Expérience très insatisfaisante et manque de transparence évident. Commande passée le 25/03/2026 avec un acompte de 330 € sur un total de 930 €. Lors de la vente, aucune information claire... Mehr ansehen
Een huis van vertrouwen. Reeds verschillende keren bezocht, altijd zeer vriendelijk en correct geholpen. Beste prijs voor oude edelmetalen, geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras, geld... Mehr ansehen
Niet alleen professioneel, maar ook menselijk. Alles verloopt rustig en respectvol, wat in deze sector enorm belangrijk is. Een zaak waar vertrouwen centraal staat.
Vom Unternehmen geschrieben
Aankoop en verkoop van sieraden, goud, zilver, diamant, horloges...
Overwinningsstraat 16, 2830, Willebroek, Belgien
- +32(0)3 886.62.54
- info@edelmetaalrichard.be
- edelmetaalrichard.be
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Expérience très insatisfaisante !!!!
Expérience très insatisfaisante et manque de transparence évident.
Commande passée le 25/03/2026 avec un acompte de 330 € sur un total de 930 €. Lors de la vente, aucune information claire ne m’a été fournie concernant un délai de fabrication de trois semaines ni sur les conditions précises liées à une éventuelle personnalisation. Au contraire, il m’a été indiqué qu’un délai d’environ une semaine était à prévoir, éventuellement prolongé à deux semaines en raison du week-end de Pâques.
Par la suite, j’ai reçu des informations contradictoires à plusieurs reprises : on m’indique d’abord que la bague n’a pas encore été envoyée à l’atelier, puis, après ma demande d’annulation, on me dit soudainement qu’elle l’aurait déjà été. Ce manque de cohérence est difficilement acceptable.
Malgré ma demande d’annulation formulée dans un délai raisonnable, le remboursement m’a été refusé sans qu’aucune preuve ne soit apportée quant aux informations qui auraient dû m’être communiquées au moment de l’achat.
Je déplore une gestion du dossier peu rigoureuse ainsi qu’un défaut clair d’information envers le client. Ce type de pratique inspire peu confiance.
Je recommande vivement aux futurs clients d’exiger des informations écrites précises avant tout engagement.
Alweer een zeer vriendelijk ontvangst…
Alweer een zeer vriendelijk ontvangst en professionele en eerlijke beoordeling. Ook als steeds onmiddellijke betaling.
Zonder afspraak direct geholpen
Zonder afspraak direct geholpen , vriendelijke ontvangst.
Correcte en eerlijke dienstverlening.
Très bon accueil
Très bon accueil, tout est transparent. L'établissement vous rachète au prix actualisé sur leur site. Donc aucune mauvaise surprise. Le règlement par virement se fait de suite après la transaction.
Zeer klant vriendelijk
Zeer klant vriendelijk. Zeer snelle bediening. Perfecte prijs. Onmiddellijk gestort.
Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst. Ik werd professioneel geholpen en geadviseerd. Correcte en onmiddellijke uitbetaling. Een aanrader voor wie iets te koop wil aanbieden.
Voortreffelijke ontvangst en service
Voortreffelijke ontvangst en service. Waardevol, degelijk huis van vertrouwen. Vriendelijk en correct. Waardige, stijlvolle sfeer in een aangenaam, geborgen, en voornaam kader.
Menselijk en professioneel
Correct
Correct, professioneel en transparant. Zo hoort het. Ik kom hier zeker terug.
Discreet, eerlijk en efficient.
Zeer professionele service en correcte prijzen. Dit is een zaak met jaren ervaring.
Absolute aanrader
Professionnel, correct en betrouwbaar. Vakmanschap en service op topniveau.
Une adresse de confiance
Une combination rare de savoir-faire, de discrétion et de classe. Une adresse absolument recommandée pour celles et ceux qui recherchent la qualté et sérieux.
Tres bien
Une maison de confidence avec vrai savoir-faire
Oplichterszaak!! EDELMETAAL RICHARD !!! WILEBROEK!!! Attention escrocerie total!
Er staat op zijn site een tweedehands juweel te koop.Ik kom tot daar van 150 km ver. Men zegt me dat deze prijs fake is, terwijl ik een foto van het artikel met de prijs in handen heb. Dan loopt iemand naar de computer om de artikel met liefst maar 1500euro duurder te maken.Fake!Fake!Fake Om klanten te lokken. Hij vraagt nu voor een armband van 25 gram 3950 euro = 156 euro de gram. Terwijl eerst 2300 euro als lokaas!! Afrader , ook voor verkopen, zeker niet gaan,werken daar onervaren mensen welke voor deze job niet hebben gestudeerd . Zelfde tijdstip kwam een klant welke battery voor horloge had betaald zonder enig resultaat. Fake bazaar, supra bazaar!!foto beschikbaar als bewijs,
Eerlijke prijs
Eerlijke prijs. Instant betaling ontvangen. Duidelijk over prijs.
Een huis waar men in vertrouwen kan verkopen.
Onbetrouwbare firma
Onbetrouwbare firma. Geloof niet wat ze schrijven. Negatieve ervaring gehad.
Ik ben fantastisch goed geholpen…
Ik ben fantastisch goed geholpen geweest met een zelfs 'kosteloos' onderzoek van 3 zilveren munten, zeer vriendelijke mensen en op de koop toe nog een 'gouden' tip meegekregen ! Nogmaals hartelijk bedankt voor de deskundige hulp en gedienstigheid ... TOF !!
Voel mij sterk bedrogen!
Voel mij sterk bedrogen!
Ik ga langs voor de verkoop van een Rolex, na info ivm de prijs krijg ik prijs van 20.000 euro.
Tel nemen beide heren met elkaar kontakt en is het opeens maar 15.000 euro meer waard!
Heeft de horloge ooit gevallen? Nee!
We moeten er kleine herstelling laten aandoen… dus geen 20 maar 15!
Toen had ik ze eigenlijk terug moeten meenemen, spijtig dit niet gedaan!
Nu verkopen voor 27.500 euro!
Een huis van vertrouwen.
Een huis van vertrouwen.
Reeds verschillende keren bezocht, altijd zeer vriendelijk en correct geholpen. Beste prijs voor oude edelmetalen, geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras, geld staat instant op de rekening. Een unicum in deze branche.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.