Eksklusiv Bilpleje Roskilde Bewertungen 143

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har benyttet Eksklusiv Bilpleje Center flere gange, og hver gang har oplevelsen været helt i top. Denne gang fik jeg vasket mine fælge for kun 149 kr., og resultatet var imponerende. Fælgene sto... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Totalt uigennemskuelig prispolitik - endelig pris matcher ikke oplysningerne på websitet, Fik bl.a. at vide at jeg skulle betale ekstra fordi min tesla Y var en stor bil - hvilket den store Mercedes d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse Fantastisk oplevelse. Blev færdig præcist til aftalt tid - og gik hurtigt og omhyggeligt til opgaven. Vi bestilte en bronzepakke til en rigtig god pris, den inkluderer udvendig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig hurtig og kærlig behandling med en service i topklasse. Man bliver virkelig taget godt imod af det venlige personale i de behagelige omgivelser. Jeg bestilte en indvendig rengøring og blev ove... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Autowaschanlage

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Eksklusiv Bilpleje i Roskilde. Se vores ydelser og priser. Book tid til din bilpleje allerede i dag. Danmarks billigste bilpleje center.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

143 Bewertungen

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Plejede at være rigtigt godt til prisen, men ikke længere

Plejede at være rigtigt godt til prisen, men min seneste bilvask var skuffende. Det lader til at kvaliteten er faldet dramatisk eller måske har jeg bare været uheldig med en dårligt oplært medarbejder. Det er sidste gang for mit vedkommende, men håber de får styr på kvaliteten.

29. Juli 2025

Nedladende og flabet attitude

Det er dog den værste behandling I har givet mig og min bil. Jeg booker en Bronze og da jeg giver nøglen siger I at hvis jeg vælger Bronze+, vil I også rengøre bilen indvendig på overflader og pudse vinduerne. Jeg har altid fået rengjort med Bronze, og bilen har stået fuldstændig snorlige, når jeg kørte derfra. Men nej, I fastholder, at hvis jeg vil have rengjort indvendig, koster det mere. Til gengæld vil I bruge 45 min. på den. På jeres hj.side står der en beskrivelse af indvendig rengøring med Bronze, så I lyver mig jo direkte op i ansigtet. Jeg vælger Bronze+ (har jo ikke så mange muligheder, hvis jeg vil have bilen ren indvendig) - og den er så klar efter mindre end 25 min.! Den ser også ud derefter - ikke en gang vasket rigtigt udvendigt; snavs og støv er bare kørt til siden med vinduesviskerne og forruden er slet ikke ren!!! Tror I på jeg kommer igen???

3. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ny ejer

Ny ejer, har ødelagt min vindue og vil ikke tager ansvar for det! Jeg har været flere gange og bede ham at underskrive en vindueskade, men han har fundet alt muligt undskyldninger.- fordi han har ingen forsikring i firmaet! Nu har jeg taget selvansvar for casco og betalt 1713kr at få et nyt vindue. Han har lovet at betale mig det, men det han han ikke gjort, især afvist mig igen og lovet at vil betale mig om aften. Men selvfølgelig han gjorde det ikke! Jeg er meget skuffet og chokerende hvordan kan man fører et bilpleje firma med uden selvansvar og forsikring! 😡🤬

1. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I dag besøgte jeg Eksklusiv Bilpleje…

I dag besøgte jeg Eksklusiv Bilpleje Roskilde for at få klargjort min Toyota Aygo, og det var en fantastisk oplevelse! De leverede et utroligt grundigt og professionelt stykke arbejde, og resultatet var spot on.

Personalet er virkelig flinke, hjælpsomme og imødekommende, hvilket gør hele oplevelsen endnu bedre. Jeg kan helt klart anbefale stedet til alle, og det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg kommer forbi. Deres arbejde er altid i top, og jeg går derfra med 110 % tilfredshed hver gang

27. März 2025

Ny chance

Havde et par uheldige episoder før jul med overbooking og manglende åbning men alle fortjener en ekstra chance
Så efter en dårlig anmeldelse og fornuftigt snak bestilte jeg en ny tid og denne gang var alt i top 😊
Bilen stod fin og flot 👍🏻

16. Januar 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg var forbi Eksklusiv bilpleje, og havde en fantastisk oplevelse. Personalet var super søde, og deres service var perfekt. Min bil har aldrig set bedre ud. Jeg kommer helt sikkert igen og anbefaler dem til alle jeg kender!

27. Dezember 2024

Bedste service!

Rigtig søde og venlige unge drenge der har styr på deres arbejde. De går virkelig op i at levere en god service. Jeg kommer helt klart igen og tager min kones bil med også! 😁

13. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse, hver gang!

Super god service! Har nu brugt dem i godt og vel seks måneder, uden en eneste bemærkning. Tiderne holder hver gang, og produktet har aldrig været til at klage, tværtimod! Stor High-five til hele hytten!

8. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god kvalitet og rigtig fin service
Jeg var forbi nogle flinke gutter i Roskilde de tog sig mega godt af min bil. Jeg er super tilfreds med resultatet. Jeg anbefaler helt sikkert til andre. Vi ses en anden god gang.

2. Dezember 2024

Super flot arbejde!

Super super oplevelse hos eksklusiv bilpleje i Roskilde.
De gutter kan virkelig deres kram, og så er de i øvrigt mega energiske og søde.
Så fedt og se når man bare tror at man skal have en simpel bilvask. Man føler sig velkommen tværtimod andre steder jeg har prøvet.
Kommer helt sikkert igen drenge så godt arbejde!

10. Dezember 2024

Anbefales stort

Super kvalitet
Som bliver leveret hos eksklusiv bilpleje. Helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer igen. Tak til de flinke ejer Argjend og Eric, for og tage sig så godt imod os. Bilen var helt ny da vi fik den tilbage.
- vi ville anbefale alle der har brug for en klargøring om at svinge forbi gutterne i Eksklusiv Bilpleje Roskilde.
Super arbejde gutter!!

10. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville have min bil salgsklargjort

Jeg skulle sælge min bil og ville gerne gøre den klar med en 'Sølv' pakke.Efter beskrivelsen er det en fuld klargøring både indvendig og udvendig med nænsom håndvask.
Da jeg hentede bilen var den blevet vasket i vaskehal (kunne ses efter slidmærkerne fra de roterende børster) og bilen var langtfra ren, der var stadig snavs under dørene og bagpå og masser af insektpletter foran. Den meget grundige indendørs rengøring med dampvask og grundig støvsugnng var nogenlunde, men de smalle steder mellem forsæder og midterkonsol var stedig rester af sand. Meget langt fra deres beskrivelse af behandlingen på web-sitet.
Efter lang diskussion gik de med til at reducere pisen en smule (1500 -> 1250).
En meget dårlig og uprofessionel oplevelse.

13. August 2024
Eksklusiv Bilpleje Roskilde-Logo

Antwort von Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Hejsa. Tror du er gået forkert i byen, vi har ikke haft din bil inde hos os. Den sidste sølvpakke vi havde var sidste måned, og det var en virkelig rar kvinde som blev super tilfreds. Husk og fjerne denne Falske anmeldelse. På forhånd tak :)
PS Vi reducere aldrig prisen på større pakkeløsninger ;)
Hilsen Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg sku have vasket min bil og fixet…

Jeg sku have vasket min bil og fixet nogen ting da jeg kom ind var medarbejderne smilende og lave min porblemer på ingen tid med god service så var jeg klar til ku køre igen aldrig oplevet en så hurtigt og professionel service

6. Dezember 2024
Eksklusiv Bilpleje Roskilde-Logo

Antwort von Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Tusind tak for den søde anmeldelse. Vi ser frem til og se dig igen :)
BH Eksklusiv Bilpleje

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr