Sturen geen bestellingen op gewoon…
Sturen geen bestellingen op gewoon oplichting
Nooit iets bestellen bij hun
Sturen geen bestellingen op gewoon oplichting
Nooit iets bestellen bij hun
Złodzieje na bierają ludzi już 2 miesiące czekam na przesyłkę i Ani przesyłki Ani zwrotu pieniędzy o do tego wysyłam dzienie po parę mieli zero odzewu
En mijn vorige reviews worden verwijderd, wat een grote grap zeg. 50€ kwijt aan 3 spijkerjasjes, ook nog een actie. Vieze vuile oplichters!!
10 mei shirts besteld niets ontvangen en reageren ookniet op de mail. Gewoon oplichterij
had 10juni een bestelling gedaan en betaald maar nog steeds niets mogen ontvangen
10 Mei bestelde ik onder ordernr.1200, 7 shirts bij Elkilt.com, ik betaalde daarvoor €74,95, het zou binnen 7 dagen geleverd worden, maar ik heb nog steeds niets ontvangen, mail wordt geweigerd dus antwoord krijg je nooit op de vraag waar het pakket blijft. track en trace met vreemde naam zegt dat het in ons land aangekomen is,,, maar waar? geen idee, in ieder geval niet bij mij. Ook dit zijn oplichters ten top ik kreeg er wel een betaalbevestiging van met daarop een ordern. 1200, maar vreemd genoeg kreeg ik dit ordernr. ook al van een bestelling van een heel andere site waarop ik badkamerkleedjes bestelde voor €89,95 BIJ PAUL VAN SPRUNDEL UIT BRABANT DIE OOK NOOIT IETS AFGELEVERD HEEFT EN DIE DE MAIL OOK NIET MEER BEANTWOORD EN OOK DE TELEFOON NIET MEER OPNEEMT, WAT HIJ 1 X WÉL HEEFT GEDAAN. Hij gebruikte een ''andere bedrijfsnaam'' maar die weet ik niet meer. kortom, het hele internet is één grote oplichterij wat mij betreft en wij zijn overgeleverd aan dat tuig die ons van ons geld beroven en er niets voor leveren. Hier moet iets aan gedaan worden vind ik, die lui kunnen toch niet onbeperkt aan de gang blijven met de boel te blijven flessen en hun zakken ruim te vullen met gestolen geld?????