Enjoy2day Bewertungen 294

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nieuwe iPhone gekocht, ietwat sceptisch omdat vanwege de lagere prijs ik dacht dat ie refurbished was, maar… de telefoon is gewoon heel scherp geprijsd, echt helemaal nieuw! Snel verzonden, alles pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nieuwe Iphone gekocht. Ten eerste was de telefoon scherp geprijsd, maar daarnaast (en zeker zo belangrijk) snel geleverd. Vragen werden super snel beantwoord, Kan niet anders dan zeer tevreden zijn en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Scherpe prijs en snelle verzending. Helaas ging het mis bij PostNL, waardoor ik mijn pakket niet in ontvangst kon nemen. Enjoy2Day heeft mij gedurende dit proces via WhatsApp bijgestaan en zodra het k... Mehr ansehen

1. Spielefachgeschäft
  2. Softwarehändler
  3. Geschenkeladen
  4. Softwareunternehmen
  5. Softwareanbieter
  6. Computerspieleladen

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goedkoper en sneller dan andere aanbieders

Goedkoper en sneller dan andere aanbieders. Na betaling binnen 1 minuut al de benodigde gegevens en codes in de mail. Top!

30. März 2023

Hallo Ron,
Bedankt voor je beoordeling. Wij staan er om bekend dat wij razendsnel bestellingen leveren. Dit komt door onze high speed mailserver waarmee we samenwerken met grote partners zoals Microsoft, Apple en andere mail providers.

Hierdoor heb je altijd binnen een paar minuutjes (seconden) jouw bestelling binnen!

We zien je snel nog eens terug.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Scherpe prijs en uitmuntende service

Ik zocht sowieso naar een scherpe prijs en doorgaans hoef je dan niet veel te verwachten van de service. Maar tot mijn verbazing werden mij handleidingen aangeboden, overzichtelijke stappenplannen, FAQ's etc..! Het aankoopproces verliep vlot, de licentie werd eigenlijk direct geleverd per e-mail en hoe ik de licentie moest activeren werd ook meteen duidelijk gemaakt. Ik ben dus helemaal gelukkig met het proces en de service.

13. März 2023

Een Apple TV gekocht

Een Apple TV gekocht, pakket was zoekgeraakt door DHL. Dit bedrijf heeft meteen een nieuwe verzonden zonder ook maar enig gedoe. Fantastische service. Apple TV gekocht voor een zeer scherpe prijs en was volledig nieuw!

11. März 2023

KLANTVRIENDELIJKHEID TROEF

Een zeer klantvriendelijk bedrijf. Ik heb microsoft 365 verlengd voor het 2de jaar. Zij zijn echt de goedkoopste!. Aanvankelijk werkte de toegestuurde code niet. Via de chat het probleem voorgelegd. Deze chat was allervriendelijkst en behulpzaam. In eerste instantie lukte het ook niet, maar Lisa zou het gaan uitzoeken. Via de e-mail werd ik goed op de hoogte gehouden. Zij namen met Microsoft contact op.. Na ruim dag kreeg ik een nieuwe code, want bij het verzenden was er blijkbaar iets fout gegaan. Kosten namen zij voor hun rekening. De nieuwe code werkte wel en ik heb o mijn abonnement kunnen verlengen. Dat is toch geweldig. In een rubriek KLANTVRIENDELIJKHEID onder de websites hoort dit bedrijf bovenaan!!

1. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn huidige aanbieder was goedkoop…

Mijn huidige aanbieder was goedkoop maar Enjoy2Day was met voorsprong nog goedkoper. 20% verschil voor hetzelfde product! Ook hebben ze een zeer uitgebreide en goede FAQ site die mijn belangrijkste vragen kon beantwoorden. Duidelijk, to-the-point en vooral handig. Installatie liep op wieltjes. Aanrader!

26. Februar 2023

Office365 Licentie

Het bedrijf was mij onbekend en ik heb geaarzeld of de aanbieding wel zou kloppen. Na het bezoeken van de site de aankoop gedaan en geen spijt. Een super aanbieding die snel geleverd werd en direct geactiveerd kon worden bij Microsoft. Top, ik kom vaker bij jullie snuffelen.

23. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Iphone 14 tegen de scherpste prijs hier…

Iphone 14 tegen de scherpste prijs hier gevonden en besteld.
Ondanks PostNL vage informatie gaf werd dit snel en netjes opgelost door deze firma.
En op de dag van de levering ook nog even geverifieerd of alles goed was gegaan. Kijk dat is pas service.
Absoluut een aanrader

22. Februar 2023

Hey,

Bedankt voor je beoordeling. Wij waarderen het enorm als klanten ons laten weten hoe alles is verlopen 🙋🏻‍♀️

Het is fijn om te zien dat ondanks de slechte service van PostNL, alles goed is verlopen!

Veel plezier met de iPhone en tot de volgende aankoop. ^Lisa

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle levering en de beste prijs

Super snelle levering, meegedacht. Daarnaast de scherpste prijs voor AirPods Pro 2e generatie.

5. Februar 2023

Antwort von Enjoy2day

Hallo Mark, Tof dat je mee hebt gedaan met onze Apple aanbieding en zo goedkope Apple AirPods hebt kunnen scoren!

Wist je dat je het eerste jaar eenvoudig je reparaties direct kan laten uitvoeren bij Apple. Dit is de gratis service van Apple care ⚙️

Wij wensen je veel plezier met je product en mocht er wat zijn kom dan gerust even naar de chat.

Tot snel...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn bestelling zeer snel geleverd

Mijn bestelde AirPods zeer snel ontvangen. Mijn vragen bijna per omgaande beantwoord. Helemaal blij met de aankoop dus.

30. Januar 2023

Hey Jan Henk,
Wij gaan voor goud! Goed om te zien dat jij snel je Airpods hebt ontvangen en onze chat tijger Lisa je direct op weg heeft kunnen helpen.

En nu snel genieten van je aankoop! 😍

Snel, helder en goedkoop

Snel, goedkoop en heldere communicatie.

25. Januar 2023

Antwort von Enjoy2day

Hey Gert-Jan, Bedankt voor je positieve feedback. Goed dat je onze service zo hebt ervaren. Wist je dat wij dagelijks ons best doen om nog beter te worden! Zo shop je nu al met een geheel nieuwe checkout waardoor je bestelling in slechts 20sec gedaan kan worden.

Tot de volgende...

Enjoy2day maakt beloofden waar

Enjoy2day maakt beloofden waar, zij zijn zeldzaam en on top off the leage.
🙏 dankjewel

24. Januar 2023

Antwort von Enjoy2day

Yes, Dat is nog een mooi compliment. Geniet van het product en we zien je binnenkort weer 🤗

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr