FOR FUTURE CUSTOMERS: CASE SOLVED ✅
Kære Caroline,
Først og fremmest - vi er oprigtigt kede af, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.
Det er vigtigt for os at møde dig med respekt, og vi ønsker, at alle kunder føler sig trygge og godt behandlet. Vi er fortsat i dialog med dig og ønsker naturligvis at sikre, at sagen afsluttes tilfredsstillende.
For at give kommende kunder et korrekt og transparent billede af forløbet, vil vi her tilføje fakta omkring processen:
12. december blev armbåndet forsøgt leveret personligt på din adresse af Tobias. Her blev fejlen med forkert guldnuance opdaget, og vi tog straks armbåndet retur for hurtig udbedring.
18. december fremsendte vi billeddokumentation for, at armbåndet var rettet til korrekt hvidguldsnuance.
19. december modtog du en 15% refundering som kompensation, hvilket du bekræftede.
23. december kl. 18:06 – uden for bankens åbningstid – bekræftede du, at du ønskede den fulde refundering, da levering inden jul ikke længere var mulig.
25. december bekræftede vi skriftligt, at refunderingen var sendt – bemærk venligst, at banker holder lukket i julen, hvorfor behandling først kan ske efter helligdagene.
30. december fremsendte vi dokumentation og bankestimat: forventet deponering senest 2. januar 2026, grundet nytår og internationale overførselstider (op til 5 bankdage).
Vi forstår fuldt ud, at situationen var frustrerende – særligt fordi den lå tæt på en vigtig højtid.
Vi beklager den ulejlighed, det har givet dig, og håber, denne uddybning kan give andre kunder et mere retvisende indblik i forløbet samt de tiltag, vi har gjort for at rette op på fejlen.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis der fortsat er noget, vi kan hjælpe med.
Eira & Co. - Fine Jewelry