Evans & Watson Bewertungen 148

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mij nog n ster er bij, echt n fijne website voor theeliefhebbers, zo veel soorten en smaakt geweldig, kreeg weer n proefpaketje er bij... n drink chill moment van hun en dat speciaal kaartje❤️owj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb basilicum zaden besteld en heb er een sample thee bij gekregen wat lief was! Goeie communicatie en snelle levering. Dankjewel🩷

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb al meerdere keren verse thee besteld en iedere keer is het weer een feestje. Dit komt niet alleen door de kwaliteit van de theesoorten maar ook door het persoonlijke bericht van Jeroen bij iede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bestelde, een gietijzeren theelichtje, was er de volgende dag al, zorgvuldig verpakt, met een proefmonster 'Berend Botje' thee erbij. Die ga ik pas in het weekend uitproberen, want de gietijzeren... Mehr ansehen

1. Teegeschäft
  2. Tee-Exporteur
  3. Teegroßhandel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vanuit Anloo (Drenthe, Nederland) leveren we 's werelds beste thee aan onze klanten verspreid over Europa. We hebben een uitgebreid assortiment thee en kruiden geselecteerd, die veel klanten aanspreekt die net zo enthousiast over thee en kruiden als wij zijn. We voeren een assortiment van meer dan 150 soorten losse thee-melanges - variërend van een Engelse ontbijtthee tot Caramel Rooibos, en evenveel soorten pure medicinale kruiden. We zijn gericht op het leveren van een eersteklas service en het dagelijks verzenden van kwaliteitsproducten aan onze klanten, zowel particulier als detailhandel en groothandel. Afgezien van losse thee en medicinale kruiden hebben we ook een ruim assortiment fruit-, groente- en kruidenpoeders, theepotten en aanverwante theeartikelen. Als je niet zeker weet welke thee je moet kiezen, bieden we ook verschillende proefpakketten aan perfect voor jezelf of als cadeau voor vrienden of een geliefde.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede thee, goede prijzen, snel geleverd

Ik koop deze thee (nu de 2-de keer bij Evans & Watson, sinds kort deze winkel ontdekt, betere prijzen hier en ook snel geleverd) niet omdat ik thee liefhebber ben, maar voor de helende werking ervan. Er is heel veel info erover op internet* maar ik heb dat niet nodig aangezien ik ben zelf gediplomeerde voedingsdeskundige. En nadat ik jaren geleden nog altijd steeds ziek was van al die giffen van Big Pharma verkocht als "medicijnen" (ook nog met een gazillion soms fatale bijwerkingen), sinds ik voedingsdeskundige ben en maar natuurlijke voeding & medicijnen gebruik, ben ik kerngezond, al 5 jaar op een rij.
Ook 's avonds war salie thee drinken helpt heel veel om een natuurlijke & gezonde slaap & dromen te hebben, zonder branderig gevoel in de maag (teveel zuur die vaak door bacterieen wordt verorzaakt. Salie is antibacterieel) en zelfs de prostaat wordt hierdoor versterkt (natuurlijl samen met zink & arginine, resp. 200mg 10gr/dag) waardoor je niet meer wakker wordt om te plassen.
Deze keer kocht ik 2Kg salie thee. Het zal wat duren totdat die op is.

Halve liter salie thee per dag drinken (niet in en keer, maar per dag, verspreid) helpt alle organen in het lichaam.
Maar dan wel sterke salie thee, dus 2 volle lepels thee per 1,5L heet water, dan de deksel erop en zo'n 6 tot 8 uur laten intrekken, daarna 1 theelepel (5gr.) duindoorn honing erin, en dan per porties (in flessen) in de koelkast (of diepvries) bewaren. Een thee goed voor alle kwalen. Reeds bewezen.

* o.a. dat "Wetenschappelijk onderzoek heeft inderdaad bewezen dat salie weerstand biedt tegen verschillende ziekten. Door de ontstekingsremmende en antibacteriële werking heeft salie een positief effect op ons lichaam bij diverse klachten.
Salie kan ingezet worden tegen klachten van de luchtweg. Het is desinfecterend en ontstekingsremmend. Denk aan klachten als verkoudheid, amandelontsteking, keelontsteking, maar ook bloedend tandvlees en aften (als thee of als theewater om te gorgelen).
De oude Egyptenaren gebruikten het om de vruchtbaarheid te bevorderen en de oude Grieken gebruikten salie om bloedingen te stoppen en wonden te ontsmetten. Thee van salie werd gebruikt om keelpijn en hoesten te verminderen. Er is bewijs gevonden dat zowel de Romeinen als de Grieken salie gebruikten om hun vlees langer te bewaren...

24. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik houd van deze webshop

Ik houd van deze webshop. Ik bestel hier al járen een specifieke soort thee die ik nergens anders zo lekker kan krijgen. Ze steken met kop en schouders uit tussen hun concurrenten als het op kwaliteit aankomt. Ook in z’n algemeenheid trouwens.
Ze maken winkelen bij hen een persoonlijke ervaring en dat merk je in alles: klantenservice, maar ook in hoe alles is verpakt (handgeschreven bedankje erbij e.d.!).
Super tevreden!

23. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product, goed bedrijf !

Het product (de kruiden !) waren van geweldige kwaliteit. Vakkundige verpakking. Goede digitale begeleiding tijdens verzending , extra bonus pakketje en recept idee bijgevoegd.
Dit bedrijf zal ik vaker gebruiken.

28. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ik heb 250 gram passiebloem en 50 gram…

ik heb 250 gram passiebloem en 50 gram rooibos bestelt. echt hele goede kwaliteit en ook klasse verpakkingen at his finest. ik heb er ook een sample bij gekregen. kortom een goed werkende en educatieve websight met een goede service!

5. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat ben ik blij met mijn…voorraadpotjes

Wat ben ik blij met mijn voorraadpotjes. Ik gebruik ze voor kruiden. Precies de goede maat. Alles bij elkaar op een magnetische plaat, zal een plaatje zijn in mijn nieuwe keuken.
Bedankt ook voor de gratis proefmonster. Een heerlijk kopje thee.

21. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wederom prima thee en goede service

Wederom prima thee en goede service. De Moringa thee was ditmaal wat lastiger krijgen maar dankzij de extra inspanningen van Jeroen toch met een weekje in huis. Hartelijk dank hiervoor.
Als voetnoot; wanneer je eenmaal de losse thee uit Anloo geproefd hebt, wil je nooit meer de zakjes of verpakte versie van de diverse gezondheidswinkels !

13. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr