Super dyktige og snille tannleger, er så fornøyd med behandlingene mine med Dr Lucian og Dr Domenika. De er så flinke! Anbefales 100%. Hadde en veldig vanskelig case med ekstremt korte tannrøtter og d... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Dominika er en svært profesjonell og dyktig tannlege. Hun er veldig oppmerksom og tar seg god tid til å forklare alt grundig og tydelig, noe som gjør at man føler seg trygg og ivaretatt gjennom hele b... Mehr ansehen
Returned home after a week in Budapest, feeling pretty pleased about the work done to my teeth there from 24.08.2025 to 29.08.2025. I didn't panic when I felt the bridge cracking only (about) tw... Mehr ansehen
Veldig dyrt med tannregulering. Kunne fått det til halvpris hos Colosseum med invisalign og alt inkludert hadde jeg ikke vært så naiv og sjekket mer rundt. Dårlig med info om prosessen. Hardhendt også... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Eurodent en ledende, internasjonal tannlegekjede med avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Budapest. Unik behandlingsmodell til rimelige priser. Kontakt oss!
Kontaktinformationen
Akersgata 16, 0158, Oslo, Norwegen
- oslo@eurodent.no
- eurodent.no
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
useriøst og mangler etikk
Jeg er svært bekymret over hvordan Eurodent i Oslo behandler pasientene sine. Moren min var der nylig for å få hjelp med et infisert implantat. Jeg ringte dagen før for å forklare at implantatet måtte fjernes, og vi ble lovet at en dyktig implantatkirurg skulle være tilgjengelig neste dag. Da hun møtte opp, ble hun i stedet sendt til røntgen – noe som i utgangspunktet er forståelig, siden tannlegen må ha en fullstendig oversikt før han gjør noe inngrep. Problemet var imidlertid at hun aldri fikk den hjelpen hun faktisk trengte, nemlig å få fjernet implantatet.
I stedet fikk hun et prisoverslag for å fikse hele munnen, uten at det ble tatt hensyn til det akutte problemet eller hennes helse. Dette er spesielt frustrerende fordi hun dagen før hadde fått beskjed av en annen tannlege om at implantatet måtte fjernes, og hun hadde allerede avtalt time for dette på fredagen. Hun avbestilte denne timen for å få time hos Eurodent på torsdagen. Det er uakseptabelt at de prioriterte et omfattende kostnadsoverslag framfor å gi henne den akutte hjelpen hun trengte.
Jeg er opprørt, ikke bare fordi moren min har det vondt, men fordi Eurodent ser ut til å være mer opptatt av business enn pasientenes tannhelse. Jeg anbefaler derfor å finne en annen tannlege, eller tannleger som virkelig har etikk og bryr seg om sine pasienter.
Good service in a emergency… nice…
Good service in a emergency… nice professionals, specially Carlos Marques , the dentist, who solved my problem in 20’
Jeg fikk et implantat i 2016
Jeg fikk et implantat i 2016. Da det skulle fornyes sist høst, var systemet FORELDET!!! Jeg betalte flere tusen uten å få annen "hjelp" enn at dessverre, ikke mulig å sette inn nytt implantat. Attpåtil ville de sette inn implantater for tenner jeg selv opplever som helt OK, noe som bekreftes av norsk tannlege som ikke fant noe galt med tennene Eurodent ville erstatte med implantater! 😡 Snakk om uetisk praksis.
Jeg har fått god hjelp av min tannlege…
Jeg har fått god hjelp av min tannlege Dr. Ivan ☺️
Jeg takker , og er svært fornøyd med behandlingen Jeg anbefaler Eurodent tannlegesenter videre 👍 ☺️🙂👍
Måtte avbestille time til tannrens…
Måtte avbestille time til tannrens samme dag - gikk faktura på mer enn NOK 3600,-
Kommer ikke til å bruke Eurodent i fremtiden Betaler 800,- for tannrens inkl andre steder i hele Oslo og 600 i Bærum
Helvettes uke. Styr unna Eurodent
De ga meg den verste uken jeg har hatt i hele mitt liv. Ble innlagt på sykehuset i flere dager etter at de hadde trukket min visdomstann. Kirurgen på eurodent har ikke faglig kompetanse og dette ble også bekreftet på sykehuset der jeg ble innlagt. Eurodent kirurgen gjorde at jeg ikke klarte å spise, svelge eller åpne munnen på en uke. Har levd med intense smerter og er langtidssykemeldt grunnet dem. IKKE GÅ TIL DENNE TANNLEGEN. De var heller ikke behjelpelige når jeg spurte om kompensasjon eller hjelp etterpå.
Norbert Velich
Norbert
Velich,tannkirurg.Beste kirurg i Oslo 🍀En som kan faget sitt.Anbefales🦷👌🏻
God kvalitet
God kvalitet av produkt. De er nøye og gir seg ikke før resultatet er bra😊
Ble møtt på en lite profesjonell måte
Ble møtt på en lite profesjonell måte.
Resepsjons/sekretær damen var i skikkelig dårlig humør, å det var ikke noe godt inntrykk jeg fikk.
Jeg syns hun oppførte seg skikkelig ufhøffelig
Kontor disken ligger også sånn til at alle som sitter dær , får med seg alt som blir sagt .
Skikkelig ubehagelig opplevelse, frister bare å hente sine røyken bilder og finne en annen tannlege.
Styr unna 👎
Tannlegen derimot var grei og snill.
Men minuset dær var at han ikke kunne Norsk .
Veldig fornøyd kunde!
Fantastisk behagelig tannlegebesøk.Proft utstyr, smertefri behandling i rolige omgivelser, hyggelige folk og ikke minst rimelige priser. Anbefales absolutt!
Hold deg unna disse!
Hold deg unna disse! Sier en ting men gjør helt annet. Har betalt penger, men har ikke fått noe "service" for det. Svarer ikke på purringer.
Useriøse folk.
Useriøse folk.. fikk en tannlege som ikke kunne norsk... ingen andre der heller virket det som..
Kom inn med tannverk i en tann.. tenkte på tanna og hun begynte med en helt annen.. hjalp ikke hvor mye jeg pekte..hun gikk tilbake til den andre.. Da jeg ville ha en annen som fattet hva jeg sa.. ble jeg jaget derfra.. men regninga på 3k skal dem ha allikevel. Den "riktige" tanna ble ikke rørt..
Dro til akutt tannlegevakt og ble sendt til Ullevål sykehus med akutt betenelse i kjeven.. lå inne 3 dager..
SÅ STYR UNNA DISSE..
Imcompetant
Imcompetant. Take a lot of money without doing any job. Not recomment to this dental place.
Anbefaler IKKE dette stedet
Anbefaler IKKE dette stedet!
Mer useriøs tannlege skal man lete lenge etter.
De prøver å få deg til å bruke mest mulig penger, snakker heller ikke godt norsk og er generelt uhøflige. Styr unna!
Dette må være den mest useriøse…
Dette må være den mest useriøse klinikken som finnes, her er det pasienten selv som må avgjøre sin egen tannbehandling. Vil ikke anbefale noen å gå hit, vi har så mange andre tannklinikker som opptrer seriøst
Styr langt unna denne useriøse klinikk.
Ved første konsultasjon fikk jeg en 'tannlege' som ikke snakket norsk(Østeuropeisk).
Hun gav meg bedøvelse uten å spørre meg om jeg ville ha.
Bedøvelsen forsvant ikke før etter over 6 - seks timer(fra ca kl 14: til over kl 20). Meget ubehagelig.
Det viste seg så at fyllingen som var lagt i var for høy, veldig ubehagelig og irriterende.
Dagen etter da jeg var på jobb merket jeg at fyllingen ikke var for høy lenger.
Tre dager etter falt hele fyllingen av.
Tok kontakt med Eurodent. Kunne ikke få time før vedkommende 'tannlege' var kommet tilbake da hun var reist hjem.
Da reklamasjons arbeidet skulle utføres, møtte jeg opp før tiden, likevel måtte vente i over et kvarter over avtalt tidspunkt.
Da overhørte jeg flere samtaler fra kunder som ringte inn klaget på at fyllinger var falt ut.
Jobben ble gjort uten bedøvelse denne gang.
To uker senere da jeg spiste et rundstykke falt fyllingen av igjen.
Og før to uker til var gått kom resten av fyllingen av, denne gangen med en stor bit av tannen.
Denne gangen ville jeg ha pengene tilbake, det får jeg ikke.
EUORODENT, dere vil heller ha misfornøyde kunder enn fornøyde.
Jeg tapte bare kr 2800,- pluss alt ubehaget jeg opplevde etter å ha vært hos dere første gang.
Jeg sprer ikke god reklame om dere til noen av de jeg møter på min vei.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.