Nemt at bestille og hurtig tilbagemelding Det var en mulighed at afhente pakken fra lager, hvilket jeg valgte. Det ville have været godt, hvis der var givet information på forhånd, at hvis varen ø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er et fantastisk godt sted at handle, så hjælpsomme og ingen problemer med at få lavet om på bestillingerne, de skriver hurtigt tilbage og er meget venlige. Varen er pakket forsvarligt ind og d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg modtog min pakke super hurtigt, og som var pakket behørigt ind. Der var en lille mangel, som kundeservice afhjalp super hurtigt og professionelt. Jeg handler her meget gerne igen.
Unternehmen hat geantwortet
Dejlig stort udvalg. Flotte varer og super hurtig levering tak ☺️
En Magisk Verden er specialiseret i salg af figurer med særlig fokus på de smukke og stemningsfulde Willow Tree figurer. Vi fører et nøje udvalgt sortiment af figurserier, hvor Willow Tree udgør en hjørnesten i vores udvalg. Figurerne er kendt for deres enkle udtryk og dybe symbolik, og de er populære som gaver til livets mange begivenheder – fra dåb og konfirmation til bryllup og minde. En Magisk Verden er en del af den familieejede onlinebutik Olafs Gavebutik ApS og har eksisteret siden 2021. Vi har et bredt sortiment af figurer til enhver lejlighed. Især Willow Tree kollektionen er elsket for sine følelsesladede motiver, der udtrykker alt fra kærlighed og venskab til taknemmelighed og håb. Hver figur fortæller sin egen historie – og giver dig mulighed for at udtrykke dine følelser uden ord. En Magisk Verden – figurer med mening og varme. Vores udvalg af Willow Tree figurer er ideelt, uanset om du leder efter en særlig gave eller vil udvide din egen samling. Mangler du inspiration, så tag et kig på vores mange smukke figurer og find den, der passer perfekt til netop din anledning. Hos En Magisk Verden stræber vi efter at yde den bedste kundeservice og altid være opdaterede med de nyeste figurer. Vi udvider løbende vores sortiment og lytter altid til vores kunders feedback – det hjælper os med at blive endnu bedre.
Industrivej 10, 3550, Slangerup, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Hurtig levering af en willow tree figur som levede helt op til forventningerne.
Hurtig, god levering og forsvarligt indpakket. Hurtig bekræftelse på mail.
Nem hjemmeside og hurtig levering.
Oh dejligt med en hilsen ❤️

Antwort von En Magisk Verden ApS
Det er virkelig nogle søde ting der forhandles, og alt fungerer hurtigt og nemt.

Antwort von En Magisk Verden ApS
Hurtig forsendelse og varen matcher billede samt beskrivelse

Antwort von En Magisk Verden ApS
Varen er pakket forsvarligt ind og der går ikke lang tid før den er ved døren.

Antwort von En Magisk Verden ApS
Nemt at bestille og hurtig tilbagemelding
Det var en mulighed at afhente pakken fra lager, hvilket jeg valgte. Det ville have været godt, hvis der var givet information på forhånd, at hvis varen ønskes hentes på lager, hvilket tidsrum er gældende eller ved personlig aftale.
Jeg var kørt forgæves 2 gange og skrev herefter en mail efter lukketid, som blev meget hurtig betjent og vi fik lavet en personlig aftale, som fint blev overholdt.
Trods udfordringen handler jeg der gerne igen. Tusind tak for god respons

Antwort von En Magisk Verden ApS
Varen var omhyggeligt pakket ind.
Så den håndskrevne “ tusind tak “ på følgesedlen 😉

Antwort von En Magisk Verden ApS
Overskuelig lille hjemmeside. Levering indenfor de lovede dage. Kan fint konkurrere med øvrige priser online. Jeg vender meget sandsynligt tilbage hertil hvis jeg mangler lign produkter!

Antwort von En Magisk Verden ApS
Super god og hurtig service☺️
Meget smukke figurer jeg har købt😍

Antwort von En Magisk Verden ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.