Enexis Netbeheer Bewertungen 299

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ENEXIS heeft al vele beloftes gedaan aan de gemeente Zundert om een netwerkstoring bij 2 niet functionerende lantaarnpalen te repareren. Er worden iedere keer data genoemd wanneer ze zullen komen. T... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afspraak gemaakt voor meterwisseling. Monteur komt niet opdagen en belt niet af. Wou vroeg weekend denk ik. En daar ben je dan voor thuis. Kost een halve dag. Maak geen afspraken met Enexis op... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Enkele jaren geleden slimme meter geplaatst. Echter aangesloten op bedrading van minstens 50 jaar oud. Die had natuurlijk vervangen moeten worden. Nu extra gedoe hierdoor bij plaatsen nieuwe groepenk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na het plaatsen van een slimme laadpaal om mijn auto met zonne energie te kunnen laden bleek mijn slimme meter te oud om met de laadpaal te kunnen communiceren, enexis gebeld om deze meter versneld te... Mehr ansehen

1,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Wat een gekke toestand

Wat een gekke toestand , sinds ik een nieuwe keuken heb en op het advies van de keukenboer van 1fase 35 ampère naar 3x 25 ampère ben gegaan veel uitval doorgifte van de meterstanden aan essent. Vandaag nieuwe slimme meter gekregen de verbindingsstukken zou tussen-95 en -110 moeten zitten. Meter net geplaatst monteur net weg en ja hoor Staat de verbindingssterkte op -999 dus storing. Dus kan enexis niet uitlezen en essent niet ontvangen. De verbindingstructuur van Essent is gewoon niet goed.
Wat een bagger

31. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slimme meter zelden uit te lezen

Enige jaren terug 70 euro gelapt om voorrang te krijgen bij de installatie van een slimme meter, jammer genoeg is het ding nauwelijks uit te lezen. 1x Een monteur hier gehad, die heeft het ding gereset (dat kun je niet zelf) en binnen een dag hing het apparaat alweer in storing.
Bellen met Enexis, klachten...niets helpt. "Het ligt aan een beroerde GSM/GPRS verbinding, meneer". Natuurlijk, dat snap ik, ik ken het systeem. Dan zet er maar een repeater neer.
Maarre de 70 euro, die zie ik natuurlijk niet terug. Ik wil overstappen naar een andere netbeheerder....onee, dat gaat niet zonder te verhuizen :^/

26. Oktober 2022

Stroomstoring, kosten niet vergoed

Naar aanleiding van een stroomstoring een monteur nodig gehad voor uitleg resetten en instellen aardwarmte systeem. Enexis geeft niet thuis, moet zelf de kosten vergoeden. Ik betaal vanwege een verzwaarde aansluiting 1000 per jaar aan netwerkkosten, maar ondanks dat is het netwerk dus niet op orde en blijf ik zitten met de kosten. Enexis bedankt!

14. August 2022

Bijzonder slechte ervaring.

Bijzonder slechte ervaring.
Kreeg een brief met daarin het bericht dat er een monteur langskomt om een storing op te lossen. Omdat ik gewoon moet werken probeer ik deze te verplaatsen. 3x gebeld en een UUR, ja echt een uur, in de wachtrij gestaan. 1x iemand te pakken gehad die aangaf dat er niemand van de afdeling beschikbaar is, maar dat ze me de volgende dag terugbellen. Niet gebeurd natuurlijk..
Intussen is de afspraak nog steeds niet verzet en zal er morgen een monteur voor een gesloten deur staan helaas.

11. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De ‘slimme meter’ van Enexis….

De ‘slimme meter’ van Enexis werkt niet, storing!, joh echt? Maar ze werken ‘keihard’ om het op te lossen maar dat duurt en duurt maar. Niet normaal… Heel gek maar als dit zou betekenen dat dit Enexis geld en klanten zou kosten was het al lang opgelost of bestond dit bedrijf niet meer. Schande is het.

10. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slimme meter die blijkbaar dom is…

Slimme meter die zo dom is dat hij niets doorgeeft, Enexis medewerkers 'die ook niets kunnen doen', Essent die ook niets kan doen. Bellen helpt niet, klacht indienen ook niet (zegt zelfs hun medewerker...). Je staat met je rug tegen de muur omdat je ook nergens anders naar toe kunt. Echt niet te geloven.

6. Oktober 2022

Wat een klachtenregen

Wat een klachtenregen, ben blijkbaar niet de enige. Na 2 jaar nog steeds geen oplossing voor het niet kunnen uitlezen van de slimme meter. Niemand lijkt iets te kunnen doen. Als er marktwerking zou zijn in deze, zou dit het bestaansrecht van enexis niet ten goede komen. Zou graag een keer een kop koffie drinken met directie van enexis. benieuwd hoe dit zo verschrikkelijk lang kan duren.

6. Oktober 2022

Zeeerrrr slecht bedrijf

Zeeerrrr slecht bedrijf ,al een half jaar bezig om mijn gasmeter uittekunnen lezen storing opgelost en weer een storing erachteraan ,en voor dat je iemand tespreken krijgt duurt zeker 40 min en die weten ook niks ,1 ster is al teveel dus voor mij 0 sterren

21. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Enexis komt maar niet met een oplossing....

na maanden wachten is eind juli eindelijk mijn meterkast verzwaard.
Toen hebben ze ongevraagd ook mijn slimme meter vervangen. Op zich geen probleem als alles maar werkt.
Helaas vandaf dat moment geen inzicht meer in gasverbruik, ook mijn energie leverancier Essent kan dit niet meer inzien.
Enige wat ik hoor van Enexis is dat ze er mee bezig zijn, erg slecht allemaal.
Dit moet toch op te lossen zijn????
En nu is Enexis ook nog eens telefonisch onbereikbaar, wat is er toch aan de hand met al die Energie bedrijven/ toeleveranciers?

27. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In juni een afspraak gepland voor…

In juni een afspraak gepland voor verzwaring in wk 35. Een datum werd niet doorgegeven en zou later komen. Datum nooit ontvangen. 10 X gebeld en iedere keer de belofte teruggebeld te worden. Vooralsnog geen terugbel actie geweest. Komende week wordt alles geïnstalleerd maar kan het niet aangesloten worden omdat enexis hun beloftes niet nakomt. Vriendelijke mensen op de klantenservice maar het enige wat zij doen is noteren en doorgeven en beloven dat je wordt teruggebeld wat niet gebeurd. Wat een waardeloos bedrijf. Wij komen met onnodige extra kosten te zitten maar reken maar dat wij deze gaan claimen!

probeer elke dag

probeer elke dag, al gedurende 2 weken iemand van customer service aan de telefoon te krijgen. Ze zijn onbereikbaar. Ik heb buiten een losse gasleiding liggen en niemand reageert!!!!!!

8. September 2022

Nog Steeds storing slimme meter

Al bijna twee jaar bezig met Essent en Enexis om de slimme meter centraal uitgelezen krijgen. Steeds met een kluitje in het riet gestuurd.
Aan de telefoon is iedereen aardig (maar daar hebben ze voor geleerd) resultaat ook op mails naar Enexis is 0,0 ik viel me machteloos als gebruiker.

1 ster is nog teveel voor zijn

1 ster is nog teveel voor dit soort bedrijven die je gewoon 30 min in de wacht laten staan
Het is jammer dat wij in Nederland geen keuze hebben wie onze net beheerder is, anders waren er al diverse op de fles gegaan met deze manier van klant vriendelijk heid

Ondanks afspraak geen monteur

Brief ontvangen van Enexis ivm vervanging van onze verouderde gas- en stroommeters. Gekozen voor slimme meters. Binnen 4 weken zouden we horen wanneer de monteur zou komen. Na 6 weken zelf maar eens gebeld. 15 minuten in de wacht, maar dan toch: 'Staat gepland op 2 september. 11 dagen eerder krijgt u de brief. En idd, brief met genoemde datum ontvangen
In de week daarvoor worden wij steeds door hen gebeld. Voicemailbericht of wij terug willen bellen ivm bevestiging afspraak. Hoezo?? Ik heb toch niet aangegeven dat ik 2 september niet kan? En toen ik toch maar terugbelde waren alle medewerkers in gesprek. Daar ga ik dus niet nog een kwartier op wachten. 2 september meterkast leeggehaald. Monteur kan komen hoor. Maar die kwam dus niet!! Hebben ze dus blijkbaar, zonder bericht naar ons, de afspraak geannuleerd. En nu, na het lezen van alle negatieve ervaringen met de slimme meters, kan enexis lang wachten met het vervangen van onze meters.

3. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr