Evarto Bewertungen 112

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som samarbejdspartner hos Evarto kan vi tydeligt se og mærke en positiv forskel, siden vi blev en del af platformen. Menneskerne bag skærmen er yderst servicemindede og oprigtigt optagede af at skabe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frida från Evarto gjorde ett jättebra jobb med att presentera olika förslag på olika konferensanläggningar. Alltid trevlig och snabb med att komma tillbaka utan att vara pressande. Jag gillade också g... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oärlig och samt väldigt lurig som samarbetspartner. Så fort när avtalet är skrivet har väldigt svårt att nå dem och jag rekommenderar ingen annan som har festlokal till detta företag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bad om nogle forslag og tilbud til afholdelse af et intimt bryllup pga Corona. Fik nogle super gode forslag allerede inden for 1 døgn og vores ønsker blev der taget nøje højde for. Der var opføl... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Festplatz

Vom Unternehmen geschrieben

Evarto er landets største platform inden for booking af selskaber, møder og events. Vi har mere end 950+ steder i hele Danmark bestående af selskabssteder, konferencecentre og eventvirksomheder. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af muligheder, lige fra det større konferencecenter, de mindre og atypiske mødelokaler, til rustikke og charmerende selskabssteder på restauranter og kroer i både land og by! Med alle mulighederne samlet ét sted, gør Evarto søgningen mere overskuelig og tidsreducerende for dig. Du kan søge blandt de mange steder, og se deres priser, billeder og faciliteter. Finder du et sted interessant, forespørger du dem direkte om et tilbud på det du står og skal afholde.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk site og oplevelse generelt

Fantastisk site og oplevelse generelt! Meget overskueligt, modtog hurtigt tre tilbud med knivskarpe priser og var derefter i kontakt for yderligere detaljer.
Så fik en god pris, hurtigt og nemt👍

5. April 2020

Hej Anders.
Tak for din anmeldelse.
Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang :)

Fungere super god

Fungere super god, meget god oplevelse hele vejen rundt. Modtog tilbuddene få dage efter oprettelse. Noget som jeg vil gøre brug af igen

24. März 2020

Fedt Michael!
Vi glæder os til at kunne hjælpe igen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde brug for hurtig hjælp

Jeg havde brug for hurtig hjælp til at finde stedet til min fødselsdag, og det fik jeg. Eventbutler ringede til mig og i løbet af samme dag modtag jeg 3 tilbud på e-mail. Jeg valgte bare det bedste og tog dialog med dem og aftalte nærmere. Vil naturligvis anbefale til andre.

18. März 2020

Hej Laura
Tak fordi du deler din oplevelse med os.
Håber vi kan hjælpe igen en anden gang :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle holde en drenge/herre aften…

Jeg skulle holde en drenge/herre aften for 22 gutter, og jeg fik indenfor 3 dage tilbuddene og så valgte jeg bare det bedste..

kan anbefales til at få et hurtigt og godt overblik!

Antwort von Evarto

Tak for anmeldelsen Jonas!
Håber vi kan hjælpe igen en anden gang :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse…

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hid Eventbutler
Super god service, da jeg indenfor 2 dage allerede har modtaget alle 3 tilbud på e-mail.
Vil klart bruge dem igen, hvis jeg skal holde et større arrangement 😊

Hej Michelle!
Tak for din venlige anbefaling :)

Super service

Gode tilbud fra 3 steder.

Super service, gode tilbud og nemt & hurtigt. Kan klart anbefales!

Hej Tinus
Tak for din anmeldelse.
dejligt vi kunne hjælpe :)

Helt i top

Servicen var hel i top, og jeg modtog nemt og hurtigt mine 3 tilbud på e-mail. Vil helt kart bruge dem igen en anden gang.

Hej Michael.
Dejligt i fandt hvad i søgte !
Håber vi kan hælpe igen en anden gang :)

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept, kan klart anbefale EventButler til andre, da jeg selv havde en rigtig god oplevelse med at bruge dem!

Hej Jonathan
Tak for de pæne ord :)

Super service!

Vi skulle holde en barnedåb, og med en lille ny, er det ikke tid, der er mest af. Jeg fik anbefalet Eventbutler af en fra min mødregruppe, hvilket har været guld værd. Blev overrasket over, hvor seriøs og grundig deres service er. Jeg blev ringet op af en medarbejder lørdag eftermiddag, hvor han spurgte ind til min forespørgsel, som jeg havde lavet fredag aften på deres hjemmeside. Derudover kom han faktisk også med nogle gode inputs, som jeg ikke selv havde overvejet. Allerede efter 2 dage modtog jeg 3 spændende tilbud, der opfyldte vores behov til festen. Vi fandt nemt og enkelt et sted, som kunne huse vores gæster, og med de services vi ønskede. Helt klart anbefalelsesværdigt. Vi havde en skøn barnedåb.

- Familien Petersen

27. Februar 2020

Hej Sabrina
Tusind tak for de pæne ord og tillykke med ham :)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr