Bij dit bedrijf loafers besteld - het hele logistieke proces loopt via een chinese track&trace pagina, en zoals bij andere ervaringen hier is het pakket dan 'ineens' op een postkantoor. Verpakt als... Mehr ansehen
Elevana
Loafers besteld, duurde lang voordat ze geleverd werden. Ze moeten retour ivm onjuiste maat maar krijg vage mails met hoge retourkosten, milieuonvriendelijk dus niet te retourneren. Voel mij flink bel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer slechte kwaliteit uit China. De website meld dat de schoenen ‘direct vanaf de leverancier worden geleverd’ - ja precies met een Chinees tracking nummer… thuis blijkt de kwaliteit zeer slecht. De... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij als Elevana hebben een duidelijk doel: klanten de beste winkelervaring bieden. Met een breed assortiment streven we naar kwaliteit, scherpe prijzen en een uitstekende service. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, heb je vragen? Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen!
Niederlande
- info@elevana.nl
- elevana.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer tevreden
Absoluut mijn nieuwe favoriete merk, dit smaakt naar meer!
30 Dagen retourgarantie ?
30 Dagen retourgarantie
Niet goed? - Geen probleem! Je kunt altijd retourneren of ruilen in 30 dagen.
Hoe durven jullie deze tekst te gebruiken,
je kan helemaal niet retourneren …
Wat een raar antwoord krijg ik via de mail;
Beste klant
Bedankt voor je e-mail, wat vervelend om te horen dat je bestelde artikel(en) niet zijn zoals je had verwacht. Ruilen en/of retourneren is natuurlijk geen probleem, dit kan altijd binnen 14 dagen na ontvangst van je artikel(en). Zoals aangegeven op onze website bieden we geen gratis retourservice, we hebben ook geen magazijn in Europa, we werken alleen met ons magazijn in China.
We hechten veel waarde aan ons eco-proces, zoals aangegeven op onze website, daarom hebben we gekozen voor 1 centraal magazijn in de buurt van onze leverancier. Omdat we maar 1 magazijn ter wereld hebben, kunnen we retouren alleen via dat magazijn verwerken.
Retourneren naar een ander adres kan leiden tot vernietiging van je pakket en is niet voldoende voor terugbetaling van je bestelling.
Houd er rekening mee dat de retourkosten beginnen bij minimaal €23 en kunnen oplopen tot €108,50. Als dat geen optie voor je is, bieden we ook het volgende aan: Omdat we liever geen retourzendingen willen gezien de uitstoot van het ecologische proces (CO2), kun je je artikelen dan gewoon houden en hoef je niets terug te sturen. (Voor elke 3 bestellingen planten we een boom in de wereld). Hier kunnen we dan (20%) van de totale waarde van je bestelling van je betaalmethode afschrijven. (Klarna, Paypal of CreditCard) Dan kun je het artikel bijvoorbeeld aan vrienden of familie geven. We hopen op je begrip en ik hoop dit snel met je op te lossen.
vriendelijke groet,
Sanne Buitink
Team Elevana
Niets kopen daar !!

Waardeloze kwaliteit en retourbeleid
Vandaag deze waardeloze kwaliteit Chinese loafers ontvangen. Nu wil ik ze terugsturen en komt de aap uit de mouw.
Voorstel van Elevana: 20% van aankoopbedrag retour of retoursturen op eigen kosten die tussen de €23 en €108,50 liggen.
Lang leve dropshipping, simpel geld verdienen aan troep en vage voorwaarden/condities.
Let op: alle positieve reviews zijn gekocht of zelf geschreven, alleen maar personen met 1 review!!

Schandelijk!
Schandelijk!! Slechte service en retourkosten moet je zelf betalen, kost je minimaal 60 tot 80 euro!!!
NIET KOPEN BIJ ELEVANA !!!!

Antwort von Elevana
No track and trace / delivery ??
Geen leveringsmelding , geen track en trace , reeds 15 dagen onderweg..// komen ze wel mijn schoenen ?? Ik zal niets meer bestellen

Bestelling geplaatst en betaald
Bestelling geplaatst en betaald. Geen bestellingsbevestigingsmail ontvangen, geen reactie nav die uitblijvende mail. Ik twijfel ten zeerste of elevana al die positieve reviews hier wel verdiend.
Ik weet nog steeds niet of zij wel gaan leveren en zoja wanneer.
Lijkt mij een uiterst onbetrouwbare organisatie ‘

Heerlijk zitten
Ik had nooit gedacht dat loafers zó comfortabel konden zijn. Ze sluiten perfect aan rond de voet, voelen zacht aan en zijn van hoge kwaliteit — een combinatie waar je elke dag van geniet.
Topkwaliteit!
Het Cape Town overhemd is ongelooflijk comfortabel en de lichte, ademende stof maakt het een genot om te dragen. Perfect voor warme dagen waarop je er toch stijlvol uit wilt zien. Een echte must-have voor de zomer!
Niet positief
Bestelling geplaatst op 22 maart maar niets ontvangen, ook helaas geen reactie op e-mail.

De Prestige horloge besteld
De Prestige horloge besteld
Top kwaliteit En snelle levering !
Heel blij mee
Klantenservice was top
Klantenservice was top, had wat vraagjes over een product en ben netjes geholpen.
Kom zeker weer terug! 👍
Top!
Zeer tevreden met mijn producten! Precies zoals op de foto's en kwaliteit is top. Leveringstijd ook zoals van te voren aangegeven.
I'm veer happy withe the order
Heerlijke pantoffels besteld via…
Heerlijke pantoffels besteld via Elevana.
De levering was ontzettend snel, helemaal top!
Product van goede kwaliteit en snel…
Product van goede kwaliteit en snel geleverd. Prima service!
Top product: sportleggings
Ik heb onlangs een paar sportleggings aangeschaft en ik ben er helemaal weg van! Deze leggings zijn niet alleen stijlvol, maar ook super comfortabel. Het materiaal is ademend en stretchy, waardoor ik me vrij kan bewegen tijdens mijn workouts.
Al met al kan ik deze sportleggings van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar comfort, stijl en functionaliteit. Een echte must-have voor je sportoutfit!
Erg blij met mijn aankoop
Erg blij met mijn aankoop. Ik kom zeker weer terug!
Ik ben enorm tevreden met mijn…
Ik ben enorm tevreden met mijn ervaring!! De kwaliteit van het product is precies zoals beloofd.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.