Som førstegangskøbere havde vi mange spørgsmål og en del usikkerhed, men Javed hjalp os trygt igennem hele forløbet. Han formåede at skabe ro og bevare overblikket, mens han håndterede al dialog med... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har fået hjælp til boligkøb af Javed Aslam. Han har været tålmodig, grundig og ærlig under hele vores forløb sammen. Han har besvaret opkald hele døgnet rundt og ellers altid været tilgængelig ved... Mehr ansehen
Det er anden gang, vi har brugt Javed som boligadvokat, og vi har været utrolig tilfredse begge gange. Han er kompetent, imødekommende og meget fleksibel, og vi har hele vejen igennem følt os trygge.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har haft en rigtig god oplevelse med køb af ejendom. Dialogen mellem os og ejendomsmægleren har været god hele vejen igennem. Han har været grundig og håndteret opgaven inden for de aftalte frister... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
eBoligadvokat en advokatvirksomhed som har speciale indenfor bolighandler og som går op i god service samt jordnær rådgivning ud fra menneskelige værdier. eBoligadvokat er en boligadvokat som kører med faste, lave og gennemskuelige priser og som altid tilbyder deres klienter en direkte kontaktperson til den enkelte kunde. Indehaveren af eBoligadvokat Aps er advokat Javed Aslam, der har speciale inden for ejendomshandler. Han har gennem årene rådgivet i flere tusinde bolighandler og har pga sin glæde ved at assistere i bolighandler startet siden eBoligadvokat eBoligadvokats klientanmeldelser taler for sig selv og de er samtidig nogle af markedets billigste boligadvokater.
Gammel Kongevej 1, 1 sal, 1610, København V, Dänemark
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Kan kun anbefale Javed til alle der har behov for en boligadvokat. Kompetent, effektiv, og utrolig god service.
Vi siger mange tak for en rigtig god oplevelse!

Antwort von eBoligadvokat
Javed did a great job in supporting us while buying our first house in Denmark. He explained the process well and was always easy to communicate with. Highly recommend.

Antwort von eBoligadvokat
Hurtig og effektiv behandling. Klar og forståelig information.

Antwort von eBoligadvokat
Vi fik hjælp af Javed Aslam til køb af bolig i Slagelse.
Det var vores første huskøb, så alt var nyt og ukendt.
Igennem hele processen hjalp Javed med dialog med mægler, sælger, og hvad vi skulle have styr på fra vores side.
Vi fik ham anbefalet af nogle venner, som nævnte han var dygtig, og den anbefaling levede han 100% op til.
Derfor denne anmeldelse og anbefaling af ham til andre :)

Mange tak for indsatsen.
Det var en fantastisk oplevelse.
Kan stærkt Anbefales.

Antwort von eBoligadvokat
Hurtigt, grundig og konkurrencedygtig service! Kan varmt anbefales!

Antwort von eBoligadvokat
Glimrende kommunikation og rådgivning og særdeles fair pris. Varm anbefaling.

Antwort von eBoligadvokat
Vi har haft en god erfaring med køb af en ejendom. Der har været god dialog mellem os og mellem ejendomsmægleren. Har været grundig og har varetaget opgaven inden for fristernes rammer. Vi vil anbefale Javed Aslam som bolig advokat til andre køber.

Antwort von eBoligadvokat
Fantastisk service. Altid til rådighed når der er brug for det. Og fagligt super dygtig

Antwort von eBoligadvokat
Everything went fine and the purchase of our apartment went smoothly. There were no particular problems with the apartment so the transaction was smooth.

Antwort von eBoligadvokat
eboligadvokat var meget hjælpsom og opfølgende også efterfølgende handlen, hvor sælger skulle rykkes for at aflyse forpligtelser i tingbogen

Antwort von eBoligadvokat
Det er virkelig nemt og hurtigt at benytte eBoligadvokat. Jeg har brugt dem flere gange og det virker hver gang. Det er ikke så kompliceret at få ordnet skøde osv. Kan kun anbefale.

Antwort von eBoligadvokat
Min oplevelse med Boligadvokat.dk har ikke været tilfredsstillende. Der har været lange svartider på spørgsmål. Derudover overså de vigtige informationer omkring skel og godkendelser, hvilket efterfølgende har givet en del bøvl med kommune.
Javed har været uvurderlig i vores process ved køb af bolig. Han har været konstant tilgængelig og åben for vores mange spørgsmål. Vi anbefaler ham gerne 😊

Antwort von eBoligadvokat
Javed give us a good reminder during meeting which save us millions of kroner. We will use him as our lawyer again when we find a new plot.

Antwort von eBoligadvokat
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.