Jag parkerade bilen på en parkering där det tydligen fanns 2 olika områdeskoder. När jag valde fel kod fick jag 700 i böter och det ville inte Europark ta bort trots att de kunde se att jag betalt avg... Mehr ansehen
Triplassa oli Tripla Day päivät, ilmainen parkkeraus 5h. Minulla on Autopay sovellus ja parkkeerasin sillä, ulosajossa en saanut ilmaista parkkipaikkaa koska kortti oli vanhentunut,mutta asennettuna... Mehr ansehen
Holder foran Netto i Thorslunde og er inde og handle i 10 minutter BANG 1000 kr fordi jeg ikke har sat min p-skive- min fejl HVORFOR SKAL ET PRIVAT FIRMA IKKE BEVISE AT JEG HAR PARKERET FOR LÆNGE,... Mehr ansehen
De legger på "serviceavgift" i appen som man slipper om man betaler manuelt på automat. Styr langt unna appen med mindre du parkerer gratis, da koster det ikke noe. Skjønner ikke at det kan være lov... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Grådigheden når nye højder !!
Da de fleste nu har APP og automatiske P-skiver, så er det nye våben i grådigheden små P-båse, så der kan deles bøder ud med rund hånd når et hjul rører stregen eller bilen er for stor til de små båse. Jeg holdte i den yderste bås så der var ingen naboer andet end et blomsterbed. God Jul Europark.
Parkering omkring Bellacenter…
Parkering omkring Bellacenter "Bellakvarter" er totalt forvirrende, da der er flere forskellige parkeringszoner med få meters afstand.
Sikke et svindel firma
Sikke et svindel firma, jeg slår min Easypark fra på vej ned til bilen, skal dog lige have snor på min søns hund, og da jeg kommer ned på gaden 4-5 min senere, står der en p-vagt, som allerede har givet mig en bøde (observeret min bil i 3 min) og han var selvfølgelig fuldstændig ligeglad med at jeg havde betalt for Easypark !!!!!
Er du gal en smovser tjeneste
Er du gal en smovser tjeneste. De har sat observeringstiden ned fra 5 min til 3 min, hvorfor mon!? Men svansen kunne ikke køre videre med et punkteret dæk,FRYD!
Billeder brugt af anden parkeringsregler end de gældende for os
Europark har netop givet os en parkeringsbøde, som i den grad er af en suspekt natur. For det første, så har vi på det givne parkeringsområde adspurgt en Europarkkontrollør da vi flyttede ind, om det var tilladt at parkere der hvor vi holdte. Der fik vi at vide, at det måtte vi godt. Der holder ligeledes dagligt folk i dette område, og der er aldrig nogen der har set skyggen af en bøde. Der hvor filmen virkelig knækker, det er da Europark som "bevis" vedhæfter et billede af parkeringsregler, som slet ikke er de regler, der gælder for hvor vi parkerede. Den pågældende parkeringsplads, som de har taget billeder af ligger flere hundrede meter fra vores bolig ved en erhvervsbygning. Det er ganske enkelt en fejlagtig og løgnagtig bøde, som der her er givet. Europark holder dog stadig fast i, at bøden er gyldig, men med forkerte "beviser", ordet fra deres egen ansatte og ligeledes har vi adspurgt beboere ved de bygninger, vi parkerede ved, om vi måtte holde der. Det sagde de, at der ingen hindring var for. Europark har virkelig gang i nogle skumle ting, som her manifesterer sig i bødestraf, som ikke burde finde sted.
En lur parkeringsvakt
Jeg kom på jobb ca kl 7.45 og kom tilbake til parkeringsplassen kl 16.15 og så en bot på 660NOK kl 16:01 :) Det er ikke lov å parkere mellom 16:00-05:00. Jeg forstår at bilen min stod i 15 minutter på plassen der det ikke er lov å stå på. Men det var ikke mening å gjøre noe ulovlig. Hvorfor må parkeringsvakten være så lur og streng og straffe meg? Kunne han/hun vente i 15 minutter? Dette ser ut som å bare tjene penger. 660NOK for at en person kom litt senere???
Svindler!!!
Svindler!!!! Tyveknægte. føj sikke en elendig behandling.
Plattenslagere!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det er de største plattenslagere jeg længe har oplevet, men de får hvad de ønsker og er fuldstændig ligeglade med at de snyder! Jeg er truet med inkasso for en P bøde jeg har betalt og da jeg ikke magter at gå rettens gang så har jeg fået lov at betale den igen, med et rykkergebyr - så 2205 kr. for en P bøde på 795 kr.
SVINDLERE, i skulle skamme jer!!!!!!!!!!!
Misliker EasyPark sterkt
Misliker EasyPark sterkt. Får bot og avslag på klage. Må betale 660kr for å ha parkert over 2 felter når TRAKTOREN er for brei til å bare bruke 1 felt. Håper denne parkeringsvakten som ga meg boten 03.09.2022 på parkeringen ved torget i Sarpsborg sover i en seng full av knekkebrødsmuler og får fotsopp
Simpelthen tyveri ved højlys dag
Simpelthen tyveri ved højlys dag, var ved Koldinghus, vores hund har formentlig raget billetten ned, så ok at den ikke var synlig, men når man så sender dokumentation for, at man har betalt, kommer der bare svar retur, at de fastholder bøden, forstår ikke, at sådan et møjfirma, kan få lov til det de gør 😡😡😡
Magen til fup firma skal man lede længe…
Magen til fup firma skal man lede længe efter. Har både betalt for parkering, samt en bøde på 650 kr.
Man kan kun kontakte virksomheden skriftligt og hvis man har et løbe nummer fra en bøde, hvor augant er det lige. Skam jer Europark. Der er kun minus stjerner fra mig
Automat fungerte ikke pga ALT for varm…
Automat fungerte ikke pga ALT for varm betjenings skjerm som stod i 27graders sol. Betjent nr 41049 gadd ikke å sjekke dette og delte ut bøter.
Klagesentralen sa " nei vi har ikke for vane å sjekke automatene først". Altså null KS på eget arbeid.
Møkka selskap.
EuroPark - det minder mest om scam!!
EuroPark - kan det virkelig passe?
Vi har parkeret to biler ved Dyrehaven d. 30.03.22 og kan dokumenterer at vi har betalt p-afgift i perioden via easypark. Så får vi uger senere 2 kontrolgebyrer på parkering på Taastrup Hovedgade samme tidspunkt.
Vi skriver naturligvis til Europark med dokumentation om at det må være en fejl - og modtager nu brev fra Euro Incasso.
På TrustPilot kan vi læse at det nok er lettest bare at betale, men det er virkelig svært at leve med! Mange oplever samme frustration og Europarks måder at arbejde på er kritisable - Hvad mon Forbrugerombudsmanden siger? Er der bare frit lejde til at sende regninger uden belæg og true med inkasso?
Dokumentation kan fremsendes.
Vh
Anna-Louise Plougmand Andersen
ELENDIG!!
ELENDIG!!! Jeg har aldri vært borti dårligere kundeservice noe sted enn det man får hos Europark/APCOA. Dårlige avtaler, minner ikke på avtalers utløp slik at man får stanset en «fornyende» avtale. Dårlig app og nettsted. Har man mulighet til å velge et annet sted å parkere som hos EasyPark så hadde jeg mye heller valgt det.
Oseriöst företag
Oseriöst företag, försöker lura folk genom att lägga på påminnelse avgift på första påminnelsen vilket man enligt lag ej får. Man måste ringa och vänta i 30min i deras telefonkö för att få ta bort den.
Uetisk forretningsmoral.
Uetisk forretningsmoral.
Jeg havde fået ny bil men glemt at rette registreringsnummeret ved Easypark.
Helt korrekt fik jeg naturligvis en bøde.
Jeg indsender dokumentation for min betaling i tidsrummet. Men det kom jo ikke dem ved, de fastholder at registreringsnummeret er forkert.
Hvis den slags virksomhed burde forbydes ved lov, det sænker moralen i hele samfundet.
Højesteret har i dag omstødt bøde, men hvad med alle os andre, der står i sammen situation
I dag har forbrugerombudsmanden Christina Toftegaard Nielsen gået ind i sagen om forbruger der nu har fået omstødt parkeringsbøde i højesteret, en bøde der er givet fordi app easypark har vist forkert område nummer forbruger har parkeret, og der ikke var nogen varsel der gjorde forbruger opmærksom på dette. Så nu har forbruger fået medhold.
Jeg står med præcis sammen form for bøde fra 17/9-21 . Har parkeret, app viser kun en områdekode ved parkering som jeg så indtaster (skal lige siges der INGEN andre parkeringsområder var rundt om parkeringspladsen og det har jeg billeddokumentation på)
Jeg igangsætter app og betaler over 50 kr for parkering, men kommer også tilbage til en parkeringsbøde på 795 kr i bilruden.
Jeg klager over bøde til parkeringsselskab og venter på afgørelse, får svar efter 4 måneder i form af bøden sendt på ny, sammen med rykkergebyr på 100 kr og varsel om inkasso hvis ikke der betales, vel vidende jeg ikke har fået nogen svar på min indsendte klage og dokumentation. Nu har højesteret givet medhold i at fremgangsmåde app easy ikke har været optimal.
(Min bøde ligger tilbage fra før i har opdateret app og nu viser varsel om område nummer)
Så nu spørg jeg europark hvordan får jeg mine penge tilbage for uberettiget bøde og parkeringsbetaling ??
I reagere ikke på klagen der er sendt, men rykker mig for manglede betaling i stedet.
Det er altid ærgeligt at få en…
Det er altid ærgeligt at få en parkeringsbøde men det er rigtigt træls at få den, når man har betalt for at parkerer.
Deres skiltning er ufatteligt bøvlet og designet til at forvirre. udelukkende for at tjene flere penge.
Parositer der snyder.
fraud!
wow, I am on vacation here in DK and had parked several times at Meny in Charlottenlund. første gang blev jeg antasted and harrassed by this Turk or whatever, after I asked him to not sit on my rental car. then he proceeded to write a ticket, and after looking at the ticket it was a fraudulent ticket meant for a totally different car. so somebody else was scammed at that time. today I was given a ticket for parking outside the box, I have pics of my car being inside the box. a police officer happened to be there and agreed with me. so now i have retained the legal team at the US embassy, i am suing.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.