Ecdrive Bewertungen 7

2,3

2,3

Mangelhaft

Ingen kunde service igennem 2 år.

Ingen kunde service, har fejlmeldt ladestander 6 gange uden fejlen er rettet. Ringer aldrig tilbage om status.
Over 2 år er der mange fejl på deres anlæg, og en endelig løsning er ikke opnået. Find en udbyder hvis i er en forening. Ejner.

29. Januar 2026

Det er helt uhørt

Det er helt uhørt, at der pludselig er indført et minutgebyr på 17 øre – svarende til ca. 10 kr. i timen.
Ved langsom ladning betyder det i praksis 30–40 kr. ekstra pr. opladning oveni strømprisen.

Det er en åbenlys skjult prisstigning, som rammer kunder urimeligt hårdt, netop fordi ladningen er langsom. Gebyret giver ingen mening og opleves som ren udnyttelse.

Jeg er meget utilfreds og forventer, at dette gebyr bliver fjernet. Indtil da kan jeg på ingen måde anbefale at bruge denne ladeløsning.

20. Januar 2026

Høje gebyrer og ingen kundeservice

EC Drive har sat et gebyr på vores ladestandere, og opkræver 0,17 øre pr minut man oplader - ud over den almindelige elpris. Ydermere har de skrevet at det er boligforeningen som opkræver dette gebyr, hvilket det ikke er
Deres kundeservice er IKKE-eksisterende
INGEN anbefalinger herfra

20. Januar 2026

Bondefangeri

Bondefangeri. Føler mig snydt så vandet driver! Vi har gennem længere tid, brugt en stander ved min hustrus arbejdsplads. Havde studset lidt over de høje beløb der blev trukket. Men med svingende elpriser og spot pris kunne det være tilfældigt. Og det er rimeligt uigennemskuelig, når betalingen foregår gennem Montas snørklede hjemmeside/app - og deres manglende danske support. Nu har jeg så fundet ud af at i stedet hidtil lille gebyr der kom oven på spot pris. Er der øjensynligt indført et gebyr på 8 kr i timen!!! - bilen er tilkoblet! Denne "lille" ændring kan jeg ikke se varslet nogen steder. Og gør det ABSURD dyrt at lade en PHEV på daglig basis. Tænker ikke det var det Roskilde kommune ønskede sig da' de indgik et samarbejde?

8. Mai 2024

Når 22khw bliver til 11 khw

I skriver selv: ECdrives ladestandere er udelukkende forbrugsbetalt.
Men dog opkræver i et gebyr på 8kr pr time (0,13kr min) udover forbruget.
Men det bliver til 16kr fordi jeres 22khw ladestander kun yder 11khw!
Synes i selv det giver mening?
(Bredstræde parkeringen 4700 Næstved)

5. Mai 2024

En af de dyreste på markedet

En af de dyreste på markedet , måske de prøver på at tjene nogle hurtige penge.det har man jo set før . Hvis i som boligforening skal have ladestandere , så kør udenom EC Drive, der er meget billigere løsninger på markedet .

11. November 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen