Das haben sich andere Leute angesehen
Dette er svindel
Dette er svindel, ikke kjøp noe herifra!!!
⚠️ OBS SVINDELSIDE ⚠️
⚠️ OBS SVINDELSIDE ⚠️
De sender klær som avviker fra det du bestilte. Når du vil returnere varen, vil de ha navn og personnummer og de ber deg om å ikke bruke Klarna ved betaling og begrunner det med at det blir dyrere for dem! Nå er varen sendt i retur med svindyr toll og porto (som ble dyrere enn selve plagget som ble bestilt). Firmaet har valgt å sende pakka i retur slik at kunden igjen har fått hentemelding fra posten! Klarna har heldigvis satt betalingen på vent, så kunden har ikke blitt belastet. Ikke la deg lure til å kjøpe klær av dette svindelforetaket.
Styr unna
Fikk kjole jeg kjøpte. Samsvarer ikke i det hele tatt med bilde. Grusom. Styr unna denne butikken.
Dette er en svindelside og har fått…
Dette er en svindelside og har fått verifisert det av banken min
STYR UNNA
Pass opp for falsk nettbutikk
PASS OPP! Dette ser ut som en falsk nettbutikk. De selger alle varer på "salg", samme varer som en rekke andre lignende foretak. De lover gode returordninger, men varene kommer nok fra Kina slik at det er dyr toll for retur. De påstår å holde til i Bergen, men finnes ikke i Brønnøysundregister og oppgir adresse i Nederland.
Selgerens identitet
• Firmanavn: Producten van Loek