Från första kontakt har allt flutit på…
Från första kontakt har allt flutit på bra. Känns bra att veta vad man ska betala varje månad och samtidigt få ny utrustning installerad i huset vilket annars kan vara en ganska rejäl och tråkig utgift.
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Uppdatering, det vart mkt strul med flytt av abonemang. skulle börja gälla i november 2025, men fick räkningar från vattenfall, så fick ringa och påminna om flytt. 2 februari blev flytten så åkte på rörligt elpris i Januari, otroligt dyrt uppe i norr.
Sen när jag fick min första räkning så va den felaktig, varpå jag kontaktade evolta och dom skulle ordna till den. Det slutade med att jag fick rörligt pris även i februari, och fortfarande fel på kommande faktura.
Så jag är inte nöjd kund den här vintern.
Men anläggningen är igång och jag hoppas på att det skall fungera framöver.
Jag har dock haft dialog med min kontaktperson på Evolta, så återkoppling har fungerat

Antwort von Evolta
Dom har varit hemma hos min farsa och installerat en ny värmepump och en massa grejer. Och ja visst de är inge fel riktigt på pumpen förutom att den fastnade på högsta värmen en helg utan att man kunde ändra värmen så att elementen var kokheta hela helgen. Sedan så kommer vi till dehär med städning dom har lämnat hela vita golvet i tvättrummet helt smutsigt med fotavtryck och sedan inne i hobbyrummet där dom installerat pumpen så har ni lämnat skräp överallt ni har inte städat något alls! Riktigt dåligt 👎

Antwort von Evolta
Ett bra företag,trevlig personal och ett bra jobb med anläggningen.

Antwort von Evolta
Andra omdöme från mig, får sms att saker kommer bli installerad nästa vecka, går över 2 veckor innan man hör något, jag skickar mail till dom, dem orkar inte ens SVARA mig....är fortfarande inte in kopplat..... Får el räkningar då och då.... Och nät avgifter som är högre än månen.... Så inte mkt nöjd...

Antwort von Evolta
Stämde exakt med vad som utovades. Markstativ för solceller ingick.
Snabb installation trots kyla och snö.
Värmer 350 kmv och hänger med bra i temperatur svängningarna.
Rekommenderas.

Antwort von Evolta
Jag är registrerad hos NIX. Ändå ringer en säljarjävel.

Antwort von Evolta
Saklig information, bra förklarat hur det fungerar, men känner mig ändå osäker på att gå vidare med mitt val av elleverantör.
Man blir låst i 15 år, det är väldigt lång tid. Men El behövs och man måste hitta nytt tankesätt idag med användandet av el.
Jag har luft vattenvärmepump, samt 2 elbilar i Jokkmokks kommun, så jag förbrukar en hel del el varje år ca 35000kw.
Evolta tog fram en bra personlig lösning.
Det kanske inte blir billigare, men det blir säkrare, och mer skyddat mot effektavgifter och elpriser, samt, bra med solceller och batteri som annars blir en dyr inverstering att göra.
Nu ingår den i elräkningen, så jag hoppas att det blir bra. Jag kommer uppdatera mitt omdöme eftersom tiden löper, samt hur installationen gick.
Blev uppringd och tillfrågad om jag var intresserad av att hjälpa Evolta att stabilisera elnätet. Påståendet var att Evolta samarbetade med nätägarna. Men det fanns inget samarbetsavtal och säljaren visste inte vem den aktuella nätägaren är. Verkar helt oseriöst. Kanske Evolta är en seriös leverantör. Men med den här enfaldiga marknadsföringen är det svårt att säga annat än NEJ TACK! Om
Ni har bra produkter, berätta om det och låt bli att rundsnacka och vilseleda!

Antwort von Evolta
Fantastisk service, från försäljare till installatörer och alla däremellan, kunniga installatörer, Raskt jobbat när de fick komma till (i väntan på varandra). Lyssnade och verkställde samtliga våra önskemål.Med andra ord, Kunde inte blivit bättre. Supernöjd kund, rekommenderas starkt. Tack, EVOLTA.

Antwort von Evolta
Har haft en bra upplevelse med Evolta från början till slut. Bra och tydlig kommunikation. Jag kände mig väldigt trygg med Robin som projektledare, han höll mig uppdaterad och såg till att allt flöt på. Leveransen blev en vecka sen, men det fick jag veta i tid och sen kom allt som utlovat. Installationen gick smidigt och allt fungerar bra. Plus i kanten för montörerna som kom med fika! / nöjd kund

Antwort von Evolta
Bra bemötande från början till färdig anläggning.
Joakim som energirådgivare rekommenderas!

Antwort von Evolta
Proffsigt och seriöst från dag ett. Bra bemötande och duktiga hantverkare som har varit väldigt lösningsorienterade! Allt har gått smidigt och vi är väldigt nöjda!
Informationen har varit väldigt tydlig.
Dom svarar alltid när man ringer ,vilket är väldigt skönt om man funderar på nåt.
Rekommenderar starkt till andra!

Antwort von Evolta
“Vi är väldigt nöjda med Evolta! Trevlig och kunnig personal som gav oss ett tryggt bemötande hela vägen. Kundservicen har varit toppen och det bästa av allt är att vi nu vet exakt vad det kostar att värma huset varje månad – och vi behöver inte längre oroa oss för om värmepumpen ska sluta fungera.”

Antwort von Evolta
Evolta har gjort ett toppen jobb med mitt hus! Trots att jag bor utomlands och inte har befunnit mig på plats har Joakim och hans team gjort ett fantastiskt jobb. Jätte bra service och kommunikation, alltid tillgänglig för frågor, funderingar och uppdateringar på plats.
Jag är en jätte nöjd kund och rekommenderar verkligen Evolta!

Antwort von Evolta
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.