Een paar dagen geleden heb ik een warmtepompboiler laten instaleren. Alles is perfect verlopen van zending tot instalatie. De boiler werkt ook perfect, werpt ook gelijk zijn vruchten af kwa energ... Mehr ansehen
Contact was prima, net als de prijs. Kreeg de tip dat een slimme stekker bijna hetzelfde kan als een prijzige water accu! Bezorger van de boiler was erg aardig en de installateur ook. Vakwerk afgelev... Mehr ansehen
Electrboiler website mentioned next day delivery. Its been 4 days not received the boiler. No hot water at home. Cant trace the package with Post NL. Tried calling their phone number no one pick. And... Mehr ansehen
Goed geholpen met de aanschaf van mijn warmtepompboiler. Bezorging was top, bezorgingsmedewerker had me nog even geholpen om de boiler tijdelijk overdekt neer te zetten. Service is ook top Montage... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Electraboiler verkoopt en installeert Elektrische boilers, warmtepompboilers, elektrische CV ketels en airco. Al meer dan 15 jaar actief in het verkopen van elektrische boilers.
Van Neurenburgpad 27M, 3311DN, Dordrecht, Niederlande
- 0853038948
- info@electraboiler.nl
- electraboiler.nl
Hat 3 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede afhandeling en communicatie
snelle levering. ook snel antwoord op mail.
snelle levering, ook tijdens de feestdagen.
ook heel snel antwoord op mail.
Let op misleiding
Let op! Misleiding op de website! Wanneer je de website opent staat bovenaan "gratis verzending & snelle bezorging". Vervolgens ging ik naar de warmtepompboiler van mijn keuze, een LG van 270 liter en staat er bij: dit product wordt gratis binnen 5 werkdagen geleverd. Als je hem toevoegt aan je winkelwagen staat er ineens aan de rechterkant een regeltje bij met de tekst: gratis bezorging boven de € 30,-. Nou, dat is vreemd, ineens een minimumbedrag, maar de warmtepompboiler is zeker duurder dus verwacht je na 3x gelezen te hebben dat de bezorging gratis is dan ook niet dat je die wél moet betalen. Als je vervolgens aan de linkerkant of via het betaalmenu je postcode invoert krijg je ineens een bezorgtarief van € 75,-. Ik heb met hen gechat en gemaild en kreeg een hele botte reactie. Sowieso een chatfunctie waar je meer dan drie kwartier op een reactie zit te wachten is niet klantvriendelijk. Vervolgens vroeg ik waarom ik meermaals heb gelezen dat de verzending gratis is en net voor de betaalknop er ineens € 75 bovenop zit en hun antwoord was: Een Ariston is wel gratis verzending. That's it. Geen uitleg waarom het overal verkeerd staat, geen excuses, geen 'dan is er een foutje in geslopen en we zullen het aanpassen, of, dan is er een foutje in geslopen en wanneer u hem toch wilt bestellen zullen wij u de verzendkosten niet rekenen'. Niets. Ik gaf aan dat dit niet bepaald klantvriendelijk is en lijkt op misleiding en ik er vanuit ga dat ze de website teksten zouden nalopen en aanpassen zodat de juiste informatie weergegeven wordt. Daar reageerden ze niet op dus voegde ik er aan toe dat ik het over een tijdje zou checken en wanneer het niet aangepast was dat ik dan een review zou plaatsen. Hun reactie: prima, als u zich daar goed bij voelt. Dus bij deze Electraboiler: ik voel me er beter bij om andere mensen even te wijzen op de misleidende teksten en dat ze even goed moeten opletten of er bij de winkelwagen niet ineens verrassingen tevoorschijn komen. Ik had liever in een review geschreven dat u klantvriendelijk en adequaat had gereageerd op de fouten op uw website maar u hebt er helaas niet 'per ongeluk' maar juist bewust voor gekozen om ze te laten staan. Komt u goed uit natuurlijk.

Antwort von Electraboiler
100% betrouwbaar
Bij deze firma een warmtepompboiler gekocht en door hen laten installeren.
Ze denken mee met het vinden van de beste oplossing voor de wensen binnen de bestaande situatie.
Levering en installatie zijn conform de afspraken uitgevoerd.
De monteurs zijn vakbekwaam, efficiënt en prettig in de omgang.
Ook de financiële afhandeling is correct.
Apparaat is zoals beschreven
Apparaat is zoals beschreven, logisch.
Monteur was zeer vriendelijk en ervaren met zijn vak. Het enige minpunt is en dat ligt niet aan de monteur, dat we lang hebben moeten wachten. Afspraak was tussen 12 en 15:00. Was ruim genomen wegens verkeerd omstandigheden. Monteur kwam 15:25. Hij moest nog even een storing doen in het midden vh land. Storing oplossen duurde volgens hem maar 10 min, ketel moest bijgevuld worden, dus daar lag het niet aan. Jammer dat het bedrijf dit niet even aangegeven had, nu heb ik 3,5 uur in de auto voor de deur staan wachten om de deur open te doen. Maarrrrrr eind goed al goed. Alles hangt en draait naar behoren en iedereen blij.
Prijstechnisch is electraboiler super, snelheid van de afspraak ook goed. Montage prijs zeer betaalbaar. Alleen dat kleine foutje. Vandaar de 4 sterren ipv 5
Bezorgd zoals afgesproken.
Geen loze beloftes
Geen loze beloftes. Netjes komen plaatsen op de afgesproken tijd, wat zeg ik, de monteur was eerder dan gepland. Vriendelijk en eerlijk.
Ook advies over het gebruik, in dit geval: hij staat goed, je hoeft er niks aan te doen.
Prima
Stipte levering , eerlijke prijs/ kwaliteit.
goede service en meedenkend
Goede service, meedenkend en de monteur maakte toch ruimte in zijn agenda om mij te helpen.
Ik ben pas in het opstarten van het…
Ik ben pas in het opstarten van het proces
Het telefonisch onbereikbaar zijn tijdens de lunch lijkt mij niet slim.
Nu dus eerst de offerte afwachten
na afspraak mooi op tijd geleverd.100%
Goede afspraken en goede prijs…
Goede afspraken en goede prijs kwaliteit verhouding
Goede communıcatıe met bedrıjf.
Goede communıcatıe met bedrıjf.
Vlotte leverıng en plaatsıng van bestelde boıler door vakkundıge en prettıge monteurs !
Zeer tevreden!
👍
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Snel geleverd binnen de gestelde 5 dagen
Snel geleverd binnen de gestelde 5 dagen.
Communicatie kan beter.
Goede info voor levering
Voor de levering een prima informatie voorziening: Sms met duidelijk tijdslot, op de dag zelf opdates en telefoontje van tevoren.
Verder vriendelijk en deskundig te woord gestaan.
Na storing en overleg met de technische…
Na storing en overleg met de technische dienst heel snel een nieuwe boiler geleverd.
goede afspraak en snel levering
goede afspraak en snel levering
Keurig, wel bijna in orde niet de geleverde ophanbeugels erbij gekregen
Keurig, wel wat lang geduurd en volgen van transport app niet goed
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.