Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zelf zit ik vanuit mijn holding zakelijk in het NQ automatisch volgen systeem, waarbij mijn account de trades van Bram volgt. Hierdoor hoef ik zelf helemaal niets meer te doen (en kan ik ook niets... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De wekelijkse briefing en opdracht is inderdaad suppersimpel en effectief. Bij de opstart van saxo vanuit België ervaarde ik wel enige onvoorziene hindernissen. Ik had graag gehad dat deze aangekon... Mehr ansehen

1. Alternative Finanzdienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zorgen voor een stabiel rendement op uw vermogen. Elke week. Wordt deelnemer van ons optiesysteem. Beleg zonder zorgen of stress en neem een abonnement! U krijgt dan via e-mail en sms een bericht waarin precies staat wat u moet doen. U heeft geen specifieke kennis of ervaring nodig. U kunt kiezen uit drie verschillende optiesystemen. Deze systemen zijn zo ontwikkeld en getest dat er vaak winst wordt gemaakt, met een beperkte kans op verlies. Het doel is een gestage groei, kleine stapjes leveren grote resultaten op. Door gebruik te maken van een optieconstructie zijn de resultaten onafhankelijk van normale beursschommelingen. Met opties is winst te behalen in een opwaartse, zijwaartse en neerwaartse trend. En dit is terug te zien in de rendementen! Hoe werkt het? 1. Kies een abonnement. U zit nergens aan vast en kunt altijd opzeggen. 2. U ontvangt iedere week (of dagelijks bij het AEX Dagoptie Systeem) een e-mail en sms waarin staat welke optiepositie u kan innemen. 3. Beleg met uw eigen beleggingsrekening. Het innemen van een positie is eenvoudig en duurt slechts 1 minuut. 4. Bepaal zelf met hoeveel optieposities u het systeem wilt volgen.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke en snelle communicatie na…

Duidelijke en snelle communicatie na het aankopen van het Daily AEX abonnement. Ik ben zeer tevreden en kan dit van harte aanraden, de in te nemen posities worden duidelijk gecommuniceerd.

27. Januar 2026

Gewoon in goede handen!

Goede ondersteuning bij opstarten. Heldere communicatie over de prestaties van de verschillende systemen via maandelijkse mails (en andere ter zake doende nieuwsbrieven). Dhr. Voermans is tevens persoonlijk prima telefonisch bereikbaar. Stabiele en goede rendementen, waarbij het beheersen van risico's door de beleggingssystemen altijd hoog in het vaandel blijven. Alles bij elkaar heb ik (al ruim twee jaar) het gevoel in goede handen te zijn bij Elkeweekgeld.nl

21. Januar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met dit systeem

Heel blij met dit systeem. Weinig risico, kost erg weinig tijd en het rendement is heel goed. Kan het iedereen aanraden. Ook geweldige service. Bij vragen krijg je meteen een duidelijk antwoord van Bram.

3. Dezember 2025

Communicatie

L.S
Contact met het bedrijf was prima.
Vandaar de goede score.

4. Dezember 2025

Heldere uitleg

Heldere uitleg, snelle beantwoording van vragen en regelmatig een briefing over een gerelateerd onderwerp.

18. November 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben erg tevreden omdat Bram er alles…

Ik ben erg tevreden omdat Bram er alles aan doet om je te informeren en vragen snel te beantwoorden. Hij maakt het makkelijk om de optieposities in te nemen. Je hoeft eigenlijk alleen evt aantallen te wijzigen en te bevestigen. Er zijn goede handleidingen ter ondersteuning.

12. November 2025

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rendement

Ja Bram, zoals ik al vaker gezegd heb, het is een goede manier om zeker geld te verdienen, maar aan de andere kant is de winstmarge aan de kleine kant. Bv. Als er 10000 ingestopt wordt is het winstpercentage over een maand ongeveer 1,7% waarvan er ook nog de helft naar elke week geld gaat voor het abbonement. Tenminste tot nu toe

11. November 2025

Antwort von ElkeWeekGeld.nl

Iedereen betaalt bij ElkeWeekGeld.nl hetzelfde – wel zo eerlijk.

Het Eurstoxx Weekoptie Systeem heeft een vaste abonnementsprijs. Daarmee is het nettorendement afhankelijk van hoeveel je inlegt.

Als je het systeem volgt met bijvoorbeeld een bedrag van 40.000 euro, dan zijn de kosten 2% per jaar. Met een vermogen van 80.000 euro is het 1%. Met 160.000 euro, slechts 0,5% en daarboven zijn de abonnementskosten verwaarloosbaar.

Deze kosten zijn erg laag, zeker als je dit vergelijkt met banken en vermogensbeheerders. En daarvoor krijg je een uitstekend rendement dat gerealiseerd wordt met een erg laag risico. Zo was het maximale verlies in 2025 slechts 0,6%. Het bruto rendement in 2025 komt op 22,3%.

Al 2 jaar abonnement!

Ik heb al 2 jaar een abonnement bij ElkeWeekGeld en behaal een goed rendement. Bram geeft goede begeleiding en is bij vragen altijd bereikbaar.

21. Oktober 2025

Mooi rendement, rustig slapen

Mooi rendement na alweer 1,5 jaar (10+ %), ook in soms wat onstabiele tijden. Met S&P automatisch volgen heb ik er ook geen omkijken naar, Bram neemt dan de posities voor je in en hoef ik niet wakker te liggen

3. September 2025

De opstart bij Saxo.

De wekelijkse briefing en opdracht is inderdaad suppersimpel en effectief.
Bij de opstart van saxo vanuit België ervaarde ik wel enige onvoorziene hindernissen. Ik had graag gehad dat deze aangekondigd zouden geweest zijn.
Ik moet wel zeggen dat mijn communicaties hierover door Bram heel goed beantwoord werden, waarvoor mijn dank.

30. August 2025

Mooie opbrengst

Hoewel het om opties gaat, werkt het computersysteem uitstekend. Het neemt geen onnodig risico.

11. August 2025

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nog geen 2 weken geleden van start…

Nog geen 2 weken geleden van start gegaan. Ik zie een positief rendement van 0.42 procent in deze korte tijd. Dat biedt een goed gevoel voor de toekomst. Ik ben benieuwd hoe ik er voor sta eind van dit jaar. Het is te kort om een 4 of vijf sterren oordeel te geven.

6. August 2025

Ik krijg al

Ik krijg al. tijd duidelijk antwoord en hoef nooit lang te wachten ook per Tf is het zelfde Elke WeekGeld is voor mij de Beste en de makkelijkste Gr. J.K

30. Juli 2025

Dank voor de mooie review!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr