Soulbeach heeft de tent op zijn kop gezet tijdens ons personeelsfeest! De contacten vooraf en tijdens het feest zijn heel prettig, er wordt goed meegedacht en voorstellen gedaan, zoals extra sfeerv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel fijn contact met Ruben, hij denkt goed mee! Band en DJ hebben er samen een feestje van gemaakt.
Wat een feestavond dankzij Jeff en Allstars & crew op onze bruiloft! Van A tot Z pakt Jeff, op een prettige wijze, de regie en staat hij garant voor een geslaagd feest. Aan Allstars klopt gewoon alles... Mehr ansehen
Entertainment Agency is een gepassioneerd entertainmentbureau. Bij ons vind je de perfecte livemuziek voor je feest en wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld. Er zijn tegenwoordig veel bands, DJ’s en andere muzikale acts te vinden op het internet. Maar hoe weet je nu zeker die ene band net zo goed klinkt als in hun promotie video? Wij nemen deze zorgen graag voor je uit handen. Door onze ruime ervaring, ons grote netwerk in de entertainmentbranche én onze samenwerking met uitsluitend ervaren en betrouwbare artiesten en leveranciers, ben jij ervan verzekerd dat je feest vlekkeloos verloopt!
Rooversbroekdijk 115, 2161 LP, Lisse, Niederlande
Soulbeach heeft de tent op zijn kop gezet tijdens ons personeelsfeest!
De contacten vooraf en tijdens het feest zijn heel prettig, er wordt goed meegedacht en voorstellen gedaan, zoals extra sfeerverlichting.
Bijna 2 maanden later wordt er nog enthousiast over de avond gesproken, mede dankzij jullie!

Antwort von Entertainment Agency
Onze bruiloft in Kasteel Keukenhof op 28 juni 2025 was werkelijk fantastisch (de hele dag en avond). Het is zoals we hadden gehoopt, maar dan x10!
Alle contact is via Jeff gelopen, dit was altijd zeer prettig, snel en duidelijk. Waarvoor dank.
Zangeres Renée heeft op onze bruiloft de borrel 's middags extra leuk gemaakt, wat kan zij goed zingen en gitaar spelen! Complimenten! Heel erg gaaf! De gasten hebben het nog steeds over haar!
DJ Michiel draaide 's avonds op ons feest! Hij voelde ons en het diverse publiek feilloos aan, draaide heel erg lekker (van alles wat) en alles was lekker snel aan elkaar gemixt. Hij stond zichtbaar mee te genieten! Daardoor stond na 22.00 uur de dansvloer altijd vol. Een DJ maakt of breekt je feestavond, hij heeft bij ons het dak eraf geblazen, geweldig! Iedereen heeft het nog steeds over wat een gave DJ er stond te draaien! Een enorme aanrader, ook hier onze complimenten! Nogmaals dank voor de kers op onze taart eh... huwelijk!!

Antwort von Entertainment Agency
The Entertainment Agency heeft ons geholpen met de perfecte zanger, DJ en verlichting voor onze bruiloft op 21 juni in Amsterdam. Het boeken en afstemmen met EA ging heel soepel, het hele team is heel professioneel, reageert snel en meedenkend. We hadden in Colin Hoeve een fantastische zanger, die de ceremonie begeleidde en een set op de receptie speelde. Het sloot perfect aan bij onze wensen, de gekozen nummers zong hij prachtig. En DJ Miss Brown... wat een topper ook! Vanaf het moment dat ze achter de draaitafel stond was het een groot feest, tot in de vroege uurtjes is er alleen maar gedanst. Beide artiesten brachten duidelijk hun eigen stijl en expertise in, maar gebruikten onze input zodat het echt ons feestje was. De verlichting was ook perfect, net de extra toevoeging die we nodig hadden. Dankzij EA en de artiesten was het een magische dag: we hebben genoten en heel veel complimenten gekregen van onze gasten over de entertainment!

Antwort von Entertainment Agency
We hebben via EA een band geboekt. Uiteindelijk hadden we wat uitdagingen met de grootte van het podium en moesten we kiezen voor een andere band. We zijn heel goed begeleidt door EA in het zoeken naar een nieuwe band. Communicatie is heel snel en fijn! Zou ze zeker aanraden 💪

Antwort von Entertainment Agency
Voor het zomerfeest van zorgorganisatie ActiVite heb ik geweldig fijn samengewerkt met Entertainment Agency. Niet alleen zette coverband Soulbeach een geweldige show neer (38% van de collega's vond dat het hoogtepunt van de avond!), ook waren ze meer dan bereid om mee te denken over andere elementen op het feest die onze kernwaarden fantastisch onder de aandacht brachten. Denk aan een aangepaste set van de DJ rondom het thema (de 90's) of het inrichten van podium op een niet-standaard locatie. Niets dan hulde voor deze mannen!

Antwort von Entertainment Agency
Voor het 35-jarig jubileum van EPMC Europe wilden we iets bijzonders organiseren, en dankzij Entertainment Agency is dat méér dan gelukt. Zij hebben ervoor gezorgd dat de fantastische coverband Allstars optrad aan boord van de OceanDiva, en wat een show was dat!
Vanaf de eerste noot zat de sfeer er direct in. De band wist moeiteloos alle gasten – waaronder ook veel buitenlandse relaties – te raken met hun energie, muzikaliteit en uitstraling. We hebben alleen maar enthousiaste reacties gekregen. Velen stonden versteld van het hoge niveau en de interactie met het publiek.
Entertainment Agency heeft alles tot in de puntjes geregeld: professioneel, meedenkend en altijd bereikbaar. Dankzij hen werd het niet zomaar een feest, maar een avond om nooit te vergeten.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar topentertainment met klasse!

Antwort von Entertainment Agency
17 mei 2025 hebben wij een enorm feest gehad voor ons 25-jarig bestaan. Mede dankzij de geweldige organisatie van Entertainment Agency. Top om met deze partij samen te werken

Antwort von Entertainment Agency
Eind mei hadden wij een 2-daags congres in Noordwijk. Voor de zondagavond hadden we een Beachparty gepland voor onze 400 gasten. Al vrij vroeg in het voorbereidingstraject hebben we The Entertainment Agency erbij betrokken. Hun voorstellen vielen bij ons in de smaak, maar zeker ook bij de gasten. We hebben een topavond gehad, uitstekend entertainment, goede bands, DJ en soepele begeleiding van de ter plekke aanwezige event manager. Super gedaan! We zijn erg tevreden!

Antwort von Entertainment Agency
DJ Michiel did absolutely amazing job on our wedding party. Helped us with all our ridiculous ideas, played great music and was very good technically. Very friendly and professional. The dancefloor was full the entire night and everyone had a great time.

Antwort von Entertainment Agency
Wij zijn enorm goed geholpen door Jeff. De adviezen voor de dj's en overige artiesten waren spot-on. Ook de geluidsinstallatie en lichten waren top.
Kan geen negatief punt benoemen. Mijn complimenten!

Antwort von Entertainment Agency
Heel fijn contact met Ruben van Entertainment Agency. Hij reageert snel en denkt goed mee. Het was een fijne samenwerking.
Daarnaast waren de artiesten geweldig. DJ Miss Brown is echt een aanrader voor elk feestje!!

Antwort von Entertainment Agency
Wat een geweldige artieste! Vanaf het eerste moment bracht ze sfeer, energie en klasse. Ze voelde het publiek feilloos aan en zorgde voor een show die we nooit zullen vergeten.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Danielle had haar optreden perfect ingestudeerd, haar outfit prachtig afgestemd op ons thema, en zelfs de kleur van haar viool sloot er naadloos bij aan. Haar uitstraling op het podium was indrukwekkend, en ze wist het publiek echt te raken én te enthousiasmeren.
Tijdens elk onderdeel van de avond wist ze te verrassen: van de krachtige opening van de show, tot haar meeslepende bijdrage aan onze duo silk act, en het moment waarop ze met haar energie de hele zaal in beweging kreeg.
Je merkt aan alles dat Danielle ervaren is en oog heeft voor elk detail. Ze tilt elk evenement naar een hoger niveau en is wat ons betreft een absolute aanrader – professioneel, betrokken en onvergetelijk goed.
We hebben intens genoten. Het was een avond om nooit te vergeten!

Antwort von Entertainment Agency
Het was even onzettend goede ervaring! Renee heeft een prachtige stem en heeft geholpen om het moment nog mooier en specialer te maken! Echt een geweldige ervaring!
Voor onze kerstborrel op onze school hadden wij als thema 'de Hollandse avond'. Wij hadden de Entertainment Agency gevraagd een passende DJ voor ons 'te regelen'. Dj Mitchell heeft ons lerarenteam een hele gezellige avond gegeven. Hij voelde de sfeer goed aan en was zeer flexibel wanneer collega's graag een speciaal plaatje wilde horen. Ook de mensen die de DJ booth hebben opgebouwd en afgebroken waren professioneel en waren zelfs bereid om de zware spullen die nodig waren via de noodtrap naar de eerste verdieping van ons gebouw te sjouwen.

Antwort von Entertainment Agency
We hebben via Entertainment Agency een DJ geboekt voor ons kerst bedrijfsfeest, en het was een goede ervaring! DJ Joost was fantastisch: ontzettend vriendelijk en professioneel, en hij draaide precies de muziek die we wilden.
De samenwerking met Entertainment Agency verliep soepel, mede doordat ze bekend waren met onze locatie. Dit maakte de communicatie tussen de locatie en de agency bijzonder gemakkelijk. Het hele proces van boeken tot uitvoeren was zorgeloos en professioneel.
Dankzij Entertainment Agency en DJ Joost hebben we een geslaagd feest gehad. Absoluut een aanrader!

Antwort von Entertainment Agency
We hebben voor onze bruiloft dj all the fokk geboekt. Erg tevreden over het contact met het management. De DJ maakte er echt een top feest van! We hebben genoten.

Antwort von Entertainment Agency
We hebben genoten van de Soulbeach band en DJ en de samenwerking tussen mij en Entertainment Agency.
Professioneel, transparant, meedenkend en vriendelijk.
Ook de band is fantastisch, zeer professioneel, getalenteerd en aardig. Zowel wij als onze gasten hebben genoten en hebben het er nog over. Ook hun “decor” was spectaculair en zag er “gelikt” uit!
Wil je een goed georganiseerd feest en een geweldige band die de hele avond onvergetelijk maakt?
Boek Soulbeach en DJ Michiel via Entertainment Agency!

Antwort von Entertainment Agency
Ons avond feest van ons huwelijk is ingeleid door deze brass band. We liepen voor ze uit de feestzaal in en meteen zat de sfeer er maximaal in. Echt geweldig hoe ze de sfeer oppompen. En de dans dames zagen er prachtig uit. Een echte aanrader om een feestje op gang te brengen.

Antwort von Entertainment Agency
Via de Entertainment Agency BASSTA geboekt voor op onze bruiloft. Wat een geweldig feest was dat! Het contact vooraf met Jeff (Entertainment Agency) liep perfect en was super duidelijk. Achteraf nog een leuke evaluatie. Zou ze 100% aanraden!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.