Altid skønne produkter, hvor man ved, at de er gode for én - ingen kemi og andre ubehageligheder. Elsker dine produkter, Elisabeth - du gør en stor forskel i branchen, hvor mange kunne lære af dig ❤️... Mehr ansehen
Lækker produkter har brugt dem i 10-12 år . Dejlig betjening i butik samt hurtig forsendelse. Kan varmt anbefales 💖
Elisabeth Gierus udfører de dejligste behandlinger som jeg kun kan anbefale! Og så laver hun simpelthen de lækreste produkter. Jeg elsker alt ved dem, de er kemi fri- hvilket ikke kan siges om særl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har brugt Elisabeth Gierus lækre øko produkter i mange år nu og kan slet ikke forestille mig at skulle bruge andet🤩❤️ Elisabeth er super dygtig i sit fag og vil virkelig anbefale en ansigtsbe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Elisabeth Gierus Skincare er en passioneret virksomhed dedikeret til at skabe bæredygtige og effektive hudplejeprodukter, der kombinerer naturens bedste ingredienser med videnskabeligt funderede formuleringer. Vores mission er at tilbyde kunderne produkter, der ikke blot forbedrer hudens udseende, men også giver en følelse af velvære og selvforkælelse. Alle vores produkter er 100% økologiske og veganske, hvilket betyder, at de er fri for skadelige kemikalier og syntetiske tilsætningsstoffer. Vi bruger naturlige ingredienser som avocadoolie, sheasmør, kakaosmør og kollagen fra granatæble, der er kendt for deres fugtgivende og nærende egenskaber. Vores filosofi bygger på tanken om, at hudpleje skal være som mad for huden – sundt, nærende og effektivt. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, der passer til forskellige hudtyper og behov, herunder ansigtsserum, cremer, scrubs og masker. Vores populære ansigtssæt giver kunderne mulighed for at skabe deres egen spaoplevelse derhjemme med enkle og effektive trin. Elisabeth Gierus Skincare har også opnået anerkendelse inden for branchen, herunder nomineringer og priser ved Danish Beauty Awards, hvilket bekræfter vores engagement i kvalitet og innovation. Vores kunder er vores højeste prioritet, og vi stræber altid efter at levere produkter, der bringer glæde og tilfredshed. Vi inviterer alle til at udforske vores sortiment og opdage, hvordan naturlig hudpleje kan forvandle din skønhedsrutine til en daglig fornøjelse. Forkæl dig selv med Elisabeth Gierus Skincare – fordi din hud fortjener det bedste!
Gammel Kongevej 171,, 1850, Frederiksberg C, Dänemark
- info@elisabethgierus.com
- elisabethgierus.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Lækker produkter har brugt dem i 10-12…
Lækker produkter har brugt dem i 10-12 år .
Dejlig betjening i butik samt hurtig forsendelse.
Kan varmt anbefales 💖
Altid skønne produkter
Rigtig dejlige produkter ♥️
Rigtig dejlige produkter ♥️. Og virkelig god service. De har mine varmeste anbefalinger
Komplet tilfreds med Elisabeth og…
Komplet tilfreds med Elisabeth og hendes lokale butik.
Som de andre gange jeg har købt ho jer
Som de andre gange jeg har købt ho jer, så er jeg tilfreds med det jeg har fået

Bedste behandlinger og produkter
Elisabeth Gierus udfører de dejligste behandlinger som jeg kun kan anbefale!
Og så laver hun simpelthen de lækreste produkter. Jeg elsker alt ved dem, de er kemi fri- hvilket ikke kan siges om særligt meget i disse tider. Dem der dufter dufter vidunderligt. Der er tænkt over bæredygtigheden fra start til slut, sådan en rar tanke at man kan forkæle sig selv uden at drive rovdrift.
Jeg elsker Elisabeth Gierus serum, dagcremer, solcremen og min yndlings scrub over dem alle- lemongrass💚

Antwort von Elisabeth Gierus Skincare ApS
Hurtig levering af de dejligste…
Hurtig levering af de dejligste produkter, føltes også personligt at modtage dem, fint pakket ind - fik en oplevelse af, at man havde gjort sig umage ☺️

Lækre, økologiske produkter
Jeg har igen købt Gierus’ Anti-Age Day Cream, som er en lækker økologisk creme. Jeg har brugt den i mange år efterhånden, og den er så lækker at bruge. Læg også mærke til at der er 60 ml i krukken. Jeg bruger både serum, dagcreme og face exfoliating. Alle er rigtig gode produkter. Derudover er det altid en fornøjelse at komme i klinikken og få Gierus’ fine behandlinger.

Antwort von Elisabeth Gierus Skincare ApS
Er meget tilfreds med produkterne
Er meget tilfreds med produkterne, samt den hurtige levering, og meget fine indpakning. Stor anbefaling herfra 😊

Antwort von Elisabeth Gierus Skincare ApS
Jeg har altid en god tid hos Elisabeth
Jeg har altid en god tid hos Elisabeth. Hun er utrolig professionel og man føler sig altid i trygge hænder hos hende. Hun er på samme tid meget nærværende og er ikke bleg for at snakke. Man lærer hinanden bedre at kende for hver gang. Jeg går til hende for ultimativ selvforkælelse. Elisabeth har altid gode tilbud og skønne råd til hvordan man skal behandle sin hud bedst. Jeg har anbefallede hende til alle jeg kender og for god respons fra dem også. Vi ses snart igen <3

Antwort von Elisabeth Gierus Skincare ApS
Super produkter og jeg køber dem gerne
Super produkter og jeg køber dem gerne, men som pensionist kun når de er på tilbud, og når månedens gave er et af de produkter, jeg bruger eller gerne vil prøve.

Antwort von Elisabeth Gierus Skincare ApS
Fik nogle mega lækre cremer som jeg…
Fik nogle mega lækre cremer som jeg elsker. Og så endda med gave og rabat. Og det kom hurtigt. Kun fyldt ud tilfreds.

Yderst kompetent
Hos Elisabeth Gierus er man altid i yderst kompetente, trygge og hjertevarme hænder!
Du forlader Elisabeth smukkere og glad!

Antwort von Elisabeth Gierus Skincare ApS
Elisabeth besidder en enestående faglig…
Elisabeth besidder en enestående faglig viden om hud og hudplejeprodukter, og hendes professionelle tilgang gør en markant forskel. Ud over at have udviklet en naturlig og yderst effektiv hudplejeserie gav hun mig også et råd, der har haft stor betydning for min søn og hans hudproblemer.
Hun anbefalede at udelukke tomater og ketchup fra kosten – et råd, ingen hudlæge tidligere havde nævnt. Resultatet har været bemærkelsesværdigt, og det har sparet min søn for behandling med stærk medicin. Som mor er det en enorm lettelse.
Hendes produkter er desuden fantastiske: de efterlader huden blød, velplejet og fuld af naturlig glød.
Elisabeth og hendes hudplejeserie er noget helt særligt, og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Utrolig lækker ansigtsbehandling
Utrolig lækker ansigtsbehandling, min hud elskede det. Og Elisabeth er så behagelig og dygtig. Stor anbefaling🥰

Dejlige produkter
Dejlige produkter, jeg bruger ikke andet.
Dejlige behandlinger.
Alt naturligt hvilket jeg sætter stor pris på.

Antwort von Elisabeth Gierus Skincare ApS
Bedste anbefaling til Elisabeth og…
Bedste anbefaling til Elisabeth og hendes produkter. Så fin og kundenær/personlig betjening - produkterne er virkelig i høj og stabil kvalitet.

Antwort von Elisabeth Gierus Skincare ApS
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering.
Og ikke mindst dejlige produkter👍😊

Antwort von Elisabeth Gierus Skincare ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.