Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg havde succes med en eneste…

Jeg havde succes med en eneste henvendelse og mødte et rigtigt menneske. Så endelig et sex-dating site, hvor det ikke kun er chat bots og plat. Og endelig et site, hvor det er ok at opføre sig ordenligt uanset om du leder efter gode oplevelser eller en kæreste. Jeg anbefaler Erox/Sexhunter, som er samme produkt og indhold.

1. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kan desværre kun give 2 stjerner

Kan desværre kun give 2 stjerner, da det ikke er muligt at give 1,5

Der er meget få brugere, 80% har ikke været på sitet i 6 mdr og der er alt for mange "fake" profiler.

Samtidig er det rigtig træls, at der ikke er en søgefunktion, hvor man selv kan vælge hvilke landsdel man vil søge i. Der er alt for meget tidsspilde ved at man konstant åbner op for profiler som ligger 150, 200, 300 osv km fra en og ganske få i en radius på ca 60 km.

Ved ik helt hvad jeg skal synes om sitet. Erox og sexhunt er det samme, og det undrer mig at man ikke bare kan nøjes med ét site/navn.

Der burde også være en knap hvor man kan blokere trælse og fatsvage medlemmer.... jeg har ihvertfald ikke fundet sådan en knap.

Fik foræret et medlemskab, men når det er udløbet, har jeg ikke tænkt mig at fortsætte og vil slet ikke selv kaste penge i det.

Kan ikke sætte fast dato på, har brugt sitet i en uges tid, men det har været hver dag.

4. Januar 2023

email

hej

lige en ting min email
adresse blev blokret af google
admins ved ikke hvrfor
men jeg kan ikke mere tilgå den
som normalt ville kunne

betaler det der
avonent
ved dem

pga jeg ikke
kan få fat i ders suport
og derfor
mange hgilsern
Rasmus Rode

3. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig support, er ikke lyttende eller undersøgende👎

Dårlig oplevelse, ja da, kunne nok ikke forvente andet🙄

Havde kontakt til et par, som ved en fejl havde blokeret os, men stadig skrev til os.
Så vi valgte at kontakte support som ca. var til rådighed en halv time, ved samme tid hver gang vi kontaktede dem.
Vi forklarede at der var et par, der ved en fejl havde blokeret os.
Vi fik at vide at de kunne se de havde blokeret os, og nok valgt at sådan skulle det være.

Selv om vi valgte at sende screen shot af nogle beskeder, var supportens svar, at de kan ikke gøre mere, de har jo valgt at blokerer jer.
HOLD NU KÆFT EN DÅRLIG DUPPORT, DER IKKE ENGANG SÆTTER SIG IND I TINGENE. 👎👎👎🤙👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎🤙👎

Vi valgte at oprette en anden betalt profil, for at få kontakt og fortælle hvad der er sket, de kunne ikke se at de havde blokeret os, og det var nok sket ved en fejltagelse.

Support aktivitet lyser grøn som aktivt meget af døgnet, men hvis man skal have fat i dem, så forvent først svar et døgn senere, hvor du så igen skriver tilbage, og derefter igen først kan forvente svar tilbage efter et døgn.

Det er så bare ikke med hjælpsomme svar, de kommer med.👎👎👎👎

26. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Om det hedder erox.dk eller sexhunt.dk…

Om det hedder erox.dk eller sexhunt.dk samme firma
det sted skal man ikke regne med man for en rigtig kontakt med en anden person da det kun er luft deres support tror sgu ikke rigtig der er noget support men at med ingen tanke for det menneske de SNYDER for deres penge hver måned om det er sølvvip eller guldvip et sølv vip koster 99.-kr og guld vip 149.-kr de har så den fordel at dem man skriver til de kan svare ens brev
nææ denne side har kun et formål at lokker penge fra folk hver måned og masser af falske profiler allis scammer
og de gør ikke en fis ved det
behold jeres penge eller brug scor.dk de er nok mere seriøst firma

24. März 2020

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr