Service er top i orden, skrot prisen var mere end forventet kan klart anbefale eliteskrot jeg er tilfreds helt igennem.
Das sagen Bewerter
Efter at have shufflet lidt rundt mellem diverse tvivlsomme bilskrotsider faldt jeg over Elite Bilskrot. Jeg ringede ind en mandag formiddag og kom igennem til chefen (antager jeg) med det samme.... Mehr ansehen
Super god oplevelse med super flinke medarbejder – Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Elite Bilskrot... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super god oplevelse med super flinke medarbejder - Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Elite Bilskrot... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Elite Bilskrot kan du altid forvente en tryg og professionel oplevelse. Vi overholde alle aftaler til punkt og prikke og du kan altid kontakte os for spørgsmål. Hos os er der styr på tingene fra start til slut. Vi ordner alt papirarbejde og betaling med det samme og afhenter din bil ved døren til tiden. Når du skrotter din bil hos Elite Bilskrot gør du det rigtige for miljøet. Alt autoophug bliver miljøbehandlet med omtanke for klimaet og i overensstemmelse med lovgivning. Som kunde hos Elite Bilskrot har du ro i hjertet og penge i lommen. Det er de værdier vores virksomhed er bygget på og som vi garanterer alle kunder. Du er velkommen til at gå et gratis og uforpligtende tilbud. Udfyld formularen på hjemmesiden eller kontakt os i dag på 72 72 72 63.
Kontaktinformationen
Gammel Køge Landevej 479, 2650, Hvidovre, Dänemark
- 72 72 72 63
- kontakt@elitebilskrot.dk
- elitebilskrot.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Service er top i orden
Super hjælpsomme og alt er helt i…
Super hjælpsomme og alt er helt i orden, inden de køre med bilen. Rigtig god service, kan varmt anbefale dem.
lAD VÆR MED AT BRUG DETTE FIRMA TIL…
lAD VÆR MED AT BRUG DETTE FIRMA TIL JERES BILSKROT. LAVEDE EN AFTALE MED DEM OM AT DE SKULLE HENTE MIN BIL. SAD EN HEL DAG OG VENTEDE , OG DE KOM IKKE, DA JEG RINGEDE TIL DEM, FORTALTE DE MIG EN HISTORIE OM AT DERES BIL VAR GÅET I STYKKER, OG AT DE KUNNE HENTE PÅ SØNDAG. I FORVEJEN HAR JEG HVER GANG JEG HAR RINGET TIL DEM VENTET 20 - 30 MIN PÅ AT DE TOG TLF. DETTE FIRMA ER NO GO. MEGET USERIØSE OG UTILREGNELIGE . JEG FINDER EN ANDEN SO KAN HENTE MIN BIL
Hurtig betjening
Hurtig betjening, flinkt personale i kundeservice, hurtig skrotpræmie betaling
Rigtig effektiv afhentning
Rigtig effektiv afhentning. Og skrotningspræmien modtaget allerede før bilen blev hentet. Meget venlige anvisninger over telefon, sms og e-mail. Så mine bedste anbefalinger.
Super effektivt og alt efter aftale
Super effektivt og alt efter aftale. Kan anbefales.
Virkede upåklageligt
Meget flink og imødekommende hjælp via telefonen. Bilen blev afhentet som aftalt og pengene dukke kort tid efter op på min konto. Bemærk, at pengene deles op i en del fra Elite Bilskrot og end del fra staten.
Hurtigt og problemfrit
Fik hurtigt et tilbud og de kom som aftalt, ingen problemer. Bilen blev også hurtigt korrekt afregistreret hos myndighederne.
Kundeservice i topklasse
Kontaktede firmaet ved middagstid, og allerede om eftermiddagen samme dag hentede de bilen hos mit værksted. Fik en god pris for bilen, og følte mig i gode hænder fra start til slut. Tak til Mario for super service.
Jeg fik hurtigt et tilbud på en høj…
Jeg fik hurtigt et tilbud på en høj skrotpris, og fik en hjælpsom medarbejder i røret, som kunne svare på mine spørgsmål og forklare processen. Trygt og synligt hele vejen igennem.
God kundeoplevelse
God kundeoplevelse - alt foregik som aftalt 😊
Afhentning til aftalt tid
Afhentning til aftalt tid
Penge overført mens de arbejdede.
De var behjælpelige og gav en god…
De var behjælpelige og gav en god oplevelse.
Perfekt handel
Alt var så fint fra første kontakt.
Super David hjalp igennem hele processen med at få solgt vores gamle bil.
Thumbs up herfra
Fordomme gjort til skamme
Fordomme gjort til skamme
Er jyde men skulle have en bil sendt til skrot, der stod på Sjælland, så jeg udfyldte formularen på hjemmesiden og blev kontaktet samme dag, selvom det var weekend.
Fik et godt tilbud og accepterede det, hvorefter der blev aftalt et tidspunkt for afhentning af bilen. Den blev afhentet på aftalt dag, vi fik pengene, og forsikring og nummerplader blev afmeldt. Firmaet sørgede for det hele.
Tænkte bare at der må gå noget galt. Det kan ikke være så let, men det var det. Jeg har kun ros tilovers for firmaet.
De super gode og hjælpsom og Benjamin…
De super gode og hjælpsom og Benjamin finder en løsning
Super service
Super service. Lever op til deres firmanavn.
God kundeservice
God kundeservice. De vender hurtigt tilbage og er mega nemme at få fat i. Havde en David over telefon, som 100% gjorde oplevelsen super behagelig.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.