Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service! Bestille en urrem kl 17 og havde den dagen efter kl 10. Helt vildt. Produktet er af super høj kvalitet og til en ekstremt fair pris. Kan kun anbefale Ebbesen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Postnord fik leveret til den forkerte pakkeshop, men Jan fra Ebbsen ringede mig selv op og sagde han ville sende en ny + en extra rem som kompensation for ventetiden. Det kan vist ikke... Mehr ansehen

1. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

Ebbsen er en webshop, der sælger urremme og tilbehør. Målet og ideen er enkel - at levere kvalitet til priser, der ikke slår dit budget i stykker eller flår tegnebogen ud af din hånd

4,9

1 Stern

Fantastisk service

15. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Postnord fik leveret til den forkerte pakkeshop, men Jan fra Ebbsen ringede mig selv op og sagde han ville sende en ny + en extra rem som kompensation for ventetiden. Det kan vist ikke gøres bedre.

5. März 2026

Fremragende service

Fremragende service. Har et garmin ur som jeg købte ny rem til. Passede ikke umiddelbart, så jeg skrev og efterspurgte en løsning. Blev ringet op dagen efter (af jan) som straks "lokaliserede" problemer og tilbød at sende nye stifter som jeg kan udskifte i remmen.
Virkelig en stor sjældenhed med så hurtig og eminint service. Vil anbefale til ALLE - også dem der ikke skal bruge en urrem :o)

17. Februar 2026

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Har købt masser af gange..
Fik en rem i julegave jeg ikke kunne passe, ingen problem med returneringen.
Oprettede ny ordre 12:36 igår ankom i snestorm kl 9:24 Idag. 💪

8. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god kundeservice

Har købt remme hos Ebbsen flere gange og hver gang er min pakke ankommet meget kort tid efter bestilling. Jan yder utrolig god kundeservice. Jeg har en enkelt gang oplevet at en ordre manglede et produkt. Det kan jo glibbe. Jan kvitterede med at sende den manglende produkt dagen efter plus lidt ekstra som kompensation.

Jeg kan anbefale enhver at købe hos Ebbsen.

25. November 2025

Super hurtig ekspedition.!

Super hurtig ekspedition.!
Jeg tror faktisk aldrig jeg har oplevet så hurtig ekspedition og forsendelse.
Bestilte en vare hos Ebbsen d. 30.09 kl 16:40 og hentede den dagen efter ved 13-tiden i den lokale kiosk. Fantastisk.! Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.!

1. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse med service og levering

Havde en super oplevelse med levering og efterlevering et spænde, der manglende i første omgang.
Jeg fik efterleveret et bedre spænde end det jeg havde bestilt uden mer-pris og levering dagen efter.
Takker for meget fin service!
Jens

8. September 2025

Fantastisk købsoplevelse

Fantastisk købsoplevelse. På trods af at jeg kun havde brug for lidt rådgivning til køb af nogle småting, gjorde Jan meget ud af at give mig en god og yderst kompetent forklaring. Helt sikkert en shop jeg kommer til at handle hos igen.

5. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter og hurtig levering

Jeg snakkede med ejeren tirsdag eftermiddag, lavede en ordre kort tid efter og hentede den dagen efter inden middag. Så super, super hurtig levering og et rigtig godt produkt. Meget glad kunde.

19. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk webshop når du skal have remme

Jeg har handlet i denne webshop et par gange, gode remme, fornuftige priser og hurtig levering!

Min seneste ordre indeholdt nogle remme hvor producenten ikke helt have ramt den farve de lovede. Der kom lynhurtigt svar fra webshoppen og vi fandt en god løsning, fantastisk!

Mit indtryk er at det ikke bare er en webshop der sælger remme osv., de har en masse viden som kommer os kunder til gode, så udover en fin løsning på min ordre, fik jeg også inspiration med til de næste remme jeg skal have.

21. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser. Hurtig fragt!

Bestilte en urrem den 12/8 om eftermiddagen. Allerede samme dag blev den pakket og afsendt. Leveret i dag den 13/8. Det kan ikke gøres bedre. Og så var den samtidig billig!!

13. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enestående kundeservice gennem hele…

Enestående kundeservice gennem hele forløb fra indledende behov for sparring om urmoder og remme der passer til bestilling af specielle stifter til køb af flere nye og fede remme. Kanon service - på allerhøjeste niveau. Høj kvalitet i produkterne også. Dag til dag levering - under et døgn. Sikke en fornem oplevelse!

11. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr