Voor mij nog n ster er bij, echt n fijne website voor theeliefhebbers, zo veel soorten en smaakt geweldig, kreeg weer n proefpaketje er bij... n drink chill moment van hun en dat speciaal kaartje❤️owj... Mehr ansehen
Ik heb basilicum zaden besteld en heb er een sample thee bij gekregen wat lief was! Goeie communicatie en snelle levering. Dankjewel🩷
Ik heb al meerdere keren verse thee besteld en iedere keer is het weer een feestje. Dit komt niet alleen door de kwaliteit van de theesoorten maar ook door het persoonlijke bericht van Jeroen bij iede... Mehr ansehen
Het bestelde, een gietijzeren theelichtje, was er de volgende dag al, zorgvuldig verpakt, met een proefmonster 'Berend Botje' thee erbij. Die ga ik pas in het weekend uitproberen, want de gietijzeren... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vanuit Anloo (Drenthe, Nederland) leveren we 's werelds beste thee aan onze klanten verspreid over Europa. We hebben een uitgebreid assortiment thee en kruiden geselecteerd, die veel klanten aanspreekt die net zo enthousiast over thee en kruiden als wij zijn. We voeren een assortiment van meer dan 150 soorten losse thee-melanges - variërend van een Engelse ontbijtthee tot Caramel Rooibos, en evenveel soorten pure medicinale kruiden. We zijn gericht op het leveren van een eersteklas service en het dagelijks verzenden van kwaliteitsproducten aan onze klanten, zowel particulier als detailhandel en groothandel. Afgezien van losse thee en medicinale kruiden hebben we ook een ruim assortiment fruit-, groente- en kruidenpoeders, theepotten en aanverwante theeartikelen. Als je niet zeker weet welke thee je moet kiezen, bieden we ook verschillende proefpakketten aan perfect voor jezelf of als cadeau voor vrienden of een geliefde.
Annerweg 8, 9467PC, Anloo, Niederlande
- 0592853445
- customerservices@evansnwatson.nl
- evansnwatson.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Topkwaliteit thee en uitstekende service
Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Evans & Watson! De thee is van uitstekende kwaliteit en smaakt echt heerlijk. Er is bovendien veel keuze op de website, wat het extra leuk maakt om nieuwe smaken te ontdekken.
De levering was snel en de prijs-kwaliteitverhouding is top. Alles was netjes en met zorg verpakt, daar word je gewoon blij van!
Ik ben enorm tevreden en ga hier zeker vaker bestellen. Een echte aanrader voor iedereen die van goede thee houdt!
First time ordering and great…
First time ordering and great experience! The package came quickly, the quality and prices are excellent. I will definitely order here again!
Goeie Thee
Goeie Thee, goed verpakt. Snel geleverd. Prima!
Fijn bedrijf
Levering volgens afspraak. Netjes verpakt in milieu vriendelijke verpakking.
Gratis sample..... top geregeld....
Erg tevreden
Ik heb al vaker besteld, nu een review. De slippery Elm is een erg fijn product zonder bijwerkingen en goed voor de spijsvertering! bezorging duidelijk en altijd op tijd. En n leuk kleinigheidje erbij is altijd leuk! Bedankt Jeroen!
persoonlijke benadering en gratis sample
Vlot genoeg bezorgd, een leuke theesample erbij gekregen, inclusief ijstheerecept voor de sample.
Ook nog een handgeschreven bericht erbij.
Dus dik tevreden!
Voor de eerste keer besteld
Voor de eerste keer besteld. Heel tevreden van de grootte en prijs! 👍
Fast delevery
Fast delevery. Made the order on mandag, arrived in Denmark thursday.
Good herbs.
Great quality teas
Great quality teas, and fast delivery! I appreciate the personalized note with an ice tea recipe, and free sample
Aan alles is aandacht besteed en met…
Met zorg is er aandacht besteed aan alles; verpakking milieubewust en herbruikbaar, kwaliteit product is goed, levering binnen 24 uur en de prijs is goed. Dit is een blijvertje!
Uitstekende theewinkel
Mooie, uitgebreide site. Snelle levering. Prima verpakking, die zelfs hersluitbaar is. En met een gratis sample! Beter kan het niet.
Aanrader!
Onlangs voor het eerst thee besteld bij Evans & Watson, en erg tevreden! De thee is heerlijk en ruim verpakt. Ik heb er ook nog een heerlijke sample bijgekregen.
Bovendien was mijn bestelling snel geleverd. Mijn bestelling was met twee werkdagen in huis!
Zeker een aanrader.
Voor de tweede keer heb ik nu thee…
Voor de tweede keer heb ik nu thee gehaald bij het afhaalpunt in Anloo.
Ik heb al verschillende soorten thee gebruikt en vind alles lekker !
Ik kan bijna geen keuze maken.
De site is duidelijk en ik werd goed geholpen !
Ik ga weer genieten :)
Goede service,leuk verpakt
Goede service,leuk verpakt. Veel soorten ,dus keus genoeg.Vriendelijk .En je kan ook bestellen als je geen internetbankieren hebt een GROOT pluspunt .Want vaak kan dat niet eens als je ergens wat besteld.
Snelle levering goede thee
Snelle levering, goede thee. Top!
Ongelofelijk veel keuze!
Geweldige webshop! Heerlijke zwarte thee, groene thee, witte thee, rooibos, kruidenthee, enorme keuze in mixen en smaken. Nog nooit ergens zo uitgebreid gezien. Ze hebben ook de wereld aan gedroogde kruiden, je kunt het zo gek niet bedenken. Je vindt geheid iets naar je smaak.
Prima kwaliteit
Prima kwaliteit, persoonlijk element via een handgeschreven briefje. Zeer gewaardeerd! Zal hier wel vaker gaan bestellen.
Puntje van verbetering is de levering via DPD. Dat is namelijk in mijn ervaring niet de meest betrouwbare transporteur in termen van tijdigheid en informatieverstrekking.
Prima service
Snelle levering van een mooi artikel. Met een gratis sample en een handgeschreven briefje :) Ik ga hier zeker nog eens bestellen.
Aanrader
Snelle bezorging, een gratis sample van de Chai Latte en een handgeschreven briefje erbij. Dit laatste geeft het een persoonlijk gevoel. Zal hier zeker nog een keer bestellen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.