Energii Bewertungen 235

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten i at kunne benytte flere centre på forskellige lokationer. Det giver mig frihed til at træne, når det passer ind i min hverdag. Jeg træner på forskellige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top reformer oplevelse! Stort udbud af centre og hold og alligevel en dejlig personlig service, når man kontakter dem via mail. Og en meget fin service ifht at skifte medlemskab ved fejlkøb, tak til... Mehr ansehen

1. Pilates-Studio
  2. Bodyshaping-Kurs
  3. Fitnessstudio
  4. Fitnesskurs
  5. Personal Trainer

Vom Unternehmen geschrieben

Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Energii reformer

Virkelig god træning i Energii reformer og fantastisk god service i administrationen.
Gode trænere og du kommer hele kroppen igennem på en sjov måde.

14. April 2026

Kære Bettina,

Tusind tak for den fine anmeldelse! 💚
Det glæder os utrolig meget at høre, at du både er glad for selve træningen og den service, du får fra vores kundeservice.
Vi gør os umage for, at hele oplevelsen – fra man booker, til man sveder i centeret – skal være i top.😊

Vi glæder os til at træne med dig igen snart.

Vanvittig service

Vanvittig service, de er altid så behjælpelige. De svarer også mega hurtigt igen.

Alt i alt 10/10😊👍🏼

14. April 2026

Kære Annette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 💚
Det betyder utrolig meget for os at høre, at du er glad for vores service. Vi gør altid vores allerbedste for at være hurtige på tasterne og hjælpe vores medlemmer godt på vej, så det er skønt at vide, at det gør en forskel for dig.

Tak for din anbefaling og fordi du spreder god energi – vi er så glade for at have dig med hos os😊

Til Maria og Ida på Amager

Jeg vil godt sige tak til særligt to trænere på Amager (Bryggen og Amager strand), som gang på gang bidrager med fantastisk energi, hårde træninger og god musik. Maria og Ida - tak for jer, og tak for at få os andre i bedre form❤️

Kære Sara,

Tusind tak for din utroligt søde anmeldelse! 💚 Det varmer helt ind i hjertet at læse din hilsen til Maria og Ida. Vi er så stolte af at have dem på vores team på Amager, og vi vil give dine fine ord videre til dem med det samme – det vil helt sikkert gøre deres dag endnu bedre!

Tak fordi du træner med os og bidrager til den gode stemning i studierne. Vi glæder os til at se dig til mange flere timer på Amager og på Bryggen😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og dygtige træner

Kære Betina,

Hvor er det dejligt at læse!💚
Tak fordi du tager dig tid til at rose vores instruktører og kundeservice.

Vi gør os altid umage for, at man føler sig i gode hænder hos os, så det er skønt at få bekræftet, at det lykkes.

Vi glæder os til masser af træning med dig.😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Energii har en fantastisk support

Energii har en fantastisk support. De svarer hurtigt og er mega forståelige. Dejligt at der stadig findes så klasse support!!

Kære Sidse,

Wow💚 Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Vi er så glade for, at du føler dig godt hjulpet.
God support er noget, vi prioriterer højt, så din feedback er det bedste skulderklap, vi kan få og vi sender den straks videre til teamet. 😊

Fantastisk træning

Gode træninger og gode instruktører

11. April 2026

Kære Anja,

Tusind tak for de 5 stjerner! 💚

Det er fantastisk at høre, at du er glad for både træningen og vores instruktører. Vi elsker at dele den gode energi med dig i studiet!😊

Vi ses til næste træning!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Energii er bare et fedt sted at træne ……

Energii er bare et fedt sted at træne … og de er altid søde og hjælpsomme både instruktør og hos deres kundeservice.
Hilsen Mette

12. April 2026

Kære Mette.

Hvor er det bare dejligt at læse💚
Mange tak for de søde ord. Vi elsker at have dig i studiet, og vi sender din fine feedback videre til både vores instruktører og kundeservice-teamet – de bliver så glade!😊

Vi ses snart til endnu en fed træning!

Fantastisk kundeservice

Grundet store forsinkelser med DSB nåede jeg desværre ikke min træning til tiden i dag. Jeg skrev til Energii’s kundeservice, som svarede indenfor en time og annullerede gebyret for for sent afbud. Kan kun anbefale Energii, både for gode træninger og fantastisk kundeservice.

Kære Maria,

Tusind tak for de fantastiske 💚💚💚💚💚
Vi er bare så glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt.

Dejligt at du er glad for både træningen og vores service – vi glæder os meget til at se dig til træning snart igen!😊

God træning og kundeservice

Udover at jeg er vild med deres træning, så er deres kundeservice også god!

Kære Alma,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!💚💚💚

Det gør os utrolig glade at høre, at du både er vild med selve træningen og har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør os altid umage for at skabe den bedste helhedsoplevelse for vores medlemmer, så det betyder meget, når det bliver bemærket.

Vi glæder os til at se dig i studiet igen snart!

Great support team

Great support team, very helpful, got a quick response and lead me to a solution in no time!

Dear Anamarija,

Thank you so much for the lovely feedback! 💚

We are thrilled to hear that you had such a great experience with our support team. We always strive to provide quick and helpful solutions, so it means the world to us to know that you felt well-guided and supported.

We’ll be sure to share your kind words with the whole team—they will be so happy to hear it!😊

Best regards,

Dejlig community

Dejlig community, professionelt

Hurtig og serviceminded kundeservice

6. April 2026

Kære Rikke.

Tusind tak for din søde hilsen! 💚💚💚

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores community og har haft en god oplevelse med vores kundeservice.
Vi er utrolig glade for at have dig med!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"Gratis prøvetime" var vist bare et trick 😡

Jeg var til prøvetimen i dag men jeg skal betale 200 kr. Det synes jeg ikke er fair. Til en prøvetime burde der være nogle lånbare ghandsker. Det med "gratis prøvetime" er lidt af en fidus. Jeg er ret sur over det 😤.

1. April 2026

Kære Isabel.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af, at du gik fra din prøvetime med en dårlig smag i munden, da vores mål altid er at give en fantastisk oplevelse i studiet.

Vi vil rigtig gerne præcisere, at selve træningen altid er 100% gratis til en prøvetime. I den velkomstmail, vi sender ud, informerer vi om, at det af hygiejne- og sikkerhedsmæssige årsager er et krav at bære både skridsikre strømper og handsker.

Vi har valgt ikke at have låne-udstyr af hensyn til hygiejnen, og derfor skal man enten medbringe sit eget eller købe det i studiet. Vi kan godt forstå, det føles som en uforudset udgift, hvis man har overset info i mailen, men udstyret er nu dit og kan bruges til alle dine fremtidige træninger hos os.💚

Du er meget velkommen til at række ud til vores kundeservice, så vi kan tage en dialog og hjælpe dig med din sag. Vi vil strække os langt for, at du får en god oplevelse hos os.

Vi håber, at du på trods af opstarten blev glad for selve træningen!😊

Virkelig god kunderservice

De var helt utroligt behjælpelig med at både sætte mit medlemskab ned til 4 gange om ugen, og igen op til 8 gange igen. Helt uden problemer.

29. März 2026

Kære Mira,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os utrolig glade at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.💚💚💚

For os er det vigtigt, at din træning passer præcis til din hverdag – uanset om du har brug for at skrue lidt op eller ned for antallet af hold i en periode. Det skal være nemt og uden problemer, så du bare kan fokusere på den gode energi i centeret.

Vi glæder os meget til at se dig til masser af træning fremover!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have been attending this Pilates…

I have been attending this Pilates reformer studio for a year, and the improvement in my body, strength, and posture has been remarkable. The instructors are professional and attentive, and the environment is both friendly and motivating.

27. März 2026

Dear Gabriela,

Thank you so much for your wonderful review! 💚
It makes us incredibly proud to hear about the remarkable improvements in your strength and posture over the past year.

We are so happy that you feel at home in our environment and that our instructors have been able to support you on your journey. Your consistency and hard work are truly inspiring!😊

We look forward to many future workouts with you💚

Regards Energii

Top reformer oplevelse

Top reformer oplevelse! Stort udbud af centre og hold og alligevel en dejlig personlig service, når man kontakter dem via mail. Og en meget fin service ifht at skifte medlemskab ved fejlkøb, tak til god Energii :)

26. März 2026

Kære Puk.

Tusind tak for din utrolig søde anmeldelse! Dine ord varmer virkelig💚

Vi er så glade for, at du nyder vores reformer-hold og det store udvalg, men det betyder næsten endnu mere for os at høre, at du føler dig set og hjulpet, når du skriver til os. Vi sidder altid klar til at løse de små "fejlkøb" eller spørgsmål med et smil, så du bare kan fokusere på din træning og din gode energi.

Vi glæder os meget til at se dig i centeret igen snart!💚😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skiftende instruktører

Fine faciliteter de fleste steder. Lidt for meget udskiftning af instruktører. Svært at være sikker på at få den instruktør man fungerer bedst med. Blevet lidt for store i forhold til at føle man "hører til"

24. März 2026

Kære Ann,

Tusind tak for din ærlige feedback. Det betyder meget for os! 💚

Vi er glade for, at du nyder vores faciliteter. Hos Energii vægter vi netop et bredt udvalg af instruktører højt, da deres forskellige energier og faglige vinkler er med til at sikre variation og udvikling i din træning.

Vi er dog kede af, at du føler, vi er blevet "for store". Selvom vi vokser, er det vores klare mål at bevare den personlige atmosfære og det fællesskab, vi er bygget på. Vi tager dine ord med os i vores videre arbejde for at sikre, at alle føler, de hører til.

Vi håber at se dig til masser af god træning fremover!😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sød og hurtig kundeservice.

23. März 2026

Kære Tine,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💚 Det gør os utrolig glade at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – vi sidder altid klar til at hjælpe med et smil.

Vi glæder os til at se dig i studiet igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten…

Jeg træner på forskellige tidspunkter og møder mange forskellige instruktører, som hver især bidrager med noget værdifuldt til min træning. Det skaber variation, udvikling og motivation.

Jeg kan klart anbefale Energii.

22. März 2026

Kære MG,

Tusind tak for din flotte anbefaling! 💚

Det gør os utrolig glade at høre, at du nyder friheden ved vores mange centrer og finder masser af motivation i de forskellige instruktørers træningsstil. Det er netop den variation, vi elsker at skabe!

Vi glæder os til at se dig i et af vores centre igen snart.😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille prøvetimer og glæder…

Nemt at bestille prøvetimer og glæder mig nu bare til at komme igang.

19. März 2026

Kære Ulla,

Hvor er det dejligt at høre! Vi er super glade for, at du er kommet godt fra start, og vi glæder os mindst lige så meget til at se dig i studiet. 💚

Rigtig god træning!

Hilsen Energii

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr