Bygglovhandlingar
Vi tog hjälp med bygglovshandlingar till carport. Proffsiga, trevliga och ett gott samarbete! Vi är mycket nöjda och rekommenderar Eng konsult!
Vi tillhandahåller tjänster för upprättande av bygglovshandlingar, arkitektritningar samt kontrollansvar. För att upprätthålla hög kompetens utifrån kommunens krav så är vårt arbetsområde i huvudsak inom Norrtälje Kommun.
Steneborgs Gårdsväg 9, 76491, Väddö, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Service och kompetens i världsklass. Tack för ett fint arbete med jätte bra resultat
Tog hjälp av Eng Konsult att mäta upp och ta fram bygglovshandlingar för vår kommande utbyggnation.
Otroligt trevliga och lättsamma, men lyckas fortfarande hålla det på en professionell nivå.
Om behovet uppstår så kommer jag definitivt att använda mig av dem igen!
Det är omdömet efter att ha fått nya luftvärmepumpar installerade av Väddö Energiteknik. Fredrik Eng, som själv är ett energiknippe av format, har lång erfarenhet och är ett bra och mycket engagerat bollplank i frågor om allt från dimensionering till placering. Dessutom angelägen att pumparna inte ska störa och schysst nog att komma förbi när jag kunde vara på plats, även om det var rejält utanför det som rimligen kan kallas arbetstid. Uppskattar också mycket att hela installationen gjordes med omtanke om att det skulle bli snyggt och diskret. Att det dessutom var så trevligt, personligt och varmt (i dubbel bemärkelse) som det bara kan bli när man anlitar ett familjeföretag höjer alltihop några grader till.
Vi är otroligt nöjda och glada att vi tog hjälp av Eng konsult för ritningar av bla gästhus, carport och uterum. De har hjälpt till med bygglov och med sin kompetens kommit med många bra lösningsförslag. Fredrik och Christina är inte bara kunniga inom sitt område de är dessutom jättetrevliga.
Vi är otroligt tacksamma för all hjälp och stöd de gett oss och rekommenderar dem starkt.
Anlitade Fredrik Eng, som kontrollansvarig i mitt byggprojekt. Detta har fungerat alldeles utmärkt och att jag själv fick lära mig en hel del under processen.
Jag rekommenderar därför Fredrik med varm hand.
/Maria Bergström Väddö
Mycket snabbt och smidigt att upprätta bygglovshandlingar med er, supernöjd med all hjälp :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.