Em Køreskole Bewertungen 88

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale min kørelærer Emre! Undervisningen har været professionel, rolig og meget pædagogisk fra start til slut. Jeg har følt mig tryg hele vejen, og tingene blev altid forklaret på en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Byens bedste køreskole! Jeg har haft glæden af, at være elev ved EM køreskole, forløbet tog 2 måneder, og I dag bestod jeg min køreprøve. Både Metin og Emre er super passioneret for det de laver,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig fremragende oplevelse hos EM-Køreskole! 🚗✨ Fra start til slut har undervisningen været både professionel, struktureret og utrolig lærerig. Emre var tålmodig, rolig og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været rigtig glad for at gå på denne køreskole. Undervisningen var overskuelig og blev forklaret på en måde, så det var nemt at følge med. De var hurtige til at finde teori- og køreprøver.... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

På EM Køreskole vil du opleve at vores kørelærere skaber de bedste rammer for at du kan tilegne dig ny viden og samtidigt have det sjovt sammen med resten af holdet. Vi har helt styr på alt det praktiske undervejs i forløbet, hvilket betyder at du blot kan fokusere på undervisningen.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super god oplevelse

Super god oplevelse. God teoriundervisning og gode køretimer. En meget lærerig oplevelse. Emre er en super god kørelærer og super venlig. Kan klart anbefales.

21. März 2025

Bedste køreskole

Bedste køreskole! Jeg bestod teori og køreprøve på første forsøg. Man får meget ud af køretimerne og teori lektionerne. Kan helt klart anbefales.

20. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos EM Trafikskole! De to instruktører er utroligt dygtige, tålmodige og støttende, hvilket gjorde hver lektion både lærerig og behagelig. De giver klar vejledning, personlig undervisning og gode tips, der hjalp mig med at føle mig tryg bag rattet. Takket være deres ekspertise og engagement bestod jeg min prøve og føler mig helt klar til at køre i den virkelige verden. Kan varmt anbefales!

12. März 2025

Bedste køreskole

Bedste køreskole! Jeg havde en fantastisk oplevelse. Emre og Metin er både utroligt søde og dygtige til det, de gør, og de hjalp mig med at bestå både teori- og køreprøve i første forsøg. Kæmpe anbefaling!

30. Januar 2025

Fed køreskole

Virkelig hyggelige kørelærer, man kommer hurtigst muligt igennem og det er hyggelige køretimer og teori timer.
Jeg vil helt klart anbefale denne køreskole
Man får noget for prisen som i forvejen er lavere end andre i Hørsholm, også skal man ikke engang betale ekstra for førstehjælpskursus.

14. Januar 2025

Kan varmt anbefales

EM trafikskole kan varmt anbefales, jeg havde et rigtigt godt forløb og rigtig god informativ undervisning samt super service.

14. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Em Trafikskole, bedste i branchen.

Em Trafikskole kan klart anbefales. De bedste mest entusiastiske og engagerede kørelærer man kan møde. De har altid godt humør og er altid klar til at hjælpe og vejlede skulle der være brug for det. Tak til EM Trafikskole!

16. Dezember 2024

Generhvervet Kørekort

Jeg skulle generhverve kørekortet, var oppe til teoriprøve i dag d. 21-10-24 bestod og fik køreprøve samme dag, bestået!
Topdollar Emre

21. Oktober 2024

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole med søde kørelærer som gør et rigtig godt stykke arbejde for at få dig igennem processen til kørekortet kan klart anbefales!

24. September 2024

Super god køreskole

Super god køreskole! Bestod både teoriprøve og køreprøve i første huk.
Virkelig rare og sjove kørelærer og fleksibel med køretider.

4. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har taget mit kort til bil og jeg…

Jeg har taget mit kort til bil og jeg har netop afsluttet mit MC-kørekort hos *Em Trafikskole*, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Fra start til slut var min oplevelse intet mindre end fremragende.

24. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr