Enjoythesun Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lamentable le suivi d'un litige. Commande total de 72,85€ 2 juillet dont 12€ de frais d'envoi. Après des messages via mail, WhatsApp et Facebook impossible d'avoir une réponse à ma demande!!! En... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service en garantie. Uit een eerdere bestelling was een lampje te vroeg kapot gegaan. Er werd meteen een prima oplossing aangeboden. Ik heb gekozen voor een kortingscode op een nieuwe bestelling... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie lampionnen en ze lijken degelijk. Eigenlijk kun je dat pas na een jaar buiten hangen echt zeggen natuurlijk, maar het ziet er in ieder geval goed uit. Licht uit de lampionnen geeft een fraai sch... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Beleuchtungsgeschäft
  2. Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Enjoythesun: Verlicht je tuin, verlicht je leven! Wij zijn dé webshop voor al uw solar tuinverlichting en solar tuindecoratie. Snelle verzending uit eigen voorraad. Op werkdagen voor 21:00 besteld = de volgende werkdag in huis! Klantbeoordeling 9+!

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

34 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lampjes voor in de tuin zagen er op…

Lampjes voor in de tuin zagen er op foto heel leuk en sfeervol uit. Eenmaal ontvangen bleken het echt hele kleine lampjes te zijn die in je tuin niet te zien zijn. Direct geretourneerd op 25 maart maar geld is op 7 april nog moet teruggestort. Dus voor ons niet voor herhaling vatbaar. Zowel kwalitatief als service.

25. März 2025

Antwort von Enjoythesun

Bedankt voor uw review. Wij gebruiken altijd de originele product foto's van de leverancier en/of fabrikant bij de artikelen om hopelijk een zo goed mogelijk beeld te geven van het artikel, we vinden het erg jammer dat dat in deze niet is gelukt. Zou u ons de tracking link van uw retour kunnen sturen per mail (info@enjoythesun.nl)? Dan ga ik daar gelijk na kijken en dit verwerken voor u!

Update: Contact gehad met meneer en de retour met bijbehorende terugbetaling is gelijk verwerkt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Omschrijvingen op website komen niet overeen met realiteit

Ik deed een grote bestelling omdat de lampen er op de website er heel leuk uit zagen, maar:
- 2 lampen werden beschadigd geleverd, 1 daarvan maakte onderdeel uit van een set van 2 gelijkaardige lampen, waardoor de 2e lamp voor mij nu geen nut meer heeft
- 1 lamp was grijs terwijl op de website stond dat deze zwart was
- De sfeervolle marokkaanse lamp had in werkelijkheid een fel wit licht. Er is enkel een witte spot te zien die zodanig fel is dat de lamp zelf niet meer zichtbaar is, helemaal niet zoals op de foto van de website
- 1 lamp werd geleverd met krassen. Ik ging dit niet vermelden omdat ik de lamp leuk genoeg vond om gewoon te houden, maar gezien de reactie van dit bedrijf wil ik graag volledig zijn.

Mijn man vond de roze lampionnen en de marokkaanse lamp verschrikkelijk en we hebben goed gelachen als ik de foto's van op de website ernaast legde. Dat mijn review niet strookt met de werkelijkheid (zoals hieronder wordt gezegd) klopt dus niet.

Ik mag de lampen enkel retourneren op eigen kosten, wat zeer duur is vanuit België naar Nederland, en wat niet nodig was geweest als ik had ontvangen wat ik bestelde. Dat het bedrijf openstaat voor een andere oplossing - zoals ook hieronder wordt gezegd- klopt evenmin want ik kreeg telkens dezelfde herhaling als antwoord.

Dat ik "overal waar het kan jullie onterecht zwart maak" klopt ook niet, ik heb alleen maar 2 reviews geschreven met niets anders dan onze echte ervaring, om andere mensen hiermee te helpen. De reactie van Enjoythesun is gewoon heel onprofessioneel, verdacht en ongehoord, en bovendien entertainend genoeg voor mij om er nog eens op te reageren.

24. März 2025

Antwort von Enjoythesun

Helaas vermeldt mevrouw op meerder fora online deze review die niet strookt met de werkelijkheid. De beschadigde items zijn gelijk terug betaald en het kleurverschil wat mevrouw aangeeft is iets wat wij nooit eerder hebben gehoord en altijd proberen te voorkomen door altijd de professionele foto's van de leverancier te gebruiken. Wij willen altijd graag meedenken voor een geschikte oplossing als klanten een vraag en/of probleem hebben. Enkel overal waar het maar kan ons onterecht zwart maken online is iets wat wij wel erg jammer vinden.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jammer 1 solar hortensia doet het niet.

Jammer 1 solar hortensia doet het niet.
Teveel rompslomp om terug te sturen.

15. August 2024

Antwort von Enjoythesun

Beste Christian, neem even contact met ons via mail of Whatsapp en we kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen voor u!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met de zending was mijn aankoop stuk…

Met de zending was mijn aankoop stuk gegaan.Ik kreeg een alternatief aangeboden die ik minder mooi vond de volgende dag had ik mijn geld op mijn rekening staan.Super service.

8. Juli 2024

Bedankt voor uw review!

Produkt omschrijving

Slechte omschrijving van de producten, hierdoor een miskoop gedaan!!

5. Februar 2024

Antwort von Enjoythesun

Wat jammer dat u niet tevreden bent over uw aankoop. U kunt altijd voor, tijdens of na uw aankoop contact met ons opnemen als u extra informatie wilt over onze artikelen, wij helpen u dan graag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De bestelling is weliswaar door de…

De bestelling is weliswaar door de koerier ergens achtergelaten en verdwenen. Contact gezocht met de webshop maar tot op heden geen reactie.

25. Januar 2024

Antwort von Enjoythesun

Excuses voor het ongemak. Wij hebben uw mail wel gelijk beantwoord (wellicht in spambox) en contact opgenomen met GLS hierover, zij stellen hier nu een onderzoek naar in. Zodra wij hier meer over horen van hen hoort u dat gelijk van ons!

Top!

Mooie lampen, precies wat ik zocht voor in mijn tuin! En snel geleverd.

5. Dezember 2023

Dank u wel!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr