E-com X Academy Bewertungen 147

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze cursus geeft NÓG meer dan wat het omschrijft. Niet alleen wordt je begeleidt in het verkopen op bol.com, je krijgt cursussen/trainingen in onder andere mindset, planning en product-research door... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Realistisch en eerlijk progamma. Er word rekening gehouden met jou persoonlijke situatie en omstandigheden. Ook krijg je mindset trainingen en geen vraag is te gek! Daarvoor ben je er eenmaal en dat s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

het is een super waardevolle cursus. sinds ik bij Alex ben begonnen, heb ik serieuze stappen gemaakt met mij online business!! je leert er niet alleen een online onderneming op zetten wat voor een... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grootste oplichting ooit. Complete geldverspilling en €1200 letterlijk weggegooid. Ze denken absoluut niet met je mee en hebben totaal geen begrip voor de keuzes die je maakt. Het lijkt er op dat ze... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. E-Commerce-Dienst

Vom Unternehmen geschrieben

Bij E-Com X Academy geven wij educatie op het gebied van ondernemerschap, e-commerce en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast doen we 1x in de zoveel tijd in real-life events zodat we mekaar met zijn allen in het echt leren kennen & om de community nog meer betrokken te maken met zijn allen. We bieden ook aparte services aan die je wellicht kunnen helpen binnen het ondernemerschap. Bij E-Com X Academy willen we samen met jou groeien op de lange termijn, daarom bieden we je zoveel mogelijk hulp en persoonlijke begeleiding en staan we altijd klaar voor iedereen!

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

147 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

"Mijn ervaring met Ecom X Academy is…

"Mijn ervaring met Ecom X Academy is echt top geweest. Vanaf dag één voelde ik dat ik eindelijk duidelijke handvatten kreeg om mijn e-commerce business naar een hoger niveau te tillen. De begeleiding is praktisch, geen vage theorie maar echt toepasbare strategieën die direct resultaat opleveren. Wat ik vooral waardeer, is dat er persoonlijke aandacht is en dat mijn vragen altijd serieus worden genomen. Dankzij hun aanpak heb ik mijn eerste winstgevende campagnes kunnen draaien en zie ik eindelijk stabiele groei. Absoluut een aanrader voor iedereen die serieus met e-commerce aan de slag wil!"

23. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alex Mulderr is nog erger dan Jia Ruan…

Alex Mulderr is nog erger dan Jia Ruan en Joshua Kaats bij elkaar!

Al dit soort lui willen je uiteindelijk een veel te dure cursus aansmeren over de business waar ze zelf geen geld mee verdienen, vandaar dat je op fb en insta doodgegooid wordt met dit soort guru’s die de mooiste bedragen noemen die je kunt verdienen. Doen ze allemaal om je uiteindelijk te lokken voor een zg gratis webinar/masterclass waarna je altijd een veel te dure cursus moet kopen uiteraard binnen een gelimiteerde tijd omdat je anders niet die super korting kunt krijgen.
Het draait puur om de verkoop van hun cursus. Daar draaien ze op!
Allemaal onzin dus!!!

Let trouwens ook altijd even op de datum dat hun FB accounts zijn aangemaakt. Altijd tussen maart 2023 en juli 2023. Kijk ook hoe weinig volgers.
In het geval van Alex is een van zijn accounts uit 2013.

Meestal showen dit soort lui ook dure auto’s en villa’s in Dubai om overtuigend over te komen.
Precies dat doet Alex dus ook! Deze Alex Muldert betaalt zg 3K huur voor een appartement in Rotterdam omdat kopen volgens hem dom is.
Vervolgens zegt ie op insta doodleuk dat ie een miljoen heeft betaald voor dat penthouse.
Ook gaat ie de discussie aan met een belasting expert die hem even op zijn leugens wijst.
Eerst zegt Alex dat ie 100K per jaar verdient en een dikke G63 Klasse least en in een andere video een dag later zegt ie weer dat ie 1,2 mijoen euro per jaar verdient.
Die belasting expert rekent vervolgens even voor waarom dat allemaal niet klopt en ook verzoekt ie Alex te stopppen met jokken.
Waarom verkoopt Alex überhaupt nog cursussen als hij zo succesvol is en meer dan een miljoen per jaar verdient?

Alex probeert overigens Andrew Tate te imiteren door ook een sigaar te roken. Op insta doet ie dik over zijn Audi die zg 300 km/uur kan.
De Ferrari waar die mee poseert op FB is ook niet van hem. Heb het kenteken even laten checken namelijk.
Kortom….Dit soort lui….Allemaal 1 pot nat!
Als Alex dan al zo succesvol is waarom steekt ie dan al die moeite in super irritante video’s om mensen een cursus aan te smeren waar ze uiteindelijk niets aan hebben?
En dan dit: Hoe logisch is het nou om je business strategie te delen op internet en daarmee concurrentie te creëren voor jezelf in een toch al verzadigde markt waarin 100000den dropshippers (of zoals Alex ze noemt Bol.com verkopers) geld proberen te verdienen? Niet echt logisch toch tenzij je natuurlijk echt afhankelijk bent van je cursus als verdienmodel.
Trap er dus niet in mensen! Je wordt gewoon Alex’s verdienmodel waardoor hij luxe tripjes kan maken naar Dubai.
Er zijn al veel mensen zwaar gedupeerd door Alex Mulderr! Velen voor letterlijk €3000. Anderen weer voor €1200 en ook €600.
Ook iemand uit mijn buurt. De 19 jarige zoon van een buurvrouw van me stak al zijn spaarcentjes in de cursus van Alex Mulder en werd vervolgens ook zwaar belazerd, uit de groep gegooid en vervolgens gelijk geblokkeerd omdat m’n buurvrouw verhaal probeerde te halen. Sindsdien heeft Alex niets meer van zich laten horen.

De goede reviews die hier staan zijn overigens fake zoals ze bij al die guru’s fake zijn.
Trustpilot zegt tegenwoordig helemaal niets meer. Alle goede reviews komen van mensen mensen met 1 review. Namelijk die voor Alex Mulderr. Is op zich al een rode vlag.
Laat je niet dus niet misleiden door dit malafide bedrijf o.l.v. oplichter Alex Mulderr.
Er gaan al geruchten dat men zich aan het verzamelen is om Alex aan te klagen.
Mensen moeten gewoon aangifte doen tegen deze oplichter.

14. Juni 2024

Onbetaalde Diensten door ECOM X Academy

Onze ervaring met ECOM X Academy was teleurstellend. Als mediabedrijf bouwden we een website voor hen en ontvingen alleen een aanbetaling. Het resterende bedrag is tot op heden niet betaald, ondanks meerdere contactpogingen. We hadden op een professionelere samenwerking gehoopt en willen toekomstige klanten graag bewust maken van onze ervaring.

12. November 2024

Oplichter 1e klas

Oplichter 1e klas. Hij beloofd je een 1op 1 begeleiding van Alexander mulder himself. Echter gebeurd dit niet. Ga dan ook niet met hem in zee want je bent je geld echt kwijt.

9. November 2024

Teleurstellend slecht bereikbare coaches

Mijn ervaring met E com was zeer teleurstellend. Ondanks hun beloftes en voorwaarden, kwam het bedrijf zijn afspraken niet na.

• Belofte niet nagekomen: E com beloofde dat ik mijn investering terug zou krijgen als ik deze niet zou terugverdienen. Dit bleek niet waar: ondanks dat ik alle vereisten heb gevolgd, weigeren ze mijn geld terug te geven.
• Slechte communicatie: Toen ik vragen stelde over de garantie, werd hier slecht of helemaal niet op gereageerd.
• Inconsistentie in trainers/coaches: Gedurende de trainingen waren er continu wisselingen in trainers en coaches, wat de kwaliteit en continuïteit van het programma niet ten goede kwam.

Door de slechte begeleiding en het gebrek aan consistentie in het programma voelde ik mij niet goed ondersteund en heb ik weinig aan de training

Toen ik mijn ontevredenheid uitte, kreeg ik geen enkele inhoudelijke reactie van het bedrijf.

Al met al raad ik E com niet aan als je zoekt naar een betrouwbare partner voor trainingen. Mijn ervaring met hen was frustrerend en kostbaar, zonder dat de beloofde resultaten zijn waargemaakt.

29. Oktober 2024

A scammer

A scammer, keep away from this guy ! We purchased bol.com training package some months ago, in the promise that we will have our money returned through the support. Now we are not receiving any response from Alex or other coaches (many of those have left this academy). If you want to lose money go with them.

9. Oktober 2024

Hello,

Hello,
I started last week Bij E-com X Academy By CEO Alex Mulder. If you are interesed in his study then you are on the right way ( Fast, Direct and corect ) learn and benefit from your own knowledge. Good luck and we see each other on the page to learn and make money !

12. September 2024

I recommend E-com X Academy

E-com X Academy is a great help for people who want to start their own business. Alex the owner of the company is great in the communication and coaching. His mission is that we (the students) successfully meet our goals and he guide us to the journey to become financial free.

11. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alex and his team created an amazing…

Alex and his team created an amazing community of motivated entrepreneurs. The team provides you with so much valueable knowledge to start your own business. But also to scale your business to a higher level. The options with ecomx are endless. Thank you so much Alex and team

5. September 2024

Oplichters!!

Ecom X Academie heeft duidelijk niet voldaan aan mijn verwachtingen. Ondanks hun uitgebreide reactie op mijn eerdere feedback, blijft het probleem onopgelost. Hun communicatie en ondersteuning blijven ondermaats, en hun beloften om samen naar een oplossing te zoeken zijn vooral loze woorden gebleken.

Als je serieus overweegt om je geld hieraan uit te geven, zou ik twee keer nadenken. De cursusinhoud is oppervlakkig, verouderd en zeker niet het geld waard. Hun zogenaamde "oplossingen" komen neer op het herhalen van dezelfde loze beloften zonder concrete acties.

Mocht je na mijn ervaring nog steeds twijfelen, dan zegt deze video op YouTube wellicht genoeg: DEZE CURSUSVERKOPER SNAPT HET LEVEN NIET

26. August 2024

Antwort von E-com X Academy

Bedankt voor je feedback en voor het delen van je ervaring met Ecom X Academy. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de cursus en dat onze eerdere pogingen om tot een oplossing te komen, niet aan jouw verwachtingen hebben voldaan.

We begrijpen dat communicatie cruciaal is en dat je je gefrustreerd voelt over de gang van zaken. Hoewel we het betreuren dat onze eerdere inspanningen niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, willen we benadrukken dat we wel degelijk verschillende oplossingen hebben voorgesteld. Helaas zijn deze tot nu toe niet door jou geaccepteerd, waardoor we nog niet tot een concrete oplossing konden komen.

Toch willen we benadrukken dat we nog steeds openstaan voor een constructieve dialoog en samen willen werken aan een bevredigende oplossing. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en de ondersteuning die wij bieden. We zouden daarom graag met je blijven samenwerken om tot een oplossing te komen die voor beide partijen werkt.

Wel willen we aangeven dat het plaatsen van meerdere negatieve reviews over dezelfde koopervaring niet bijdraagt aan een oplossing en mogelijk ook verwarrend kan zijn voor anderen. We waarderen eerlijke feedback, maar vragen om deze op één plek te centraliseren, zodat we het gesprek daar kunnen voortzetten en niet door meerdere platforms verspreid.

Als je bereid bent, nodigen we je graag uit om opnieuw contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen bekijken hoe we dit probleem alsnog kunnen oplossen. We zijn ervan overtuigd dat we, met wederzijds begrip en open communicatie, tot een oplossing kunnen komen die jou tevreden stelt.

Bedankt voor je aandacht, en we hopen dat we de gelegenheid krijgen om je ervaring met Ecom X Academy te verbeteren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf doet aan oplichting

Dit bedrijf doet aan oplichting. Ik heb een dropship cursus gekocht bij Alex mulder ( eigenaar van dit bedrijf. Hij heeft inmiddels zijn accounts op non- actief gezet. Ik heb 1200,- betaald voor een 1 op 1 traject. Ik heb 1 call gehad daarna niks meer. Meerdere keren geprobeerd te bereiken, wordt niet op gereageerd. Mijn 1200,- is weg en heb niks gehad aan de cursus. Heb zelfs een incassobureau ingeschakeld zonder succes. Kan tot de dag van vandaag niet in mijn account komen. Als je een betrouwbaar bedrijf zoekt om mee in zee te gaan dan ben je hier niet op het juiste adres!!! Deze mensen geven niks om je succes. Ze hebben geen idee wat dit met mensen kan doen. Ze doen alsof ze je willen helpen doordat je een negatieve review schrijft, maar wanneer het verwijderd is reageren ze ook niet op je.

15. August 2024

Geachte heer/mevrouw,

Dank u voor het delen van uw zorgen. We willen allereerst benadrukken dat we klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel hebben staan en we elke vorm van feedback serieus nemen.

Na grondig onderzoek in ons klantenbestand kunnen we echter geen gegevens vinden die overeenkomen met uw beschrijving. Bovendien merken we op dat deze review opvallende gelijkenissen vertoont met twee andere recente reviews. Dit doet ons vermoeden dat het hier mogelijk om dezelfde persoon gaat.

Wij zijn graag bereid om dit verder te onderzoeken en uw zorgen te adresseren. We verzoeken u vriendelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen via support@ecomxacademy.nl, zodat we u kunnen helpen.

Dit is reeds al 2x gevraagd aan u (anoniem persoon) en nog steeds NIET op gehandeld, zo kunnen we u niet verder helpen.

Daarnaast wil ik duidelijk maken dat wij nooit dropshipping hebben gedaan, wij doen uitsluitend aan het inkopen en doorverkopen van producten via Bol.com dus er is sprake van een misvatting vanuit uw kant.

We streven er altijd naar om misverstanden op te helderen en indien mogelijk tot een passende oplossing te komen.

Team E-Com X Academy.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dankbaar dit traject gevolgd te hebben

Ik ben erg blij over het traject en de professionele begeleiding. Je krijgt ontzettend veel informatie en de coaches hebben veel ervaring en kennis waardoor ze je goed advies geven. Ook de community is erg fijn. Ik heb erg veel geleerd waardoor ik een goede strategie heb om verder mee te gaan. Ik raad het iedereen aan om een traject/cursus te volgen bij E-com X Academy.

16. August 2024

Antwort von E-com X Academy

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het traject bij E-com X Academy! Het is geweldig dat je zoveel hebt geleerd en dat de begeleiding van de coaches je heeft geholpen om een sterke strategie te ontwikkelen. Onze community staat altijd klaar om elkaar te ondersteunen, en het is fantastisch om te zien dat je hier ook zoveel waarde uit hebt gehaald.

We zijn dankbaar voor je positieve woorden en aanbeveling. We blijven ons best doen om onze cursisten de beste ondersteuning en informatie te bieden, zodat iedereen het maximale uit het traject kan halen. Bedankt voor je feedback, en we wensen je veel succes met je verdere e-commerce avontuur! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of extra ondersteuning nodig hebben, weet dan dat we er altijd voor je zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alex and his team are awesome

Alex and his team are awesome. He literally guided me throughout my journey... Plus the course content is so vast and detailed that you’ll learn everything from A-Z. I am excited to scale to €10k/month with my first store. It’ll happen in the next few weeks, I am already 1/3rd way there, thanks to Alex.

1. August 2024

Antwort von E-com X Academy

It's fantastic to hear about your positive experience with Alex and his team! It sounds like you're making incredible progress, and it's great to know that the course content has been so comprehensive and helpful in your journey. Reaching €10k/month with your first store is an exciting milestone, and being already a third of the way there is a huge achievement.

Alex's guidance and the detailed course material seem to have given you the tools and confidence to scale your business. We're thrilled for your success and can't wait to see you hit that goal in the coming weeks. Keep up the amazing work, and thank you for sharing your experience!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alles wat je wil leren over e-commerce! Ook voor beginners :)

Ik heb voor e-com x acadamy gekozen, omdat de community/team heel betrokken is en je met alles wil helpen. Ze zijn transparant en geven goed advies waar je iets aan hebt. Voor vragen kan je ze altijd bereiken en de cursussen zitten vol met informatie waar je echt wat aan hebt.

15. August 2024

Antwort von E-com X Academy

Bedankt voor je fantastische review! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We waarderen je loyaliteit en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn. Tot snel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben sindskort begonnen met E-com…

Ik ben sindskort begonnen met E-com Academy. Ik volgde Alex al een tijdje op social media en heb toen besloten om mijn poging te wagen en inderdaad precies wat ik zocht. Transparante coaching, duidelijke videos en ze zijn bereid om al je vragen te beantwoorden. Nu op naar de top!! Ik zou zeggen wacht niet langer.

1. August 2024

Antwort von E-com X Academy

Hartelijk dank voor je lovende woorden! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Aarzel niet om ons in de toekomst te contacteren als je nog vragen of suggesties hebt. We staan altijd klaar om je te helpen!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr