Erotiekshop Bewertungen 3

2,8

1. Sexshop
  2. Geschäft für Dessous und Reizwäsche
  3. Sexspielzeugladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bestel discreet bij de best gesorteerde erotische erotiekshop en sexwinkel van het internet

2,8

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Opgelicht

We hebben wat besteld bij erotiekshop.nl / anytimes/ erotiekshop gevestigd in Amsterdam koop er nooit iets mensen wij hadden daar wat besteld en kwamen er gelijk acht shit verkeerd besteld maar goed gewacht tot het geleverd werd vervolgens de doos waar het mee vervoerd word open gemaakt en het product die in ze verpakking zat in de doos gelaten alleen op de bon geschreven retour verkeerd besteld nou 2 weken later geen geld terug we hebben erotiekshop.nl / anytimes erotiekshop te Amsterdam een paar keer gemaakt maar de reactie die wij kregen toen we vertelde dat we graag ons geld terug wilde was dat we 1 keuze haden of we namen het product terug of het werd vernietigt waar op wij zo iets haden heey wij hebben netjes je product retour gedaan en jij blijft nu in gebreken en toen kwam de grote truuk iedereen week dat je dat je het product nooit uit de verpakking mag hallen als je het niet wilt ivm wet van hygiëne en wat bedoelt is om de consument te beschermen gebruiken hun van Erotiekshop.nl/ anytimes te Amsterdam tegen want wat gaan die oplichters doen terwijl wij hun product nooit uit de verpakking hebben gehaald allen de bon uit de doos nou komt ze zeggen gewoon het product is uit de verpakking we weest zo dat ze je niet je geld hoeve terug te betalen sterker nog ze vertelde ons dat wij de oplichters waren ze doen werkelijk alles om je je geld afhandig te maken het heeft ons € 58 en 8euro verzendkosten gekost mensen koop daar niet want moet iets retour ben je je geld kwijt bij erotiekshop.nl / anytimes erotiekshop.nl ja wij zijn ons geld kwijt en dat is de reden dat we mensen waarschuwing bestel daar niet want moet het retour gaan ze zegde verpakking is open geweest of je hebt de keuze of je neemt het terug of het word vernietigt terwijl het nooit uit de verpakking is geweest en je word nog een oplichter genoemt ok door ze kijk aub verder en met erotiekshop.nl/ anytimes/ erotiekshop.nl

25. Juni 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen