Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt gick bra - rätt varor och snabb leverans. Men fick aldrig något beställningskvitto eller meddelande i PostNord appen att paketet skickats så det var två-tre dagar jag undrade om allt stod rätt ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har inte fått mina produkter och dom har inte ens hört av sig. Betalning drogs på mitt kort, sen hände ingenting. Edit: Jag har nu fått mina produkter och det var inte Enlys fel, det var Postno... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tilaamani tuote oli halvimmillaan täällä. Tilausprosessissa oli kuitenkin paljon parantamisen varaa: sivustoa ei ole käännetty täysin suomeksi eli iso osa tilausnäkymästä oli ruotsiksi. En myöskään sa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nöjd med min beställning! Beställde schampot på ons kväll och hämtade ut paketet på fredagen så mycket nöjd med leveransen. Håller med många andra att det är tråkigt att man inte får mailbekrä... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  2. Friseurbedarf
  3. Großhändler für Kosmetikprodukte
  4. Kosmetikgeschäft
  5. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  6. Parfümerie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Enly.se erbjuder hårvård, hud och skönhet online ✅ Snabb leverans ✅ Bra priser ✅ Fri frakt ✅ Brett Sortiment ✅

Kontaktinformationen

Snab leverans

Snab leverans bra.

1. Januar 2025

Antwort von Enly.se

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba leverans. Vi ser fram emot att få välkomna dig som kund igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra priser och bra produkter

27. Dezember 2024

Antwort von Enly.se

Vi uppskattar verkligen dina 5 stjärnor! Det är alltid vårt mål att göra våra kunder nöjda, och vi är så glada att vi lyckades. Tack för att du valde oss!

17. Dezember 2024

Antwort von Enly.se

Wow, tack för dina 5 stjärnor! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med din upplevelse. Vi hoppas få se dig igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjukt snabb leverans och bra pris!

Sjukt snabb leverans och bra pris!

12. Dezember 2024

Antwort von Enly.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt köp och uppskattar den snabba leveransen. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att fortsätta erbjuda en hög servicenivå.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart!

Svarar ej på mail

Jag hade problem med min order, den hade skickats fel, och jag mailade utan att få svar. Jag fick dock länk till denna undersökning.

13. Dezember 2024

Antwort von Enly.se

Tack för din feedback. Vi är glada att du fick svar på ditt supportärende och att din order levererades inom tre vardagar från köpetillfället. Vi hoppas att du är nöjd med dina produkter!

Vi är också glada att din eftersändningstjänst fungerade som planerat i samband med din flytt. Samtidigt beklagar vi att din gamla adress användes vid köpet, vilket kan ha orsakat förvirring.

Vi strävar alltid efter att vara så snabba som möjligt, men ibland kan högt tryck påverka svarstiderna. Hör gärna av dig om du har fler frågor – vi finns här för att hjälpa!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Expressbetalning på 9 dagar?

Om jag beställer en vara den 8 december och betalar extra för expressfrakt och erhåller varan den 13 december så tycker jag att det är jättedåligt. Flera av de jag handlar med levererar på 1 till 2 dagar utan express men eftersom detta skule vara presenter så ville jag försäkra mig om att det skulle gå fort. MYCKET BESVIKEN!!!

13. Dezember 2024

Antwort von Enly.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar om leveransen inte upplevdes som förväntad.

Enligt vår spårningsinformation skickades din beställning måndagen den 9 december, eftersom inga försändelser hanteras på söndagar. Redan den 10 december var varan tillgänglig för upphämtning, vilket innebär att den ankom inom 1 arbetsdag. För att visa god vilja och vårt engagemang i att du ska känna dig nöjd som kund, har vi valt att ersätta fraktkostnaden.

Vi tar dina synpunkter på allvar och strävar alltid efter att förbättra våra rutiner för att ge våra kunder en positiv upplevelse. Vi hoppas få möjlighet att möta dina förväntningar fullt ut vid ett kommande köp.

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans, mycket bra priser och väl paketerat. Rekommenderas varmt!

21. November 2024

Antwort von Enly.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss! Det gläder oss att höra att du uppskattar den snabba leveransen, de fördelaktiga priserna och vår noggranna paketering. Din rekommendation betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera på en hög nivå.

Varmt välkommen tillbaka!

Grymt snabb leverans

Grymt snabb leverans, helnöjd.

19. November 2024

Antwort von Enly.se

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

25. November 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick ett helt annat schampo än det jag…

Fick ett helt annat schampo än det jag beställde, så tyvärr inte nöjd. Går inte heller att maila då mailen studsar.

22. November 2024

Antwort von Enly.se

Vi är verkligen ledsna över att din upplevelse inte blev som förväntat. Vi jobbar redan med att rätta till detta så snabbt som möjligt – ditt förtroende betyder allt för oss. Tack för att du hörde av dig, vi strävar alltid efter att ge våra kunder en service i världsklass!

Det var väldigt bra

Det var väldigt bra

13. November 2024

Antwort von Enly.se

Tack för att du valde oss och för det fina omdömet! Vi är stolta över att ha nöjda kunder som dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra produkter, snabb leverans!!!

Bra produkter, bra pris och otroligt snabb leverans!

9. November 2024

Antwort von Enly.se

Tack för att du tog dig tid att lämna detta omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd. Vi hoppas få se dig igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra priser och snabb leverans.

Bra priser och snabb leverans.

13. November 2024

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa. Snabb leverans. Bra priser. Inga konstigheter.

22. Oktober 2024

Antwort von Enly.se

Tack för dina 5 stjärnor! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med din upplevelse. Vi hoppas få se dig igen snart!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr