Enveloppe Nederland Bewertungen

TrustScore 3 von 5

2,8

De bestelde enveloppen waren prima, zagen er netjes uit en waren er op korte termijn. Maar alles komt uit Spanje. Als je dus het verkeerde besteld hebt, mag je het dus ook op eigen kosten naar Spanje... Mehr ansehen

Onduidelijk dat enveloppen uit Spanje komen. Slechte kwaliteit envelop voor veel geld. Slecht verpakt kwam beschadigd aan. Geen fatsoenlijke mogelijkheid om retour te sturen en je geld terug te krijge... Mehr ansehen

Voor het eerst ingekocht bij Enveloppe Nederland. Zeer tevreden. Samples kwamen snel, zien er goed uit. Enveloppen ook snel geleverd. Veel keuze in diverse prijscategorieën. Om service echt top... Mehr ansehen

Voor onze bruiloft hebben we witte en roze enveloppen besteld. De witte enveloppen waren goed, maar de roze bleken oranje te zijn. Helaas een wat langere levertijd dan een gemiddelde webshop, waardoor... Mehr ansehen

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Boven verwachting!

Eerlijk is eerlijk, de website mag een updaten hebben. Dat is ook hetgene dat me deed twijfelen om hier te bestellen. Maar na het lezen van de beoordelingen hier op Trustpilote heb ik het toch gedaan. En geen moment spijt!
Scherp geprijsd, enveloppen waren helemaal top en erg snel geleverd. Ik zal hier dus zeker terugkomen.

18. März 2016

Is een onderneming gevestigd in de VK!

Snelle levering maar de bestelde enveloppen bleken vensterrenveloppen. Niet gezien bij de bestelling. Retournering was wel mogelijk maar dan wel zonder vergoeding verzendkosten. Daar vanaf gezien vanwege porti buitenland.

16. März 2016

Gewenste envelop niet voorradig

Gewenste envelop was niet voorradig, alternatief aangeboden, voor iets anders gekozen communicatie blijkt in Engels via Engeland te verlopen. Reactie tijd verder snel en goed. Ontvangst alternatief snel. Veel kleppen van de enveloppen waren gevouwen. Dat is wel heel zonde

14. März 2016

Bezorging duurde heel lang! Week op moeten wachten!

Als je het snel wilt gebruiken hoef je hier niet te bestellen want het duurt heel lang voordat het bezorgd word. Helaas staat dit nergens vermeld dat producten helemaal uit Engeland moeten komen, en het daarom zo lang duurt. Geen aanrader.

22. Februar 2016

Top!

Top! Zelfs de C7 enveloppen waren te leveren. Snel en netjes.

19. Februar 2016

Goede webshop

Duidelijke omschrijving op de website van hun producten. Je krijgt ook precies wat je uitzoekt.

24. Januar 2016

groot aanbod, goede kwaliteit

Ik vind het fijn dat Enveloppe.nl zo'n groot aanbod heeft, zoveel verschillende formaten, materialen en vormen. De service is goed, niet supersnel (drie werkdagen), maar ook zeker niet langzaam. De kwaliteit van mijn bestelde enveloppen is mooi.

19. Januar 2016

Aanrader

Ik been zeer tevreden over deze site. Kreeg precies wat ik wou hebben, de levering was snel en goed te volgen via tracking.

20. Dezember 2015