Eniig Bewertungen 1.144

TrustScore 1 von 5

1,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 12.09. fik vi gravet vores fiberkabel over. Sagen blev meldt til YouSee med det samme, som meldte sagen videre til Eniig tirsdag den 16.09. I dag er det den 25.09., og vi har stadig INTET hø... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig fiberforbindelserne falder ud hele tiden, dårlig kundeservice har ventet over 2 timer , 2 dage i træk og er stadig ikke kommet igennem. Prøvede et anden nr. hos eniig, som stillede om og efter... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne give 0 stjerner havde vi begge gjort dette. Magen til uforskammede medarbejdere skal man lede længe efter! Denne anmeldelse får i for at smide alt ansvaret fra jer hvad angår nye kunder... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mage til useriøs leverandør skal der ledes længe efter. Lukker vores TV pakke d 14/1 men vores TV pakke åbnes først 1/2 fra Fibia, som vi er flyttet til. Vi har intet kunnet gøre for at synkronise... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Internetanbieter
  2. Telekommunikationsanbieter

Über Eniig

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi sidder klar ved telefonerne på 7015 0060, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Åbningstider i Fiber
Kundeservice
Hverdage: 8.00 - 17.00
Weekend og helligdage: Lukket

Support
Hverdage: 8.00 - 21.00
Weekend og helligdage: 9.00 - 17.00

Persondatapolitik
Klik her for at få oplysninger om Eniigs persondatapolitik.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede jeres tekniske support tirsdag aften

Jeg kontaktede jeres tekniske support tirsdag aften, da der siden mandag pludselig var kommet periodiske pixel fejl i tv-signalet. Jeg fik fat i Rasmus i Teknisk support som hurtig så at signal styrken var for lav i forhold til at den skulle passe til 2 fjernsyn. Jeg var dog lidt skeptisk i telefonen da jeg har haft 2 fjernsyn i flere år, og hvorfor skulle signal styrken så pludselig være for lav, når der intet problem havde været tidligere.
Jeg må dog tage mine ord i mig igen, da problemet er løst og signalet har været stabilt lige siden.

Det er muligt I er dyrere end så mange andre, men når der aldrig er fejl og udfald som man høre andre steder (Yousee) og problemerne som opstår bliver løst hurtigt, så gør det nu ikke så meget og betale lidt ekstra :)

10. September 2020

Hej Dennis

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Eniig - og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at læse, at du har fået god hjælp af supporten / Rasmus. De kan nogle tricks - og ja, man må gerne være skeptisk :-)

Med ønsket om en god weekend.

DÅRLIG KUNDESERVICE

DÅRLIG KUNDESERVICE
6 UGERS VENTETID PÅ EN TEKNIKER SOM I FORVEJEN ER PÅ STEDET!!!! VI VILLE ENDDA SKIFTE TIL JER FRA YOUSEE MEN I ER ÅBENBART FULDSTÆNDIG LIGEGLAD 😡😡😡

10. September 2020

Hej Allan

Det lyder som en rigtig dårlig oplevelse, og det vil jeg meget gerne have lov at undersøge nærmere.

Hvis du skriver til mig kundeambassador@eniig.dk - så undersøger jeg, og vender tilbage til dig asap.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Overfakturering - kvartal til månedsbetaling - intet fortalt!

Jeg ringer til Norlys, da det undrer mig at juni/juli er på min nye regning. Det er måneder som jeg allerede har betalt. Det er tydeligt at se, at der er tale om overfakturering.

Norlys fortæller mig at årsagen til overfakturering er at jeg har valgt måneds betaling midt i et kvartal. Det betyder jeg skal betale juni/juli igen, så det passer med at jeg overgår fra kvartals til måneds betaling. Rodet!

Jeg blev ikke informeret om denne overfakturering, da jeg fik lavet det om fra kvartals til månedsbetaling!

Jeg vil undersøge om det overhovedet er lovligt at overfakturere på denne måde, når jeg ikke engang er blevet informeret om det.

opdatering: Vi har nu aftalt en løsning, hvor jeg går tilbage til kvartalsbetaling. Det virker bedre for mig.

1. September 2020

## Opdatering d. 0409##

Hej Mark - jeg er glad for at høre, at I har fundet en bedre løsning til dig.

___________________
Hej Mark

Jeg vil gerne undersøge din anmeldelse nærmere, men jeg kan ikke identificere dig ud fra din anmeldelse.

Hvis sender relevante oplysninger til kundeambassador@eniig.dk - så kontakter jeg dig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fiber installering

Fint forløb, fin installering, flot resultat, men havde da regnet med at der lige blev støvsuget, det er dælme uprofessionelt ikke at rydde op efter sig selv.

31. August 2020

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Jeg er glad for at høre, at installationen er fint udført og det ser fint ud. Knap så godt er det, at teknikeren ikke lige har taget, de få minutter det tager at få støvsuget.

Jeg kan desværre kun finde en adresse tilbage fra 2018, når jeg søger på dit navn. Så for at komme helt i mål, og give teknikeren den rette instruktion, så skal jeg bruge din adresse. Du kan skrive til kundeambassador@eniig.dk med relevante oplysninger.

Hurtigt og let

Jeg bestilte fiber onsdag kl. 14. Torsdag kl. 7 lå pakken foran min dør. Torsdag kl. 17 blev den sat i stikkontakten, alt virkede med det samme, og jeg har aldrig før haft så god forbindelse.

26. August 2020

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at det bare har virket hele vejen igennem.

Med ønsket om en god weekend.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er simpelthen en parodi af en…

Det er simpelthen en parodi af en kundeservice🤨
Bestilte fiber og Waoo 3.aug får at vide at jeg inden for de kommende Dage vil modtage en mail hvornår de ville komme og sætte det op
Der er gravet og nedlagt rør til første gavl
De lover at der vil gå højst 6.uger
Har så været i kontakt med dem flere gange og finder ud af at de har placeret mig i den forkerte gruppe Og at det tog længere tid da det var etageboliger og at der er 10. Ugers ventetid.
Det har aldrig været etagebyggeri men et fritliggende hus hvor de naboliggende huse allerede har bredbånd og TV fra samme leverandør😟
I dag har jeg så fået en dato som er midt i næste måned trods det at vi er afhængige af at der er net da vi skal kunne tage imod dankortbetaling fordi der også er erhverv på adressen.
Hvis jeg igen igen ikke havde kontaktet dem havde jeg sku nok aldrig fået lagt noget ind.
Tag jer sammen😫

24. August 2020

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse selvom det kun blev til en stjerne.

Det lyder som et rigtig kedeligt forløb, som jeg gerne vil undersøge nærmere - og se om vi måske kunne skubbe lidt på.

Jeg kan dog ikke identificere dig ud fra din anmeldelse, så jeg har brug for at du skriver til mig. Det kan du gøre på kundeambassador@eniig.dk - så vender jeg tilbage til dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er det mest elendige opstilling jeg…

Det er det mest elendige opstilling jeg har oplevet
Meget dårlig inst. Borede forkert 2gange i muren en meget overlegen montør der opsolutnikke ville hjælpe med inst så efter næsten 2måneder er det ikke i orden endnu jeg har meget fortrudt det fejlagtig køb jeg syntes at i skulle sende jeres Konsulenter på kurhus
Jeg vil gerne ud af det her vh niels

Hej Niels

Det er naturligvis ikke en oplevelse, vi kan være bekendt, og det vil jeg rigtig gerne have lov at undersøge nærmere.

Send mig din adresse til kundeambassador@eniig.dk - så kontakter jeg dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Servicen ved Eniig kan ikke få en…

Servicen ved Eniig kan ikke få en eneste stjerne, nærmere minus-stjerne. Ved fejlmelding er der absolut ikke overensstemmelse mellem, hvad medarbejderne informerer om, men det er jo klart i toppen af Eniig at der er et kommunikationsbrist

Hej Jan

Tak for din anmeldelse, som jeg kun kan beklage.

Jeg kan godt læse, at I har været i kontakt med os mange gange - og også for mange gange.

Det er sådan, at den aftale I har lavet med os, foreskriver en SLA (Service Level Agreement), på 3 arbejdsdage. Det vil sige, at fra tidspunktet I henvender jer til det øjeblik I skal være fejlrettet, der må der maksimalt gå 3 arbejdsdage (uden afslag efterfølgende). Vi er kun marginalt over dette, da I bliver fejlrettet på 4. dagen.

I mangler dog en klar besked fra os om hvornår vi kommer, og det er ikke godt nok, at vi ikke kan give jer dette. Det er noget vi arbejder på, og den kritik er bestemt taget til efterretning.

Meget tilfreds

Indtil videre er jeg super glad.

Har bestilt fiber som så skulle skydes ind.
Jeg har haft god kommunikation med Eniig hele vejen.
De ringede tirsdag for at fortælle og snakke osv.
Onsdag ringer Nordkabel holdet at de kommer imorgen.
Torsdag er kablet lagt ind.
Holdet fra Nordkabel kommer 5 dage før datoen jeg havde og graver ind, super godt det er noget der tæller i min bog.
Og det de gjorde var helt kanon.

Afventer nu tekniker til boksen udvendig og indvendig.

Hej Kim

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Dem er vi rigtig glade for.

Det er dejligt at høre, at du haft en god oplevelse. Jeg har viderebragt roserne til rette vedkommende.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

6 ugers leveringstid på fiber.

6 ugers leveringstid på fiber.
Selv om fiberen er gravet og installeret på adressen.
Ikke god nok.

##Opdatering##
Det hjælper åbenbart at klage på trustpilot, da jeg nu har fået forbindelsen. Det burde ikke være sådan.
4-6 ugers leveringstid burde stå på bestillingssiden og noget man ikke skal ringe ind til supporten for at finde ud af. Klar kommunikation er manglende.

Jeg har bestilt 500/500 forbindelse. Det får jeg ikke engang når jeg er forbundet med cat5e (1Gb/s) kabel, jeg får omkring 300/300 hastighed.
Computeren siger at forbindelsen mellem computeren og switch er 1 Gb/s.

Jeg har også benyttet muligheden for at have 2 smart wifi. De 2 smart wifi kommunikerer over 5GHz og mister deres kommunikation efter 5 minutter. Det eneste der kan få dem til at forbinde igen er at resette begge enheder.

Jeg har fået 2 "nye" efter at have snakket med support 4 gange på samme dag. De ser ud til at være brugte enheder, for en af strømforsyningerne er overmalet med hvid maling.

De smart wifis er ikke noget at råbe hurra for.
Jeg har splittet wifi i 2 hastigheder, 2,4 GHz og 5 GHz.
Jeg sætter mine enheder (computer, mobil etc.) der kan komme på 5 GHz. Når jeg laver speedtest på min computer får jeg 3,77 Mbps download og 14,61 Mbps upload. Det er langt fra 500 Mbps. Det er ikke engang 1% af den lovede internet download hastighed.
Ja, jeg ved godt at jeg ikke kommer til at ramme hele 500 Mbps på en trådløs forbindelse, men at den kun får 3,77 Mbps er langt under det forventede hastighed.
Når jeg åbner Waoo Smart WiFi og åbner for "My Network" kan jeg se at kommunikationen mellem de to enheder er 526 Mbps down/upstream. Mellem computeren og den ene smart WiFi er der slet ikke noget der blokerer (ingen væg eller dør). Så jeg ved ikke hvordan jeg kan få 3,77 Mbps hastighed.

Så alt i alt, ingen god oplevelse.

##Opdatering 2##
Blev hjulpet til hastighedsproblemer. Fik konstateret en dårlig (egen hardware) switch. Han lovede en switch til mig uden beregning og den ville komme i løbet af et par dage. Der er gået over en måned og jeg har endnu ikke fået switchen.

En anden dag havde jeg brug for at lave regler i routeren og jeg kendte ikke brugernavnet og kodeordet til routerens web interface, jeg ringede til support og blev fortalt begge, men jeg fandt ud af at at man kan få adgang til routeren udefra (WAN) og man kan logge ind til web interface med samme brugernavn og kodeord. Det er ikke i orden når brugernavn og kodeord er så nemme at gætte.

17. August 2020

##Opdatering##

Hej Henrik

Jeg kan forstå på tekniker, at du er kørende.

Jeg håber, at du bliver glad for forbindelsen. Jeg beklager den lidt kedelige opstart.

________________

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse selvom det kun blev til 1 stjerne.

Leveringstiden hedder 4-6 uger - så jo, det kunne godt være 6 uger, men det kunne også være 4 uger. Vi satser på, at det bliver endnu hurtigere.

Du skulle meget gerne blive kontaktet af en tekniker for en aftale om ganske kort tid.

Eniig fiber kundeservice

Eniig fiber
Laver fejl vedr. Installationstid hvilket bevirker at installation bliver forsinket 5 uger. Henvendelse til kundeservice uden resultat. Kundeservice virker ligeglade.
Dårlig start med Eniig.
Kan ikke anbefale det.

Erik

10. August 2020

Hej Erik

Tak for din anmeldelse selvom det kun blev til én stjerne.

Jeg kan kun beklage, at forløbet har været som det har. Jeg har fået din mail i tirsdag ang. din problemstilling - og svaret på den i går. I og med du installeres på mandag d. 17. , så var mine muligheder for at hjælpe dig desværre ikke til stede.

Jeg håber, at du trods den kedelige start, bliver glad for din forbindelse.

Udfald 3 gange om dagen og rigtig dårligt wifi

Vi har altid haft 1000/1000 som har fungeret fint i vores lejlighed nr 84. Så flytted vi 5 meter væk i nr 37 og har haft udfald 3 gabge om dagen og rigtig dårligt wifi hvor der også har været meget udfald og ustabil. Jeg har været i kontakt med en teknikker og adskillige supporter og vi har prøvet alle løsninger. Det er stadig ikke løst og føler ikke der sker noget. Vi betaler hele 450.kr pr mdr og har nu boet her i 7.mdr og vi har ikke på et tidspunkt haft noget stabilt internett uden der har været udfald 3 gabge om dagen. Vi har fået skiftet vores router ud 4 gabge nu og selve fiber boksen 1 gabge ud af en teknikker og vi har prøvet at tag alt fra så det kun var et tv som kørte på stadig udfald. Syntes det er for dårligt at skulle betale så meget i så mange mdr og så få så dårlig og ustabil internett.

7. August 2020

Hej Tomas

Tak for din anmeldelse.

WiFi er ikke til at blive klog på, og det din anmeldelse her et godt eksempel på.

Vi skal naturligvis have det til at virke i nr. 37 også. Jeg kan desværre ikke identificere dig ud fra din anmeldelse, og håber derfor, at du vil skrive til mig på kundeambassador@eniig.dk - med relevant info - så kontakter jeg dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået godt internet ,og hurtig…

Jeg har fået godt internet ,og hurtig og god betjening ved henvendelser både over telefon og mail.

5. August 2020

Hej Mette

Tusind tak for din fine anmeldelser - og de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på.

Det er dejligt at høre, at du fået godt og hurtig internet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er flyttemelding en umulighed ?

Jeg har nu forsøgt i 14 dage at få kontakt med Eniig for at melde flytning. Det er umuligt. De bruger mail-adresser, som ikke eksisterer og forlanger de mest utrolige oplysninger når man benytter deres on-line formular. Hvis man ringer, skal man vælge det ene ciffer efter det andet og hver gang høre på flere minutter med svulstig selvros. Når man kommer igennem kan man godt afsætte en formiddag til at høre på dårlig dåsemusik. Hvad i alverden gør man ?

5. August 2020

Hej Kirsten

Jeg beklager, at det tilsyneladende har været så svært, at flytte. En ting, som burde være ganske lige til.

Du burde kunne finde alle oplysninger omkring hvordan du flytter her:

Er det stadig ikke lykkedes dig, så er du meget velkommen til at skrive til mig på kundeambassador@eniig.dk

Elendig service

Elendig service!
Bestilt i starten af maj - hørte intet fra dem før jeg selv kontaktede dem over flere omgange slut juli - hvor det ikke så meget som lød som om de havde kigget på min ordre.
Vil ikke anbefale eniig overhovedet. Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner..

3. August 2020

## Opdatering d. 17. august ##

Hej Amalie.

Jeg kan forstå, at du har annulleret din bestilling. Det er forståeligt, når vi nu ikke har kunnet finde ud at levere til dig. Jeg kan kun beklage din oplevelse her, og håber du har fundet forbindelse andet steds.

_________________

Hej Amalie

Det lyder som en rigtig dårlig oplevelse du har haft, og det kan jeg naturligvis kun beklage.

Jeg kan godt se, at der ikke er sket meget med din installation. Jeg har rykket for den, og jeg vender tilbage til dig i starten af næste uge, hvor jeg forhåbentlig har positivt nyt til dig.

Man kan desværre ikke give Eniig 0

Man kan desværre ikke give Eniig 0

Dette må være Danmark største svindel firma

Love en ting så komme der en regning der 2 gange så store

2. August 2020

Hej Frank

Jeg har fundet dig i vores system og kan se det drejer sig om el.

Vi kan ikke opsige et elabonnement, da vi har forsyningspligt til dig. Ønsker du en anden leverandør end Norlys, så skal du selv tage kontakt til en anden udbyder.

Du kan se øvrige udbyder på elpris.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Næsten 3 måneders varsel var ikke nok…

Næsten 3 måneders varsel var ikke nok for eniig til at udregne, de sidste betalinger af mit internet. Så en måned efter opsigelsen, hvor PBS er slået fra, sender de en fysisk regning, som jeg skal betale ekstra for. Fordi de stoppe de sidste regninger i at komme på PBS og i stedet lod dem gå til en opgørelse, som på ingen måde var nødvendig.

2. August 2020

Hej Anonyn

Hvis vi har haft din opsigelse 3 måneder i forvejen, så bør du ikke få en regning efterfølgende.

Da din anmeldelse er lavet som anonym, så har jeg ingen mulighed for at finde dig frem. Send mig gerne din adresse til kundeambassador@eniig.dk

Har vi lavet en fejl i opkrævningen, så får vi det naturligvis rettet til.

Min Anmeldelse er blevet fjernet

Min Anmeldelse er blevet fjernet, det ændre ikke på min holdning i forhold til Eniig.

22. Juli 2020

Hej Martin

Jeg prøver at ikke ændre på din holding - bestemt ikke. Nu hvor du har lavet en sober anmeldelse, så bliver den også her på siden.

Jeg kunne dog fortsat godt tænke mig at vide, hvorfor du er så utilfreds som det er tilfældet?

Skulle du have lyst til at indgå i en dialig, så er du velkommen til at skrive til mig på kundeambassador@eniig.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig fiber og kundeservice…

Ringer ind da internettet kumlper og er ret dårligt , de er ikke til at hugge og stikke i, så beder om at blive ringet op af en leder, her flere timer efter er der intet sket, så har nu ringet ind for 3 gang og opsagt ABB. Men det skulle også tage en krig. De er fuldstændig ligeglad om de beholder kunderne eller ej og lederen har pt 2 dags vente tid. Uhørt.!

20. Juli 2020

Hej Helle

Jeg er ked af at høre, at du ikke kunne finde en løsning med vores teknikske support.

Jeg har læst lidt op på din sag, og jeg kan se, at det drejer sig om, at du ikke mener vores internet yder nok. I den forbindelse bliver du informeret om, at du kun har en 20/20 mbit forbindelse, hvilket ikke er helt nok hvis man både vil streame og bruge nettet ved siden af.

I og med du ikke ønskede at betale for en højere forbindelse, så var det desværre ikke muligt at finde en løsning til dig.

Jeg kan forstå, at du har opsagt aftalen - jeg vil ønske dig held og lykke hos din nye udbyder.

Ingen aftale !!!!

Ventede i går 15/7-2020 efter aftale på en teknikker til at opsætte vores fiber, som så ikke kom, for vi havde åbenbart ikke nogen aftale, selvom vi aftalte tiden den 28/6-2020. Blev mødt af først ret venlig kundeservicemedarbejder, lige indtil hun ringede tilbage med besked om at vi jo ingen aftale havde, men vi ville blive kontaktet om en tid. Vi har nu ikke haft net i 7 uger, på trods af deres lovning er MAX 6 uger fra bestillings datoen, og vi kan se frem til minimum 2 uger mere. Det er virkelig dårlig service, eller rettere mangel på samme. Utroligt at mam kan være så ligeglad med ens kunder !

16. Juli 2020

Hej Annemette

Tak for din anmeldelse selvom det kun blev til én stjerne.

Jeg kan desværre ikke identificere dig ud fra din anmeldelse, for jeg vil rigtig gerne undersøge det nærmere. Du kan skrive til kundeambassador@eniig.dk - så kontakter jeg dig, og så er jeg sikker på, at vi finder en løsning.

Emil

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr