Købte 2 skjorter til 1600,- og havde den ene skjorte på en enkelt gang hvorefter 1 knap faldt af og 2 knapper var næsten ved at falde af. Tjekkede den anden skjorte og den havde samme problem. Fik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte først 1 trøje. Da jeg fik den leveret - hurtigt - bestilte jeg med det samme yderligere 1 i en anden farve. De er superfede. Søde hilsner mv. God service. 5 stjerner er så fortjent.
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en trøje, hvor jeg havde købt en forkert størrelse, men Emma fra kundeservice var virkelig en stor hjælp. Fik ændret til den rigtige størrelse og modtog allerede ordren dagen efter. Super... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte en langærmet t-shirt i loose fit som passer helt perfekt. Kvalitet og pasformen er lige som den skal være. Krydser fingre for I får flere ensfarvede og flere striber på vej. Pakningen og lev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We’re an organic micro fashion brand based in Thy, Denmark. If you don’t know where that is, then just think “Cold Hawaii.” That’s where we are. Pretty far away from everything else. But we’re cool with that. You see, we’re on a mission. And we’d like you to be part of it. We want to build a fashion brand where quality, sustainability and pride actually matter. So instead of finding out how much you can get for as little as possible, we want to help you work out what you simply can’t live without. The bare essentials. The clothes that you need to keep wearing again and again. They won’t completely change the world or the entire fashion industry. But they’ll make a big difference. To you, to us and to the people who manufacture our items. That’s the organic essentials of ELSK.
Tilstedvej 73, Dør 2, 7700, Thisted, Dänemark
Køber alt mit tøj hos ELSK.
Fantastisk service.
Hurtig levering.
Vigtigst af alt - man kan handle tøj med god samvittighed.
Mange forretninger kunne lære noget af ELSK.
Tak Lars!

Antwort von ELSK
Fantastiske produkter og en fremragende service. Føler mig altid tryg ved at handle hos ELSK, og vil gøre det igen og igen!

Antwort von ELSK
Lækkert tøj, hurtig levering og god service - jeg er fan 😊👍🏻

Antwort von ELSK
Jeg handler jævnligt ved Elsk - lækkert tøj og et godt koncept. Senest har jeg bestilt en skjorte, som desværre ikke passede. Jeg sendte den retur og fik efter eget ønske i samme ombæring tilsendt en ny skjorte i en ny størrelse. Ingen af dem passede desværre, hvorfor jeg også måtte returnere skjorte nummer to. Returnering forløber nemt og upåklagelig. Elsk leverer den bedste kundeservice jeg har oplevet - og så laver de også lækkert tøj. De største anbefalinger herfra.

Antwort von ELSK
Fantastisk service! Havde bestilt en skjorte til min kæreste i fødselsdagsgave. Skjorten kom dagen efter jeg havde bestilt. Desværre var den for lille, men allerede 2 dage efter vi havde sendt den retur (gratis) stod vi med en større størrelse i hånden - virkelig god stil! Og så bare lækkert design, god kvalitet og med omtanke for hele processen. Kæmpe fan.

Antwort von ELSK
Rigtig dejligt tøj der er produceret med respekt for miljø og mennesker.

Antwort von ELSK
Lækkert design, virkelig god kvalitet og hurtig levering! Hvad mere kan man ønske sig? Det skulle da lige være, at ELSK gør en aktiv indsats i bæredygtighedens og miljøets navn. TAK!

Antwort von ELSK
Jeg har altid haft det bedste oplevelser ved ELSK.
Det er bare det skønneste tøj og en god kvalitet. Vil helt sikkert blive ved med at støtte jer. Den service i yder er bare perfekt. :)

Fantastiske produkter. Servicen er i top 👍👍👍👍👍

Antwort von ELSK
Har købt flere T-shirt fra ELSK. Alle har et virkeligt flot design og god kvalitet. ELSK´s grundværdier omkring bæredygtighed tilføjer blot et ekstra lag af glæde, når man går med deres produkter.

Antwort von ELSK
God service, lækkert tøj i virkelig god kvalitet - og det bedste koncept. Jeg er fuldt ud tilfreds med mine køb. Næste gang jeg skal forkæle mig selv, skal jeg have en ny t-shirt fra Elsk!

Antwort von ELSK
Lækker blød og lyserød-lækker farvet trøje -kunne næsten ikke komme ud af den igen. Den ligger nu i vasketøjskurven smurt ind i bolognese, avokado og chokolade (selvfølgelig!).
Der var speedy levering med en hyggelig hilsen.

Fantastisk lækkert Tøj👏👏
Lækker kvalitet
Lavet på en bæredygtig måde👏

Antwort von ELSK
Altid hurtig levering, altid en personlig hilsen, altid super lækre produkter. Absolut vanedannende :-)

Antwort von ELSK
Fantastisk, bæredygtig tøj med lokal forankring!

Har på 5. år en ynglinghoodie fra Elsk - super god kvalitet
Har også købt børne t-shirts til mine piger - de elsker dem og bruger dem flittigt

Antwort von ELSK
Godt koncept og lækkert tøj til fair priser for alle.

Antwort von ELSK
God vision. Virkelig god service. Og ikke mindst gode produkter.

Antwort von ELSK
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.