Evina Bewertungen 4

2 Sterne
1 Stern

Styr unna!

Styr unna!
Det er tilnærmet umulig å sende vare i retur, og i tillegg er enkelte av kriteriene for godkjent retur i strid med forbrukerloven.

Dersom man velger å returnere må varen returneres til fabrikk i Kina, og pakken må være sporbar og i orginal embalasje.

Det virker som at firma ikke ønsker varer i retur, for etter x-antall
e-poster fram og tilbake, med tydelig preg av KI svar, er økning i verdi på gavekort, ved neste kjøp, det eneste de kommer med. Etterhvert legger de til et nytt alternativ for å unngå retur, de tilbyr da en lav sum som de kan kreditere dersom man beholder varen og betaler det den kostet.

Til slutt kontaktet jeg Klarna direkte som gikk inn å slettet hele beløpet. Kan ikke se at handel via Klarna lenger er et alternativ ved kjøp fra denne nettbutikken, når jeg nå sjekket nettsiden etter at Klarna slettet betalingskrav fra Evina.

14. April 2026

Fupfirma

Hej
Dette firma skal I holde jer langt fra det er ikke seriøst.
Jeg håbede på reklamen på Facebook hvor de reklamere for super gode tanktopper som gør at vi kvinder kan slippe for at gå med BH’en 😊men det lever overhovedet ikke op til reklamen, det er tanktoppe hvor de lige har syet en natmaske (øjenmaske når der skal soves) noget være bras.
Ja og sende retur kan man ikke da deres hovedkvarter er i Asien 🤣men et tilbud om et gavekort på 260 kr. kan man få, aldrig har jeg hørt noget så latterligt 🤣🤣
Jeg har sat Firmaets svar ind her på min henvendelse til dem.
Mvh Rosa

“Hej Rosa,

Tak fordi du kontaktede Evina, og jeg er ked af at høre, at de tanktoppe, du købte, ikke levede op til dine forventninger. Selvom mange af vores kunder elsker disse varer, forstår vi fuldt ud, at alle har deres egne præferencer, og vi vil gerne sikre os, at du føler dig støttet gennem hele processen.

Bemærk venligst, at returneringer skal sendes til vores lager i Asien, og at returforsendelsesomkostningerne dækkes af kunden. Vi tilbyder heller ikke returetiketter. Men bare rolig, vi har en løsning til situationer som denne, som mange af vores kunder foretrækker! 😊

Jeg ser, at du købte varerne for kun 523,50 NOK. I stedet for at sende dem tilbage, hvad med at vi tilbyder dig et gavekort på 260 NOK med det samme uden at returnere noget? Du kan bruge det til at købe noget andet fra vores butik, hvilket sparer dig besværet og omkostningerne ved international returforsendelse. Fortæl mig, hvad du synes om dette tilbud.

Med venlig hilsen,
Ashley
Evina Kundeservice Team”

20. März 2026

Dårlig produkt og kundeservice

Produktet jeg hadde bestilt var ikke som annonsert, jeg ville derfor returnere varen og kontaktet dem via e-mail.
Flere e-mails etterpå hvor de ba om begrunnelse og gjorde det klart for meg at det vil bli dyrt for meg å returnere til Asia og flere tilbud om gavesjekker i stedet for retur, har jeg enda ikke fått instrukjson/adresse.
Selskapet reklamerer med problemfri nethandel med 30 dagers garanti.
Dette kaller jeg problemfull netthandel.
Dårlig produkt, kundeservice og lureri.
Jeg har kontaktet Klarna, som gså skal se på dette og forhåpentligvis hjelpe med løsning.

12. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr