Enkl Sound Copenhagen Bewertungen 136

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ville ønske, at jeg havde hørt om enklSound, før jeg købte mine lidt dyrere Bluetooth højtalere af andet mærke. Det her er et virkeligt godt produkt, fuld af lækker lyd og god bas! Jeg ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Enkl sound 2 højttalere er ikke noget specielt, er faktisk rimelig skuffet. Købte dem for at kunne spille lidt højere og få bedre lyd, men mit mini anlæg fra pioneer spiller EN DEL bedre, og kan ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige købt to af de mindste højttalere i hvid og koblet dem sammen til stereolyd. Jeg afspiller fra min smartphone via bluetooth og det fungerer perfekt. Lyden er super, kraftig og rummelig og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig et godt produkt - jeg er meget glad for mine to nye højttalere, og stereo funktionen er fantastisk.

1. Elektrogerätehersteller
  2. Hi-Fi-Shop

Vom Unternehmen geschrieben

Enkl Sound Copenhagen er en dansk lyd- og innovationsvirksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle bærbare højtalere, hvor design, teknologi og bæredygtighed går hånd i hånd. Virksomheden blev grundlagt med en ambition om at forbedre det eksisterende og give mennesker den ultimative frihed til at nyde musik – når som helst og hvor som helst. Alt design og teknologi bliver udviklet internt i Danmark, med fokus på både form og funktion. Hos Enkl Sound Copenhagen forenes lydentusiasten med designelskeren. Produkterne er skabt til moderne mennesker, der ønsker kraftfuld og smuk lyd, uanset om det er til indendørs brug eller udendørs oplevelser. Særligt den ikoniske ES1-højtaler er et bevis på denne filosofi: designet af et prisvindende dansk designstudio, produceret i genanvendelig plast og op til 3-7 gange mere energieffektiv end traditionelle højtalere. Den har en batterilevetid på hele 80 timer og kan spille med op til 125 dB – svarende til lydniveauet fra en livekoncert. Virksomheden lancerede sine første højtalere på markedet i januar 2023 og har siden høstet stor anerkendelse for sin kombination af æstetik, brugervenlighed og lydkvalitet. Det mindre ES2-modul kombinerer fleksibilitet og mobilitet med hele 24 timers batteritid og 103 dB lydstyrke – perfekt til livet på farten. Enkl Sound har også udviklet en app til både iOS og Android, som blev lanceret i 2023. Med appen kan brugerne tilpasse equalizer-indstillinger, forbinde flere højtalere til ét samlet system, dele kontrol mellem flere brugere – og endda bruge telefonen som mikrofon. Bæredygtighed spiller en central rolle hos Enkl Sound. Ved at anvende genbrugsmaterialer og energieffektive løsninger arbejder virksomheden aktivt for at reducere sit klimaaftryk – uden at gå på kompromis med lyd eller æstetik. Kunderne tilbydes 30 dages returgaranti og adgang til en dedikeret kundeservice, der er klar til at hjælpe med alt fra spørgsmål til teknisk support. Enkl Sound Copenhagen inviterer alle til at dele deres oplevelser og feedback – og være en del af en bevægelse, hvor lyd og design mødes i perfekt harmoni. Velkommen til Enkl Sound Copenhagen.

Gratis levering i Europa

Gratis levering i Europa

Vi sender man-fre fra vores lager i København. Ordrer modtaget inden kl 14 afsendes samme dag. Gratis levering i Europa

4,6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Customer service is non existent

Customer service is non existent. I wrote 2 years ago that my speaker would not connect to anything via Bluetooth. I was ignored. It eventually started working by itself. It stopped working again, so I wrote again to Enkl, to be initially ignored and after some weeks of chasing the matter, have just been shrugged off with " it's over 2 years old, so it's out of guarantee. Great speaker - terrible customer service.

30. Oktober 2025

Hi Simon,
As previously agreed, your ES1 product is no longer covered by warranty. We had to access our old customer archives to verify your purchase and purchase date, since documentation wasn’t available on your end — this caused the delay. You should, of course, have received faster communication, and we apologize for that.

You’re always welcome to reach out to us again via email. Thank you for your feedback — we truly appreciate it and are continuously working to improve.

Best regards,
Team ENKL

Godt produkt.

Hurtig levering og et godt produkt som virker fint.

22. September 2025

Tak Freddy, Håber du får mange gode timer med musikken. DBH

Enkl Sound ES2

The product is amazing. Well worth the money. To get the product into the uk there is an additional £85 postage charge but the speaker is so cool. Looks great and sounds amazing.

11. September 2025

Antwort von Enkl Sound Copenhagen

Glad you love the speaker’s look and sound! ⭐ The import charge is a shame, but it’s great to hear it still feels worth it.
/ Team Enkl

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flot design.

Flot design. Desvære er lyden fra den alt for bastung fra start. Men de skriver at det er meningen for at imponere.det kan så heldigvis ændres i appen

4. September 2025

Antwort von Enkl Sound Copenhagen

Hej Søren, Beklager du ikke har været tilfreds med lyden, men one sizen doesnt fit all, og derfor kan det som du skriver netop justeres med appen. Men vi forstår desværre ikke hvorfor du ikke ku finde appen på Google Play. Den ligger der til Android. Og "falsk reklame" er nok lige at strække den😊
DBH Team Enkl

Best service

The people working for this company are extremely helpful and friendly.
I'd recommend Enkl Sound Copenhagen to anyone.

12. August 2025

Antwort von Enkl Sound Copenhagen

Thank you so much for your kind words 🙌 We’re thrilled to hear you’ve had a great experience with both our team and products – your recommendation means the world to us!

Har købt ENKL s2

Har købt ENKL ES2 og de spiller super godt , jeg købte 2 ens og har parret højtalerne i ENKL app og det funker bare 💪fik leveret hurtigt og god info og valgmulighed ang levering undervejs 👍

13. August 2025

Antwort von Enkl Sound Copenhagen

Hvor er det fedt at høre! 🙌 Godt at du fik parret dem – du behøver dog ikke appen til det. Men to ES2’ere sammen i Steroe giver virkelig en stærk lydoplevelse.
Tak for din feedback, og dejligt at leveringen også gik glat
🚚✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtig levering af et pragtfuldt produkt

Dejlig hurtig leveringf af et skønt produkt - lever til fulde op til lovede lyd- univers

12. August 2025

Antwort von Enkl Sound Copenhagen

Tak for feedback 🙏 Godt at både levering og lydunivers lever op til forventningerne!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ES1 kan ikke spille lyd på samsung…

ES1 kan ikke spille lyd på samsung galaxy s25 og appen findes ikke på google play store selvom der reklameres med det.

Virker som et amatør firma

22. August 2025

Antwort von Enkl Sound Copenhagen

Hej Jesper, Som vi har skrevet til dig er der et midlertidigt BT problem på en af android versionerne det burde ku løses med en opdatering.
Vi forstår desværre ikke hvorfor du ikke ku finde appen på Google Play. Den ligger der til Android.

Mega fed højttaler

Mega fed højttaler.
Har købt en ES2 og den er simpelthen for vild - om det er radio eller Spotify, så spiller den bare fantastisk, dyb bas når det skal bruges.
Overvejer en mere så man kan kører stereo

6. August 2025

Antwort von Enkl Sound Copenhagen

Hvor er det fedt at høre! 🤩 ES2’eren kan virkelig noget – og ja, i stereo bliver oplevelsen kun endnu vildere. Tak fordi du deler din oplevelse 🙌

Afvist reparation

Jeg indleverede min højtaler med ønske om at få den repareret. Firmaet afviser imidlertid at reparere deres eget produkt, da de ikke har reservedele. Det mener jeg er stærkt kritisabelt – især når produktet blev lanceret for under 3 år siden og indeholder et indbygget batteri, som naturligt slides og derfor skal kunne udskiftes.

Højtaleren er desuden solgt som ny for under 4 måneder siden, hvilket betyder, at der er kunder som stadig er dækket af 2 års garanti. Alligevel lader det til, at der ikke er nogen plan for at kunne hjælpe disse kunder med problemer fremover.

At man ikke dækker en højtaler, der er 2 år og 2 måneder gammel, på garantien er helt fair. Men at man samtidig blankt afviser at udføre en reparation – selv mod betaling – er efter min mening dybt useriøst.

Derudover har jeg oplevet meget lange svartider på mail, mangelfulde svar (ofte besvares kun halvdelen af mine spørgsmål) og en generelt uprofessionel tilgang til kundeservice.

8. August 2025

Antwort von Enkl Sound Copenhagen

Hej William Koch, Tak for din ærlige feedback. 🙏 Vi er kede af at høre om din oplevelse og beklager de lange svartider og mangelfulde svar. Vi arbejder løbende på at forbedre både service og muligheder for reparation, så det kan håndteres bedre fremover.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Solid, god lyd, men behov for justering

Købte en ES2 højttaler på deres hjemmeside. Blev leveret dagen efter. Flot emballeret, fint forarbejdet. og fremstår meget solid. Har nu brugt den i et tre uger og er yderst tilfreds med den. Dog er fabriksopsætningen håbløs med alt alt for meget bas, beskeden mellemtone og for lidt diskant. Men, download app'en, indstil equalizeren og du får en særdeles velspillende højttaler. Vi bruger den til terrassen og hører også en del radio - det er der ikke så mange bluetooth højttalere, som magter særligt godt. Her kommer ES2'en til sin ret.

21. Juni 2025

Hej Jan 👋
Tak for dit review 🙏 Vi er glade for, at du kan lide din ES2! 🎶
Du har helt ret i, at fabriksindstillingen har en mere bastung profil. Den er tiltænkt at imponere "ud af boksen", men vi ved også, at smag og brug varierer.
Men fedt, at du fik lyden tilpasset med app'en 😄

Meget fin service,

Meget fin service,
får hurtigt svar ved henvendelse.✔️👍

4. Juli 2025

Hej Robert,
Tak 👍 God sommer ☀️🍉⛱️😎

Fejl sker...

Jeg bestilte en Enkl Sound ES 2 i grøn den 16/6, og den ankom med lynets hast dagen efter. Desværre modtog jeg en i sort . Jeg kontaktede Enkl Sound, og de sendte med det samme en i grøn sammen med en returseddel til den sorte. Jeg skulle bruge højtaleren i weekenden, så det ville være lidt ærgerligt at stå uden god musik.

Den ankom torsdag, og jeg fik den afprøvet. Den spiller fantastisk! Og så er designet også bare lækkert at se på.

Fejl sker, men det, der betyder noget, er, hvordan der bliver rettet op på fejlen.

Teamet bag Enkl Sound var hurtige, effektive og venlige, så kan kun anbefale dem og deres produkter.

17. Juni 2025

Antwort von Enkl Sound Copenhagen

Hej Irene, Tak for din forståelse og de flotte ord! 💚 vi er glade for, at vi fik det løst hurtigt, og at du nyder din ES2! 🎶

Super fine højttalere

Super fine højttalere. Lever fuldt ud op til mine forventninger. Nemme at installere & parre for stereo lyd. Appen med mulighed for justering m. equalizer, er også super let anvendelig.

23. Juni 2025

Hej Kim,
Hvor er det fedt at høre! 🔊✨ Vi er glade for, at alt spiller – både lyd, opsætning og app 🎛️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har lige fået leveret min enkel…

Jeg har lige fået leveret min enkel sound es2. Lyden er sådan set okay.
Den falder ud af Bluetooth en gang imellem, selv om min mobil ligger lige ved siden af højttaleren. Appen til at styre højtaleren er så som så, kunne godt tænke mig at der var nogle forud bestemt lyd indstillinger jeg kan heller ikke parre den med min tablet. Min mobil er en Samsung Galaxy s25 ultra og min tablet er en Samsung Galaxy A9 + så det skulle ikke være der, der er noget galt. Jeg vil tænke over om jeg beholder højttaleren da jeg skulle have brugt den til min tablet når jeg ser tv. Jeg håber at høre fra enkel sound. ordre nr. #1467 mit tlf nr 60709231 ring meget gerne. De 2 stjerner er for lyden.
Opdatering :
Jeg forstår ikke at alle de anmelderne, som er professionelle. Der er faktisk ikke noget godt at sige om højtaleren alligevel den spiller jævnt godt, når man ikke spiller over 2/3 dele af lydstyrken. Ellers lyder den meget dåse agtet. Jeg har stort set kun minusser ved den. Lade kablet er en meter for kort. Det er et tummel hver gang man skal tænde den. Den slukker for hurtigt hvis musikken går ud. Man kan ikke trykke på knapperne med kun en hånd, for så glider den. + alt det jeg skrev i starten. Højttaleren er ikke gennentænkt og er moderne. Knapperne kunne jo sidde på forsiden eller på toppen, så man ikke er nødt til at flytte rundt på den. Det er træls at skulle flytte rundt på den fordi man skal tænde for den hver gang den går ud. Undskyld min lange anmeldelse, men den kunne godt have været længere lol 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣. Jeg kan ikke anbefale den til andre.
Opsummering
I skriver at i har prøvet på at ringe til mig og der var optaget. Det passer ikke jeg har ikke snakket med nogen siden i torsdags. Prøv igen. Men lad være med at skyde skylden på mig

21. Juni 2025

Hej Fuba,
Tak for din anmeldelse!
Vi beklager du har en dårlig oplevelse med din ES2.
T.o. har vi ikke oplevet problemer med Galaxy. Men vi ved Android har haft nogen bugs i BT-delen der dog er rettet i seneste OS fra dem.
MEN: Hvis du mener der er noget med lyden eller BT-link, så ombytter vi den naturligvis! Skriv til os på formularen her eller send mail hvis du ønsker ombytningen eller at returnere:
👉 https://enklsound.dk/pages/contact
Vi ser frem til din mail !😊(har prøvet at ringe, men du er optaget)
Tak for input til design, app, længde af ladekabel osv.
One size, price & usecase doesn't fit all, måske er ES2 bare ikke lige dig? Men vi tager det med til udviklingsafdelingen til næste produkt.😊

Team Enkl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aldrig har jeg oplevet så god en…

Aldrig har jeg oplevet så god en kundeservice.!
Jeg bestiller mandag en højtaler jeg skal bruge som gave om tirsdagen. Af ukendt årsag kommer den ikke tirsdag som ventet, desværre ej heller onsdag.
Skriver med kundeservice hvori vi bliver enige om en god pris på 2 stk som gerne skulle komme i dag fredag. Jeg modtager da også en pakke til formiddag, desværre kun med en højtaler. Jeg henvender mig igen, meget frustreret til kundeservice. De tager hurtigt fat, hvorefter jeg modtager et opkald. At de selv kommer og levere pakken med det samme.
Er nu kommet hjem, og den anden pakke stod klar til mig så jeg har fået begge mine højtalere.! Jeg er glad og tilfreds, og det er der en fødselar der også bliver senere i dag.!
Tak for den ud over det sædvanlige gode kundeservice. Det er jeg meget glad og taknemmelig for.

20. Juni 2025

Hej Nichlas,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌
Selvom leveringen ikke gik som planlagt i første omgang, er vi rigtig glade for, at vi fandt en løsning sammen.🎁,
Tak for din tålmodighed og tillid – og vi er glade for, at du nu har begge højtalere 🎶
Tak fordi du delte din oplevelse – det motiverer os hver dag! 🚀
Team Enkl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr