Elektradienst Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Gewoon hele slechte service

Had ik maar eerder gezocht naar de reviews. Wat een belabberd bedrijf. Monteur zou er tussen 1930 en 2030 zijn. Kwam pas om 2200. Om vervolgens dezelfde conclusie te trekken als ik. Stekker doorgebrand. Nee mw., die heb ik niet bij me. Vervolgens heeft ie hier zijn tijd lopen vol maken. Nog wat dingetjes gecheckt en onverrichter zaken met een factuur van €145 weer weggegaan. Schandalig. 😡😡 Vanavond komt er dus een andere monteur mét stekker maar ook een factuur ben ik bang.

3. September 2026

Wij zijn opgelicht!

Wij zijn opgelicht!

380 euro lichter, en we zijn niet eens geholpen.

Diagnose was gesteld, maar hij moest even op en neer naar een andere klant, voordat hij het probleem kon verhelpen. Zou binnen 2u terug zijn. We hebben hem nooit meer gezien. Uit goed vertrouwen al wel betaald natuurlijk.

Op telefoontjes en berichten wordt maar half of niet gereageerd. Echt ouderwets oplichten. De website bevat verouderde informatie, en neppe reviews. Niet vertrouwen dit bedrijf!!

31. August 2026

Kwam langs op vrijdagavond

Kwam langs op vrijdagavond. Een aardlek vervangen en een hoofdzekering ( ongeveer 1 uurtje werk). Prijskaartje ruim €1000. Belachelijk. Het zijn gewoon oplichters. Ga niet met ze in zee. Monteur heeft verder het werk verder goed gedaan maar de kosten slaan nergens op.

28. August 2026

Oplichters

Één ster is nog teveel. Ga niet met dit bedrijf in zee. Oplichters zijn het.
Ze maken misbruik van een noodsituatie bij een stroomstoring. Vervolgens zetten ze je onder druk door te zeggen dat er brandgevaar in de meterkast is. Ze hebben zes installatieautomaten en een aardschakekaar in de meterkast vervangen voor 1802,90. Dit is 4 keer zoveel als normaal. Het is niet te achterhalen wie hier achter zitten. Ze reageren nergens op. Ze schermen alles af.
Wij zijn een zaak tegen ze gestart.

19. August 2026

Wat een slecht bedrijf,

Wat een slecht bedrijf,
Komen 3,5 uur te laat. Probleem wat we hadden is niet opgelost. Ging direct aardlekschakelaar en B16 groep vervangen.
Konden vooraf niet vertellen wat het zou gaat kosten en na een uurtje werk kreeg ik een factuur van 925 euro was ik direct via iDeal moest betalen.

Ik wil iedereen waarschuwen voor dit bedrijf. Neem geen contact met ze op. Op de website staat alles heel mooi maar klopt helemaal niks van.
Telefonisch niet te bereiken en via mail ook niet.

20. August 2026

Oplichter

Oplichter! Vroeg vooraf om kosten. 45 euro voorrijkosten en 75 euro starttarief, helemaal prima. Nog doorgevraagd maar kreeg een paar ontwijkende antwoorden.

2 uur te laat verschenen. Na een uur een klaar.
45 euro voorrijkosten
75 euro starttarief
175 euro voor diagnose (heb ik m verteld aan de telefoon)
185 euro voor een aardlekschakelaar waarvan ik niet eens zeker weet of die vervangen is.
En geen idee wat nog meer.
Uiteindelijk 470 euro betaald omdat ik me toch niet helemaal veilig voelde met deze meneer in huis en slapende kinderen boven.

Verder is de website een grote leugen. Hij laat het lijken alsof het een groot bedrijf is met meerdere werknemers maar het is een eenmanszaak.

Laat mijn leergeld jou behoeden voor deze oplichter.

20. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zou jullie GEEN STER moeten geven…

Ik zou jullie GEEN STER moeten geven vanwege de verschrikkelijke slechte service.

1. Komt afspraak niet na en verschijnt na 5uren.
2. Er komen kosten bij kijken waar wij niet vooraf van op de hoogte zijn gesteld.
3. Onbeschofte medewerkers die NIET weten te communiceren.
4. Onervaren elektromonteurs
5. Geeft aan 2 jaar kosteloos garantie maar komt deze afspraak niet na. Het probleem is NIET verholpen en wij hadden na 24u weer last van de storing.

Deze review zal ik OVERAL op het net plaatsen, zodat men op de hoogte is van jullie OPLICHTERIJ. Jullie mogen opdoeken stelletje grappenmakers.

Jullie hebben dit geld niet verdient en onthoud dat jullie dit op jullie geweten meenemen.

18. August 2026

Super expensive

Super expensive. For replacing 2 switches in electric board I paid 1100 euros. All the materials are super expensive, almost double the cost from actual price. Even for an emergency never book with them otherwise you will be scammed.

5. August 2026

€225 diagnosekosten zonder voorafgaande duidelijke informatie of toestemming

Mijn negatieve beoordeling gaat niet over het nakomen van de afspraak of de uitvoering van de werkzaamheden, maar over de manier waarop Elektradienst met betalende klanten omgaat.

In mijn geval werd €225 aan diagnosekosten in rekening gebracht, zonder dat ik vooraf duidelijk over dit bedrag was geïnformeerd en zonder dat ik hiervoor uitdrukkelijk toestemming had gegeven. Als dit bedrag vooraf aan mij was meegedeeld, had ik zelf kunnen beslissen of ik de diagnose onder deze voorwaarden wilde laten uitvoeren.

Daarnaast heb ik meerdere keren gevraagd om een volledige en gespecificeerde kostenopgave van de gebruikte producten en materialen. Ook heb ik gevraagd om bewijs van wanneer, op welke wijze en door wie ik vooraf over de diagnosekosten van €225 zou zijn geïnformeerd, en waaruit mijn toestemming hiervoor zou blijken. Op deze concrete vragen heb ik geen duidelijk antwoord ontvangen. In plaats daarvan kreeg ik algemene reacties over vaste tarieven, terwijl dit mijn vragen over voorafgaande communicatie en toestemming niet beantwoordt.

Van een professioneel bedrijf verwacht ik transparante communicatie over alle kosten vóór aanvang van de werkzaamheden, duidelijke toestemming van de klant en achteraf een gespecificeerd betalingsbewijs. Helaas heb ik in mijn contact met Elektradienst juist een ernstig gebrek aan transparantie, communicatie en klantgerichte behandeling ervaren.

Voor mij gaat het niet alleen om het bedrag, maar vooral om het principe: een klant moet vooraf weten waarmee hij instemt en wat hij daarvoor zal betalen. Op basis van mijn persoonlijke ervaring kan ik Elektradienst daarom niet aanbevelen.

5. August 2026

Let op Oplichters

Let op Oplichters!
20 min "werk" kreeg een rekening van 1500 euro! Daarna een betrouwbare elektricien laten komen die vervolgens het prutswerk recht heeft getrokken en hier volgens niks voor hoefde te hebben.
Ben onder druk gezet om te tekenen. Klopt niks van wat op de site staat omtrent vooraf een offerte.

Melding bij de politie gedaan.

Doe het absoluut niet.

11. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extremelly overpriced and not transparent

I called for a NON-URGENT electrical repair because several sockets in my apartment had stopped working. Since the cause wasn't known beforehand, I understood that it was difficult to provide an exact quote in advance.

The electrician arrived, identified the problem quite quickly, and replaced two components in the electrical panel. The entire diagnosis and repair took approximately 20 minutes.

Only after the work was completed did he start listing the additional charges. The final bill wasalmost 700€, including €175 for diagnosis, €175 for an RCD, €85 for a breaker, plus the call-out and starting fees.

I find almost €700 for a non-emergency 20-minute visit completely disproportionate, particularly because I was not informed beforehand that the final cost could be anywhere near this amount.

Based on my experience, I strongly recommend finding literally anyone else.

20. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Good service

Good service, great communication and fast response, am glad i reached this company to help me i really recommend it

7. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Your electrician charged us a horribly excessive amount.

Your electrician charged us an excessively high fee yesterday. He claimed to have replaced the circuit, but I verified with my own electrician this morning, who confirmed the circuit remained unchanged. Clearly, he lied about having made the replacement and charged me 275 euros.

When I confronted him about this, he threatened to dismantle everything he had done and leave us in darkness again. I was alone at home, so naturally I was scared. This was an outright threat. He also demanded additional weekend surcharges of 165 euros and a 65-euro hourly fee, which he waived later after an argument with me.

Furthermore, when I had called, you said that the actual transport cost was only 45 euros and the inspection should have cost 75 euros, yet he charged an extra 75 euros for the check. This is unacceptable customer service. I am appalled by his behaviour.

I am very unhappy with the extra charges.

21. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr