Hej, jeg giver Gökmen Efedin én stjerne på grund af personalets venlighed. Den 31. marts 2026 kl. 18.00 vi var tre veninder og var ud at spise hos Gökmen . Den aften følte jeg og min veninde os mege... Mehr ansehen
Efendi er vores yndlingsrestaurant - vi er kommet der i årevis. Altid venlig betjening, god kaffe og lækker mad. Og i dag var ingen undtagelse. I øvrigt et velkomment helle fra alt julehejset i nove... Mehr ansehen
Ligeså snart vi kom ind var servicen så dårlig.. har aldrig nogensinde oplevet det her før dette sted. Vores mad kommer helt kold og vi føler ligesom vi bliver glemt. Medarbejderne lignede nogen de... Mehr ansehen
Vi kommer ALDRIG tilbage igen! Vi var et selskab på 33. Vi ventede præcis 1,5 time på vores mad. Da den endelig kom, var noget af maden enten kold, forkert eller manglede noget. Drikkevarer... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Efendi er det sted, man vælger, når man både vil have kvalitet, varme og en smag af Tyrkiet, som ikke er gået på kompromis. Her får du mad, der er lavet med omtanke og håndværk, og en atmosfære der gør, at man straks føler sig velkommen. Vores køkken kombinerer tradition og moderne tilgang, så du kan nyde de retter, du kender og elsker – og måske finde nye favoritter på vejen. Det er et sted, hvor råvarerne betyder noget, hvor retterne får tid, og hvor hver servering bærer præg af passion. Uanset om du kommer for de ikoniske stenovnsretter, en god bøf, en frisk pasta eller en hyggelig brunch, er der altid en rød tråd af kvalitet og autenticitet.
Stationsporten 5, 2620, Albertslund, Dänemark
- 30 90 00 91
- info@efendi.dk
- efendi.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Lækkert og mørt mad og rigtig god og…
Lækkert og mørt mad og rigtig god og finde service. Særligt medarbejderen Kemal var rigtig imødekommende fra start til slut.alt spillede.
skuffende
Hej, jeg giver Gökmen Efedin én stjerne på grund af personalets venlighed.
Den 31. marts 2026 kl. 18.00 vi var tre veninder og var ud at spise hos Gökmen . Den aften følte jeg og min veninde os meget syge på grund af kvalme og opkastning. Jeg var så dårlig, at jeg måtte ringe til døgn apoteket for at få leveret nogen medicin mod dårlig mave og dette skete midt om natten. Taxaprisen var 347 kr plus medicinen og den mad, der forårsagede kvalmen, opkastningen og diarréen. Kødet, vi fik, var ikke frisk; det var tørret ud og havde en ret mærkelig lugt det var ligesom om maden var blevet lavet for flere dage siden. Jeg anbefaler ikke stedet nogen og jeg kommer hellere ikke der mere.
Efendi er vores yndlingsrestaurant
Efendi er vores yndlingsrestaurant - vi er kommet der i årevis. Altid venlig betjening, god kaffe og lækker mad. Og i dag var ingen undtagelse. I øvrigt et velkomment helle fra alt julehejset i november/december.
Kaotisk oplevelse
Vi var et stort selskab på Görkem Efendi i går. Desværre blev oplevelsen ikke helt som forventet. Støjniveauet i restauranten er meget højt, da der tydeligvis mangler akustik, hvilket gør det svært at føre en samtale ved bordet.
Selvom vi havde bestilt maden på forhånd ved reservationen, ventede vi over en time på at få den serveret. Da maden endelig kom, var den desværre både kold og ret smagsløs.
Samlet set en lidt kaotisk oplevelse, desværre første og sidste gang vi besøger stedet.
Nej tak - ingen øl og vin på menukortet
Har kigget på menu kortet - som ser ok ud - men det bliver et kæmpe nej herfra. Der serveres hverken vin eller øl - men kun alkoholfri øl.
Så der kommer jeg ikke til at lægge mine penge.
Smag ok med ,,,
Jeg bestilte etliekmek menu 1 portion. Det tog ikke lang tid. De var hurtige. Det smagte ok godt. men jeg synes ikke at det var meget man fik. De har sparet på salaten og kødet synes jeg. Ellers, sød personale.
Igen en god oplevelse
Görkem Efendi i Albertslund:
De serverer bare så dejligt mad, der smager virkelig pragtfuldt.
Vi fik Görkem Köprü til 3 personer.
Det har vi før fået. Igen var det så lækkert, super mørt - og der er rigeligt mad.
Hver gang vi har været på Efendi, har vi altid fået god betjening og super lækkert mad 😋
De kan altså et eller andet 😃
Kan varmt anbefales.
Virkelig dårlig oplevelse maden var…
Virkelig dårlig oplevelse maden var kold og smagløs
Fik noget der skulle ligne bearnaisesauce men aldrig har været bearnaisesauce
Absolut ikke pengene værd at kommer heller ikke igen
Kold mad- forkert bestilling- mad uden…
Kold mad- forkert bestilling- mad uden smag.
Kommer aldrig igen.
Kaotisk oplevelse
Kaotisk oplevelse. Fejl i bestillingen (både hos os og en række andre borde). Svært at komme i kontakt med og kommunikere med personalet.
Hold jer væk fra deres brunch
Vi var 8 mennesker for at spise brunch. Næsten alle bestilt luxus brunch som koster 159,- pr mand. På menukortet kan du se en smuk og fyldig brunch som består af simit og meget mere. Men hvad du egentlig får er lidt avocado, en skive agurk, en halv pølse, lille pandekage, 1 skive salami som havde ligget på en tallerken for længe da skorperne havde skiftet farve. Og meget mere som er virkelig skuffende. Vi fandt et hår i et af retterne også. Derudover får du ikke simit. Du kan få 1 simit skåret ud i 4 dele ved at betale ved siden af. Nogle var heldige og fik et lille halvskåret jordbær i deres frugtskål. Til sidst men ikke mindst får du serveret en kold toast som er to toastbrød skvattet sammen med ost. Vi var VIRKELIG SKUFFEDE og ingen fik spist op da det ikke var særlig appetitvækkende. De reklamere med deres tyrkiske koncept men intet af hvad vi fik serveret var tyrkisk. Udover simit som man skulle betale for. Til sidst men ikke mindst var service også forfærdelig. Tjeneren lytter ikke til hvad der bliver sagt og virker som om det hele bare skal overstås. Han lød som en der ikke gad at være der. Virkelig ærgerligt og vi fortryder rigtig meget at vi tog derhen og fremover vil vi også fraråde andre. Spild af penge
Er lige kommet retur fra en super øv og…
Er lige kommet retur fra en super øv og kedelig oplevelse hos Efendi. Vi har ellers været der mange gange, men i dag blev det den sidste. Hjemmesiden er ikke opdateret med priser for da vi ankommer er der nogle helt andre priser i menukortet. Fair nok tænker vi for vi havde en sms hvor vi kunne få 20%, så det gik op med det. Det troede vi, lige indtil vi ramte kassen hvor vi får besked på at det kun var gældende i går. Det fremgår bare ikke af den sms vi har modtaget, hvilket vi også påpeger og viser. Men personen vi bliver betjent af er fuldstændig ligeglad og min mand ender med at give sig til sidst. Jeg har anbefalet jer til mange mennesker, men det slutter også nu. Fuldstændig elendig service.
Hyggelige rammer, god service og mad
Hyggelige rammer, god service og dejlig mad. Vi var et selskab på 9 personer med fem børn på Görkem Efendi i Albertslund. Servicen var i top, tjenerne var gode og servicemindede og maden var tilberedt til perfektion. Priserne var meget rimelige. Helt sikkert et sted vi vil komme igen.
Gode grillspyd og sød betjening
Beliggende i Albertslund centeret og man kan nærmest gå efter grill duften - Virkelig gode grillspyd, sød betjening og fornuftige priser - godt sted at tage ind og spise før en koncert i forbrændingen- vi kommer helt sikkert tilbage
Dårlig betjening styre ingenting hvem…
Dårlig betjening styre ingenting hvem har bestilt hvad efter en time vente tid vi fik engang vores mad de kan engang ikke finde vores ordre så amatør kan ikke være. Desværre jeg kommer ikke igen anbefale heller ikke.
Dårlig kød var til aften mad de har…
Dårlig kød var til aften mad de har serveret meget råt hakke okse kød til os chefen påstår det er krydderi dårlig service sætter aldrig min ben der anbefaler ikke til nogen
Ramazan iftarında bizleri ağırlayan…
Ramazan iftarında bizleri ağırlayan görkem efendi personeline teşekkürler yemekleri tatlıları muhteşem ellerinize sağlık .
Yemekler çok lezzetli ve servis…
Yemekler çok lezzetli ve servis mükemmeldi herşey çok güzeldi.
Harika yemekler iyi pişmiş ve lezzetli…
Harika yemekler iyi pişmiş ve lezzetli etler gerçekten temiz ve güler yüzlü personeller kesinlikle harika bir mekan iftar sofrası bir şahaneydi
Arrogant opførsel
Bookede bord online hvor der stod, at man grundet Ramadan/Iftar gerne måtte angive bestillingen som en kommentar til bookningen. Vi gik derfor ind på hjemmesiden og fandt menuen som vi bestilte ud fra. Da vi kom, var der tydeligvis travlt og vi stod noget tid hvor tjenerne gik frem og tilbage uden så meget som at sige hej, velkommen til, øjeblik etc. Da vi så havde fået fortalt hvem vi var, skulle de lige finde plads til os. Herefter fik vi så stukket en Ramadanmenu i hånden med et mindre antal retter, som var ca. 100 kr. dyrere end den sædvanlige menu. Vi forklarede, at vi havde skrevet vores bestilling i kommentarfeltet men fik at vide, at der var sket en fejl da det kun var Ramadanmenuen der var gældende. Vi valgte derfor at gå igen da det ikke var den menu/udvalg vi havde forventet. Reaktionen fra tjener/ejer var at stå med et falsk smil og vinke voldsomt farvel mens han højt sagde 'Goodbye' indtil flere gange. Meget respektløs og arrogant opførsel der tydeligvis fortæller hvor ligeglade de er med deres kunder.
Vi og vores familie plejer at spise jævnligt på Efendi - også til familiefødselsdage osv. men det er slut nu. Deres kvalitet og portionsstørrelser er også gået jævnt ned af bakke i den tid (mændene i familien kan ikke længere blive mæt af en ret), så nok ikke det store tab for os.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.