen ook fijn zijn.

26. November 2025

Antwort von Test Route

Beste Lynn, wat een ontzettend fijne review om terug te lezen! We zijn erg blij om te horen dat je zoveel hebt gehad aan het platform examen-route.nl!

Je geeft aan dat je door onze video's precies wist wat je te wachten stond én dat is waar we het voor doen. De routes die we aanbieden zijn op basis van feedback van leerlingen en rijinstructeurs. We zullen er zeker voor zorgen om al die feedback steeds opnieuw te bekijken, om zo actuele video's aan te blijven bieden aan leerlingen.

Heel veel plezier met je rijbewijs en veel veilige kilometers toegewenst!

Overzichtelijke, mooie website

Het is een mooie overzichtelijke website. Naast de routes van mijn stad, vond ik de filmpjes met de bijzondere manoeuvres ook nuttig.
De routes komen overeen met de plaatsen waar we moeten afrijden.

11. Dezember 2025

Heel veel meer rust

Het volgen van de examenroutes geeft me rust en rijden word ineens leuk omdat ik me veel beter voorbereid voel. Het neemt ook een stuk spanning weg omdat ik nu alle routes uit mijn hoofd ken inclusief de moeilijke stukken

8. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr