Ik had bijbetaald voor een opbergdoosje maar dit niet ontvangen. De verkoper was toen net op vakantie maar daarna hebben we dit onmiddellijk kunnen uitklaren en oplossen. Heel vriendelijk en eerlijk p... Mehr ansehen
Telefonisch bereikbaar. Hoogst prettig bij een website. Uitermate vriendelijk te woord gestaan en vanwege een hapering in de site een heel leuke compensatie gekregen. Klasse! Los van de giga keuze... Mehr ansehen
Nadat er iets verkeerd ging met mijn betaling heeft dit bedrijf zelf contact met mij gezocht om mijn bestelling alsnog af te ronden. Er zat zelfs een leuke cadeau verpakking bij
I have not received my order even though I paid for it! I wrote the review and the Edmanchet team reacted! They apologized because my order was late due to the shopping over weekend. Apart from this t... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
tevreden
Snelle, nette levering. Product zoals op de foto en omschreven.
Dik tevreden!
Later dan voorzien, maar goed herpakt
Pakje werd niet opgestuurd dag na de bestelling zoals aangekondigd.
Maar gelukkig namen ze de zaken in handen en kwam alles snel in orde!
Snelle verzending en prachtige…
Snelle verzending en prachtige machetknopen! Zeker een aanrader
Niet geleverd
Niet geleverd wat was besteld, wel een verzendbevestiging. Uiteindelijk, na telefonisch contact, geld terug gekregen. Maar de voorraadinformatie op de site is niet correct.

Levering niet compleet
Levering niet compleet, geen reactie op mail. Contactformulier via website functioneert niet.
Geen geld teruggestort gehad.

Antwort von Edelmanchet
Mooie manchetknopen en snelle levering
Heb tot nu toe niets ontvangen 4 dagen…
Heb tot nu toe niets ontvangen 4 dagen na dat ik bericht had gehad dat het pakje was verzonden

Antwort von Edelmanchet
Gewoon goed verzocht top product
Super snel 👍
Blij met de manchetknopen
Blij met de manchetknopen, die netjes verpakt en op tijd werden bezorgd.
Van harte aanbevolen.
Goede service!
Er ging even iets fout met het bestellen, maar de service (super behulpzaam) en de manchetknopen zijn helemaal top!