Elbaeks Bewertungen 9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

0 stjerner herfra

Aldrig i vores liv har vi mødt en så useriøs og uprofessionel mægler. Kunne man give 0 stjerner var det hermed gjort!
Efter endt første møde siger Lars Elbæk 3 gange at han vil ringe dagen efter med et bud på hvad vores hus skal sælges for. Vi afventer opkald fra ham men hører intet tilbage dagen efter! To dage efter mødet ringer vi til hans kone som også er mægler i forretningen og hun er uforstående over han ikke har ringet til os, men oplyser at han kører ræs i Tyskland. Vi hører fra ham på sms da konen skriver til ham. Han beklager og lover han vil vende retur om fredagen, dvs 3 dage efter aftalte tid. Det gør han så ikke. Han bruger i stedet tid på at køre ræs i Tyskland, mingle sig med de “rigtige” mennesker, som jo klart ikke var os. Dette er efter vores smag hoven og uprofessionel adfærd.
Så vi kontakter ham igen lige efter weekenden, hvor han oplyser at han vil ringe tilbage om 30 min.
Han ringer efter 1 time og 20 minutter. Hvor man tydeligt kan høre at han slet ikke har brugt tid på at klargøre det mindste og kommer med urealistisk vurdering!
Det er tydeligt at han har mere travlt med at blive set end at passe sit arbejde.

Kan på ingen måde anbefales medmindre du er millionær og kommer fra øverste hylde! Så vil du passe perfekt ind med team Elbæk!! Øvda for den!!

Mvh.
Maria og Michael fra Sandbjerg i Nordsjælland!

16. Juni 2025

Kundeservice! Ikke hos Elbæks

Har skrevet til dem om at få en salgsvurdering på vores ejendom. Da vi ønsker at sælge den. Vi sendte 2 mails, til 2 forskellige på kontoret. Kom der svar? Nej overhoved ikke. Det mindste man kunne gøre, var da at svare. Var kæmpe fan, men den er væk nu. Det er simpelthen så dårlig kundeservice og kan se af øvrige oplevelser, at kundeservice er ikke noget de har. Godt vi fandt en anden mægler. Kan kun anbefale i ser en anden vej, når i søger en mægler til jeres hus. Øv😳

1. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er da noget af en uforskammethed af…

Det er da noget af en uforskammethed af højeste karat. Havde bestil tid til at se lejlighed på Havneholmen 86. Ejendomsmægler truer mig til at ringe til GSM- ellers ingen fremvisning. Selvom han har min e-mail adresse, tlf.nr m.v
Han vil også have at vide om jeg skulle sætte noget ejendom til dalg først og andet privat. Har sat min advokat på til dette firma.

11. April 2023

Elbæks Ejendomsmægler - en joke 😂

Vi kontaktede dem for 10 dage siden med henblik på salg af hus og køb af lejlighed, og afventede tilbagemelding for møde.
Salg af ejendomme for "kun" 30 millioner, var åbenbart ikke værd at bruge tid på....

Her copy paste af vores kritik og deres respons! Næsten morsomt og kræver ikke yderligere forklaring ift. bedømmelse.

MIN MAIL:

Emne: Service?

Elbæk & Co.

Når nu i vælger at holde ferielukket ville det klæde jeres virksomhed, at give et feed back på vores mail inden......! Medmindre i gik på ferie Kl. 15.00
d. 30. juni?

En potentiel kunde responderer,
40 min. efter jeres fremsendte mail. Usædvanlig dårlig kundeservice - især i disse tider......!

Vi fandt en anden mægler til opgaven. Find vores (sidste) bolig, sælg vores hus, samt to af vores lejligheder der har været udlejet til expats.

Her i "reservatet" er gode anbefalinger, en vigtig del af erhvervslivet. Alt lige fra håndværkere, gartnere, advokater mm. bliver ofte hyret via positive tilkendegivelser fra andre.

God Sommer
Anna Frederiksen

DERES SVAR:
(og nej det er IKKE autosvar)

Kære Anna
Tak for din mail og god sommer.

Farnaz Elbæk

M: +45 2237 6258

- hun sendte CC til Indehaver Lars Elbæk

8. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De varmeste anbefalinger skal gå til…

De varmeste anbefalinger skal gå til Elbæks - og til mægler Henrik Vaseli. Vi følte os med det samme i trygge hænder, og følte en oprigtig interesse og stor professionalisme. Vi fik løbende informationer - råd & sparring og havde vi spørgsmål, fik vi svaret med det samme. Jeg har intet negativt at sige - kun ros - det er sjældent at jeg føler sig så tryg at jeg kan slippe mit "kontrol-gen" :) Og salget gik lynende stærkt -og huset fik den helt rette køber :) Alle stjerner her er fortjent !

26. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel Proces og Hurtig Handel

Tusind tak til Farnaz og Lars Elbæk for en professionel proces og hurtig handel af min skønne bolig. Solgt på blot fire uger. Fra første møde har jeg udelukkende mødt stor imødekommenhed og professionalisme, hvorfor det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dette powerteam. Jeg kan kun give Elbæks mine varmeste anbefalinger.

15. November 2020

Uforskammet og ubehagelig mægler

Har netop mødt op til fremvisning på en lejlighed på Lipkesgade, men Lars Elbæk var en arrogant mægler og uvidende om lejlighedens nøgletal. Han var uforskammet og sagde allerede nede i opgangen, at hvis vi ville byde under prisen, så behøvede vi ikke komme med op i lejligheden. Så vi gik uden at se lejligheden. Rystende kundepleje.Burde have NUL stjerner.

13. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig kundeservice at tilbyde...

Forfærdelig kundeservice at tilbyde...

Farnaz Elbæk som er partner i virksomheden virker som en arrogant person. Ville aldrig brug dem nogensinde!!!

Jeg efterspørger om at afholde mit bryllup, og der kommer flere spørgsmål retur fra Farnaz vedrørende bryllup herunder budgettet.

Da jeg skriver hvad vores budget er skriver hun: Det bliver et stort nej tak. I stedet for at fortælle hvad prisen så reelt ligger på.... Håber du aldrig nogensinde i dit liv får solgt en bolig igen...

4. August 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr