Håller inte vad de säger!
Fick kvittens på tecknat avtal men elleverantören hade inte fått uppgifter från Elmarknaden.se så jag står utan avtal och inte fått tag i dem och de svarar inte på mail
Elmarknad.se är en digital jämförelsetjänst för elavtal. Hos oss jämför du snabbt elpriser från samtliga +150 elbolag och byter enkelt till det bästa elavtalet i ditt elområde. Välkommen in!
Kocksgatan 5, 11624, Stockholm, Schweden
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Verkar vara ett väldigt oseriöst företag
Har ringt varenda dag och mailat dom flertalet gånger angående ånger av avtal men inte ett svar får man!
VARNING! Skulle det vara möjligt skulle jag ge företaget minus. Elmarknad.se är oseriös förmedlare och företag. De skulle meddela mitt nya el bolag inom cirka 3-4 veckor. Det slutade med att elmarknad.se har inte gjort det och jag fått betala tre gånger så mer för el förbrukning. Företaget svarar inte på telefon och inte heller på mail. Inte alls deras VD. Noll ansvar.
OBS! Elmarknad.se på sin hemsida använder sig av Google rankning/omdöme (4.9 snitt) vilket är FALSKT.

Antwort von Elmarknad.se
Känns som ett oseriöst företag, får inte tag i dem på telefonen nu på 3 veckor, ring varje dag. skickade mail om att jag ville komma i kontakt med dem sen första dagen. Deras upplägg som jag har försökt och gem föra med med själva huvudbolaget Motala Energi i detta fal, dom kan inte gem föra uppgifterna i själva avtalet ifrån elmarknad. känner mig lurad

Antwort von Elmarknad.se
Siten elmarknad är fake och woke och avspeglar inte marknadens aktörer utan favoriserar tramsbolag som knappt finns. Inte ens de stora aktörerna Vattenfall och Fortum lyckas man beskriva rätt.

Antwort von Elmarknad.se
Efter att ha kollat alla jämförelser på elpriser så har Elmaknad varit absolut bäst. Riktigt bra kundupplevelse och support. Rekommenderas varmt för alla som vill vara smarta i sitt elval.
Kan starkt rekomendera elmarknad.se, bra och trevlig service!
Jättebra service!!! 5 stjärnor från mig!
Kunnig personal, trevligt bemötande och snabb service! Kan rekommenderas varmt
Efter en riktig elprischock i december kom jag in på Elmarknads jämförelsetjänst. Den var smart uppbyggd men framför allt uppskattade jag kundtjänsten som hjälpte mig att besvara mina frågor om förbrukning, näthandelsbolag osv. Han som jag pratade med var väldigt hjälpsam & kändes mån om att jag skulle jag förstå de olika avtalen & hur de skulle fungera för mig. Har nu tecknat ett avtal som jag känner mig trygg med & som inte kommer leda till fler femsiffriga elräkningar. Tror också jag kommer få användning för appen med tips på att få ner förbrukningen. Rekommenderas!
Med hjälp av elmarknad kunde jag jämföra elpriserna i mitt elområde och välja det elavtal som passar min ekonomi som bäst.
Önskar att man kunde jämföra matvaror också, gud så dyrt allt blivit!
Tack för hjälpen!
Mycket bra tjänst och service, väldigt nöjd!!
Enkel och bra kundservice!
Elmarknad.se hjälpte mig att sänka min elkostnad och således klarade min familj vintern.
Elmarknad.se hjälpte mig att byta till ett billigt rabattavtal. När de avtalet gick ut fick jag en ny notis att mitt elavtal skulle gå ut och att jag aktivt behövde välja ett nytt elavtal på deras webb.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.