Havde bestilt kaffevogn og isvogn til min søns konfirmation - og sikke en dejlig oplevelse! Både ift kommunikation inden og på dagen med en rigtig fin service og lækker kaffe og is. Følte virkelig vi... Mehr ansehen
Super god oplevelse. Hyggelig måde at servere flere forskellige varme drikke på til eftermiddagskaffe. Vi brugte Event Kaffe til en 50 års fødselsdag. De 2 kaffe bryggere var fantastiske og kommunikat... Mehr ansehen
Nu har vi i det konservative folkeparti i Egedal brugt Rama og Event kaffe nogle gange til forskellige lejligheder her sidst til et valg arrangeret i forbindelse med folketingsvalget. De er super prof... Mehr ansehen
Kaffevogn og isbar, betjent af det venligste, sjoveste og høfligste personale. Isbar med 4 slags is, parasol, isskilt og kaffevogn med kaffe/te/chai. Omkring 60 gæster jublede og smilede saligt i t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Event Kaffen bringer en hyggelig kaffeoplevelse til dine mest betydningsfulde øjeblikke. Vores specialdesignede kaffevogne skaber ikke kun en atmosfære af elegance, men serverer også 100% økologisk kaffe. Vi specialiserer os i at gøre enhver begivenhed uforglemmelig, uanset om det er en fødselsdag, reception, firmafest, jubilæum, produktlancering m.m. Vi har gjort det til vores mission at bringe smagen af unikke øjeblikke til både virksomheder og private. Event Kaffen tilbyder derudover også vafler og økologisk is fra Hansens is. Setups gældende for større arrangementer er vores speciale. Tjek vores hjemmeside for mere information:
Kringsholmvej 2, R3, 2670, Greve, Dänemark
- 4411 6799
- info@eventkaffen.dk
- eventkaffen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi havde booket Eventkaffen til et bio…
Vi havde booket Eventkaffen til et bio event, hvor der skulle servers kaffe i 1 time til 50 person - det var perfekt, der blev serevet masser af kaffe/ cacao.
De kom i god tid, med højt humør. Top service fra start til slut.
VI ses helt sikkert

Antwort von Event Kaffen
Fantastisk Kaffeservice til vores Jubilæumsreception!
Vi valgte Eventkaffen til at levere kaffe til vores 20-års reception, og det var uden tvivl en god beslutning.
Bestillingsprocessen og kommunikationen var nem, og på selve dagen ankom Eventkaffen i god tid og havde alt klar til at gå i gang. Kaffebaren var en visuel fornøjelse og tiltrak straks gæsternes opmærksomhed. Baristaerne var ikke kun dygtige og dedikerede, men de var også utroligt venlige og engagerede i at skabe den perfekte kop kaffe til hver gæst.
Samlet set vil jeg varmt anbefale Eventkaffen til enhver lejlighed, hvor man ønsker at imponere med en enestående kaffeservice. Tak til Eventkaffen for at gøre vores 20-års jubilæum endnu mere mindeværdigt og velsmagende!

Varm anbefaling!
Vi havde booket Eventkaffen til et arrangement, hvor der skulle servers kaffe i 1 time til omtrent 25 mennesker - og det gik forrygende!
De kom i god tid, er super imødekommende + bringer godt humør med sig 😄
Det er ikke sidste gang vi booker dem 😍
Tak for lækker Kaffe!
Med venlig hilsen,
Axelina
Plutonic

Event Kaffen leverer!
Jeg brugte Event Kaffen til en rund fødselsdag. Det var en stor succes! Rama og hans partner sørgede for rigtig god kaffe, the og kakao i hurtigt tempo, så de mange gæster ikke skulle vente længe på deres kop.
Det gjorde værtskabet meget nemmere, så jeg kunne bruge tiden på gæsterne i stedet for kaffemaskinen.
Vil klart anbefale andre at bruge denne gode, venlige og effektive service, hvor prisen heller ikke skræmmer.

Anbefales varmt! ☕🌟
Fantastisk oplevelse at samarbejde med Event Kaffen! Lækker kaffe, professionelt team, nem og hurtig kommunikation fra start til slut. Anbefales varmt! ☕🌟

Fantastisk setup
Fantastisk setup, som vi og vores gæster havde stor glæde af. Venligt personale og god kaffe samt Hansen is fra isvogn. Kan varmt anbefales!

Flot kaffe bil
Flot kaffe bil - Til vores firmaevent.
Event Kaffen gav en god service i bookning, hurtige til at svare, de mødte 45 min. før opstart, så alt var klart.
De var super service minded, hurtige og med smil på.
Vi var samlet set, meget tilfredse.
Vh.
Dir. Michael Dall
Sven Bech A/S

Antwort von Event Kaffen
Fantastisk oplevelse til vores…
Fantastisk oplevelse til vores sølvbryllup igår. Super lækker vogn,- fantastisk betjening, både før, til arrangementet og ved afslutning. Lækker kaffe og hvad der ellers bød sig i kaffevognen. Kom i rigtig god tid for opstilling. Gæsterne var vilde med ideen. Helt klart en kæmpe anbefaling herfra og fuldstændig pengene værd

Super Service
Super Service!
Jeg vil klart anbefale Event Kaffen, de har den flotteste vogn og alt spiller bare. Fra vogn til ansatte som kommer ud. Samt nem kontakt/betaling over tlf/mail. Tak for at give os den bedste kaffe vogns oplevelse.

Fin og god oplevelse
Nemt at booke og blev kontaktet med det samme. Søde og meget servicemindede baristaer og kaffen var helt i top.

Antwort von Event Kaffen
Vil til enhver tid bestille igen!
Vil til enhver tid bestille igen!
Eventkaffen har været hurtige om at svare, de kom i god tid, de har været venlige, og super serviceminded.
Vi bestilte dem til et firma arrangement, og alle deltagere roste dem til skyerne. Meget serviceminded, hurtige, og venlige.
Vil til enhver tid bestille dem igen!
/Nilfisk

Super oplevelse
Super oplevelse. Dette er anden gang vi bestilte kaffevogn hos Event Kaffen til et arrangement. De laver virkelig god kaffe, stort udvalg, er servicemindet og meget venlige :) Kan helt klart anbefeles.

Mega god service :-)
Mega god service inden arrangementet :-) ..og fantastisk kaffe mm. på selve dagen. Kæmpe anbefaling! Dem booker vi igen!

Antwort von Event Kaffen
Fantastisk trækplaster, kaffe og service
Vi havde booket Eventkaffe til at servere kaffe, te og chokolade på vores stand under en todages messe med over 450 udstillere og mere end 6.000 besøgende. Det var en kæmpe succes - det rygtedes hurtigt, at der var god kaffe og service på vores stand. Så der var allerede kø før den åbnede, og det var svært at holde pause for personalet. Jeg kan give Eventkaffe de bedste anbefalinger - de levede mere end op til vores forventninger.

Antwort von Event Kaffen
Utrolig lækker og hyggelig kaffevogn
I anledningen af vores forældres sølvbryllup havde vi Event kaffe ude og lave kaffe til alle gæsterne om morgenen.
Vi vil først starte med at understrege, hvor god en dialog, som vi havde med Event Kaffe. - De fortalte om de forskellige ting, som de kunne med kaffevognen, så det ville passe perfekt til ens arrangement.
Da vores arrangement var en overraskelse, gjorde de utrolig meget for ikke at blive hørt, og stod allerede klar til at lave kaffe kl. lidt over 6.
Vores gæster kunne dermed få lidt kaffe inden vi skulle ind og have morgenmad.
De var med til at skabe en virkelig hyggelig stemning, hvor de også sørgede for lidt stemningsmusik.
Vi har efterfølgende kun hørt rosende ord fra vores gæster, og ved at der var en del som tog deres kort med. - Kan klart anbefale dem til andres sølvbryllup.

Vi havde Eventkaffen ud til at stå for kaffe til personalefest for 120 personer
Vi havde Eventkaffen ud til at stå for kaffen til vores personalefest hos Halifax Burgers - og udover at have haft en super god dialog med dem op til arrangementet, så havde vi to meget professionelle, søde, hurtige og dygtige baristaer ude, som serverede virkelig god kaffe. Det er ikke sidste gang vi booker Eventkaffen :)

Great experience!
Fantastic coffee and very professional staff! Will highly recommend :-)

Antwort von Event Kaffen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk service og lækkert arrangement!
Vi fra Plutonic havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Eventkaffen til vores seneste virksomhedsarrangement, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Fra start til slut leverede de en professionel og skræddersyet service, der virkelig gjorde vores arrangement mindeværdigt. :-)
Først og fremmest vil vi gerne fremhæve den enestående kvalitet af deres kaffe. Den var friskbrygget, velsmagende og virkelig lækker! Sammen med de lækre Hansen Is skabte de den perfekte kombination af varme og kolde godbidder, der tiltrak både kaffenydere og dessertelskere.
Men det var ikke kun produkterne, der imponerede os. Eventkaffens team var utroligt professionelle og venlige. De sørgede for, at alt kørte gnidningsfrit, og de var yderst opmærksomme på vores gæsters behov. Deres dedikation til detaljerne og deres evne til at tilpasse sig vores specifikke ønsker gjorde hele forskellen.
Vi havde bestilt til 30 personer, og selv med en større gruppe bevarede Eventkaffen en høj standard i både service og kvalitet. Vores gæster var virkelig begejstrede og roste arrangementet i høje toner.
Samlet set kan vi kun give vores varmeste anbefalinger til Eventkaffen. Hvis du leder efter en pålidelig og professionel partner til dit næste arrangement, er Eventkaffen det oplagte valg. De leverede udover vores forventninger, og vi ser allerede frem til at samarbejde med dem igen i fremtiden.
Tak til Eventkaffen for at have gjort vores virksomhedsarrangement til en ubetinget succes!
Med venlig hilsen,
Peter Selin
Plutonic

Antwort von Event Kaffen
Vi havde booket Eventkaffen til fest i…
Vi havde booket Eventkaffen til fest i vores gård.
De ringede da de næsten var på adressen så vi vidste de kom. Deres service var i top. Eventkaffevognen er virkelig flot og der var da heller ikke en finger at sætte på kaffen. Kaffevognen tog endda imod musikønsker så gæsterne fik hørt det musik de ønskede.
Eventkaffen var nem at booke og fair pris ift. deres konkurrenter på markedet og vi er enige om herhjemme at det var alle pengene værd.

Antwort von Event Kaffen
Søde mennesker og fair pris
Søde mennesker, kom til tiden, lækker kaffe og super fair pris. Eminent kundeservice. Kæmpe anbefaling.

Antwort von Event Kaffen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.