Evolta Bewertungen 16

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uppdatering

Uppdatering, det vart mkt strul med flytt av abonemang. skulle börja gälla i november 2025, men fick räkningar från vattenfall, så fick ringa och påminna om flytt. 2 februari blev flytten så åkte på rörligt elpris i Januari, otroligt dyrt uppe i norr.
Sen när jag fick min första räkning så va den felaktig, varpå jag kontaktade evolta och dom skulle ordna till den. Det slutade med att jag fick rörligt pris även i februari, och fortfarande fel på kommande faktura.
Så jag är inte nöjd kund den här vintern.
Men anläggningen är igång och jag hoppas på att det skall fungera framöver.
Jag har dock haft dialog med min kontaktperson på Evolta, så återkoppling har fungerat

9. April 2026

Hej Marcus,

Tack för att du delar din upplevelse – och jag vill börja med att säga att vi verkligen beklagar strulet kring flytten av ditt abonnemang och faktureringen.
Det ska självklart fungera smidigt från start, och vi förstår att det blir extra frustrerande när det sammanfaller med en period av höga elpriser. Vi tar med oss detta internt för att säkerställa att liknande situationer inte uppstår framöver.

Samtidigt uppskattar vi att du lyfter att dialogen med din kontaktperson har fungerat – det är viktigt för oss att vara tillgängliga och lösa saker längs vägen.
Nu när anläggningen är igång och allt är på plats ser vi fram emot att leverera det värde som du ska få av din lösning. Framåt har du dessutom en mer förutsägbar kostnadsbild med fast månadskostnad, vilket gör att du slipper de kraftiga elchockerna som kan uppstå vid rörliga priser.
Tveka inte att höra av dig om något fortfarande känns oklart, vi finns här för dig.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dom har varit hemma hos min farsa och…

Dom har varit hemma hos min farsa och installerat en ny värmepump och en massa grejer. Och ja visst de är inge fel riktigt på pumpen förutom att den fastnade på högsta värmen en helg utan att man kunde ändra värmen så att elementen var kokheta hela helgen. Sedan så kommer vi till dehär med städning dom har lämnat hela vita golvet i tvättrummet helt smutsigt med fotavtryck och sedan inne i hobbyrummet där dom installerat pumpen så har ni lämnat skräp överallt ni har inte städat något alls! Riktigt dåligt 👎

10. Februar 2026

Hej Theo,
Tack för att du tar dig tid att skriva – och jag vill börja med att säga att det här inte är den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.
Det du beskriver kring värmepumpen är självklart inte acceptabelt. Samtidigt vill jag poängtera att vi tog detta på största allvar och arbetade så snabbt vi kunde för att lösa det – och felet åtgärdades direkt efter helgen.

När det gäller städningen så ska vi alltid lämna installationen i ett snyggt och städat skick. Att det lämnats smuts och skräp efter arbetet är inte enligt vår standard, och det tar vi på största allvar.
Vi vill gärna få möjlighet att rätta till helheten och säkerställa att allt är i toppskick.
Be er kontakta oss direkt på info@evolta.se eller via er kontaktperson så ser vi till att följa upp detta ordentligt.
Tack för att du uppmärksammar oss på detta – vi tar det vidare internt för att det inte ska hända igen. / Team Evolta

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ett bra företag,med trevlig personal.

Ett bra företag,trevlig personal och ett bra jobb med anläggningen.

19. Januar 2026

Antwort von Evolta

Tack så mycket Torbjörn för de fina orden!
Vi är glada att höra att du är nöjd både med vårt team och installationen. Det betyder mycket för oss. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor framöver.

Vänliga hälsningar
Teamet på Evolta

Andra omdöme från mig

Andra omdöme från mig, får sms att saker kommer bli installerad nästa vecka, går över 2 veckor innan man hör något, jag skickar mail till dom, dem orkar inte ens SVARA mig....är fortfarande inte in kopplat..... Får el räkningar då och då.... Och nät avgifter som är högre än månen.... Så inte mkt nöjd...

31. Januar 2026

Hej Lars,

Tack för din kommentar. Vi vill gärna förtydliga att under den aktuella veckan försökte både vi och våra installatörer vid flera tillfällen få kontakt med dig för att boka in installationen. Vi fick dock inte tag på dig då, vilket självklart är helt förståeligt – alla har fullt upp ibland.

Det ger dock en något missvisande bild att det skulle bero på bristande återkoppling från vår sida. Vi arbetar aktivt med att hålla våra kunder uppdaterade och genomföra installationer så snabbt som möjligt.

Vi tar gärna kontakt igen för att säkerställa att allt blir korrekt slutfört och att du känner dig trygg i processen.

Team Evolta

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stämde exakt med vad som utovades

Stämde exakt med vad som utovades. Markstativ för solceller ingick.
Snabb installation trots kyla och snö.
Värmer 350 kmv och hänger med bra i temperatur svängningarna.
Rekommenderas.

8. Dezember 2025

Antwort von Evolta

Stort tack för din fina återkoppling – det uppskattas verkligen!
Kul att höra att allt fungerade enligt förväntan och att installationen gick smidigt trots tuffa väderförhållanden. Extra roligt att anläggningen levererar bra och klarar temperaturväxlingarna som den ska.
Tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss!

Jag är registread hos NIX

Jag är registrerad hos NIX. Ändå ringer en säljarjävel.

17. Oktober 2025

Hej Mats.

Vi förstår verkligen din irritation och ber om ursäkt för att du blivit kontaktad trots att du är registrerad hos NIX. Det ska självklart inte hända, och vi tar det på största allvar och kommer rapportera ditt telefon nummer så det ej händer igen.

Vi följer NIX-registret noggrant men ibland kan ett nummer ändå hamna i våra system av misstag, till exempel om det nyligen har ändrats ägare eller uppdaterats.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Långt elavtal med enrergilösning, med solseller och batteri

Saklig information, bra förklarat hur det fungerar, men känner mig ändå osäker på att gå vidare med mitt val av elleverantör.
Man blir låst i 15 år, det är väldigt lång tid. Men El behövs och man måste hitta nytt tankesätt idag med användandet av el.
Jag har luft vattenvärmepump, samt 2 elbilar i Jokkmokks kommun, så jag förbrukar en hel del el varje år ca 35000kw.

Evolta tog fram en bra personlig lösning.
Det kanske inte blir billigare, men det blir säkrare, och mer skyddat mot effektavgifter och elpriser, samt, bra med solceller och batteri som annars blir en dyr inverstering att göra.

Nu ingår den i elräkningen, så jag hoppas att det blir bra. Jag kommer uppdatera mitt omdöme eftersom tiden löper, samt hur installationen gick.

30. September 2025

Falsk eller vilseledande marknadsföring

Blev uppringd och tillfrågad om jag var intresserad av att hjälpa Evolta att stabilisera elnätet. Påståendet var att Evolta samarbetade med nätägarna. Men det fanns inget samarbetsavtal och säljaren visste inte vem den aktuella nätägaren är. Verkar helt oseriöst. Kanske Evolta är en seriös leverantör. Men med den här enfaldiga marknadsföringen är det svårt att säga annat än NEJ TACK! Om
Ni har bra produkter, berätta om det och låt bli att rundsnacka och vilseleda!

24. September 2025

Hej Bo,

Tack för att du tar dig tid att ge oss feedback. Vi beklagar verkligen att du fick den upplevelsen i samtalet – så ska det inte vara. Evolta har inget uppdrag från nätägare, och vi ska absolut inte ge sken av det. Vårt syfte med energiabonnemanget är att stötta el nätet och balansera det och bygger på att vi med hjälp av solceller, batterilösningar och moderna värmepumpar kan bidra till att minska belastningen på elnätet, men det är vår egen modell – inte ett nätägaruppdrag.

Vi tar till oss din synpunkt och arbetar kontinuerligt med att förbättra hur vi kommunicerar så att vi är helt tydliga och transparenta. Tack för att du uppmärksammade oss på detta.

Med vänlig hälsning,
Joakim Wilhelmsson
Försäljningschef, Evolta

Fantastisk service

Fantastisk service, från försäljare till installatörer och alla däremellan, kunniga installatörer, Raskt jobbat när de fick komma till (i väntan på varandra). Lyssnade och verkställde samtliga våra önskemål.Med andra ord, Kunde inte blivit bättre. Supernöjd kund, rekommenderas starkt. Tack, EVOLTA.

19. September 2025

Antwort von Evolta

Hej Mats, och Wow – stort tack för ditt fina omdöme!

Det var så himla trevligt att få komma hem till er och hjälpa er och bidra till en positiv skillnad framöver. Och bästa av allt att vi fick förtroende att även sätta upp ett evolta avtal i ert andra hus också. Det betyder otroligt mycket för hela vårt team, från säljare till installatörer, att höra att du är så nöjd med både arbetet och resultatet.

Vi strävar alltid efter att leverera trygghet, kvalitet och snabb service – därför känns det extra roligt att du upplevt precis det. Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss! / Joakim

Superbra

Har haft en bra upplevelse med Evolta från början till slut. Bra och tydlig kommunikation. Jag kände mig väldigt trygg med Robin som projektledare, han höll mig uppdaterad och såg till att allt flöt på. Leveransen blev en vecka sen, men det fick jag veta i tid och sen kom allt som utlovat. Installationen gick smidigt och allt fungerar bra. Plus i kanten för montörerna som kom med fika! / nöjd kund

3. September 2025

Antwort von Evolta

Hej Karin. Tack för att du delar med dig! Det betyder otroligt mycket för hela vårt team, från säljare till installatörer, att höra att du är så nöjd med både arbetet och resultatet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra bemötande från början till färdig…

Bra bemötande från början till färdig anläggning.

Joakim som energirådgivare rekommenderas!

2. September 2025

Antwort von Evolta

Stort tack för ditt fina omdöme Sofia, Blir riktigt glad att höra att du är nöjd med både bemötande och anläggning. Tack för förtroendet och att jag och Evolta fick bidra med att göra skillnad hemma hos er.

/ Joakim, Evolta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proffsigt och seriöst från dag ett

Proffsigt och seriöst från dag ett. Bra bemötande och duktiga hantverkare som har varit väldigt lösningsorienterade! Allt har gått smidigt och vi är väldigt nöjda!
Informationen har varit väldigt tydlig.
Dom svarar alltid när man ringer ,vilket är väldigt skönt om man funderar på nåt.
Rekommenderar starkt till andra!

24. Juli 2025

Hej Dennis

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss verkligen att du upplevt både tydlig information, bra bemötande och smidiga lösningar – precis det vi strävar efter i varje projekt.

Att du dessutom känner att du alltid kan nå oss betyder mycket – det är en trygghet vi vill att alla kunder ska ha. Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss starkt!

/ Teamet på Evolta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

“Vi är väldigt nöjda med Evolta

“Vi är väldigt nöjda med Evolta! Trevlig och kunnig personal som gav oss ett tryggt bemötande hela vägen. Kundservicen har varit toppen och det bästa av allt är att vi nu vet exakt vad det kostar att värma huset varje månad – och vi behöver inte längre oroa oss för om värmepumpen ska sluta fungera.”

2. Juni 2025

Hej Kjell!
Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi blir verkligen glada över att höra att du känner trygghet med oss och att vår personal kunnat ge dig ett bra bemötande hela vägen.

Att du nu har full koll på dina kostnader och slipper oro över värmepumpen är precis det vi vill uppnå för våra kunder. Tack för att du är en del av Evolta-familjen! 💚

Mycket nöjd kund

Evolta har gjort ett toppen jobb med mitt hus! Trots att jag bor utomlands och inte har befunnit mig på plats har Joakim och hans team gjort ett fantastiskt jobb. Jätte bra service och kommunikation, alltid tillgänglig för frågor, funderingar och uppdateringar på plats.
Jag är en jätte nöjd kund och rekommenderar verkligen Evolta!

10. Juni 2025

Antwort von Evolta

Stort tack Ulrika för din fina recension och för förtroendet att få hjälpa till med ditt sommar hus i Leksand – trots att du jobbar/bor utomlands! 🌍

Det betyder mycket att du uppskattar både vårt arbete på plats och kommunikationen under hela processen. Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga, tydliga och trygga – så det gläder oss verkligen att det nått fram. Tack igen för dina fina ord och rekommendationen.

Joakim & hela teamet på Evolta ⚡️

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr