Easybroker Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen keuze menu, geen wachttijden. Je krijgt gewoon iemand te spreken of je krijgt snel een reactie op je email. Bij Saxo duurder het weken tot maanden voordat ik een reactie kreeg. Easybroker was ec... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een verademing. Een broker waar de telefoon nog wordt opgenomen door iemand die je echt helpt. Waar mails direct worden beantwoord. De handelsmogelijkheden zijn enorm, maar dat kun je verwachten... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De dag nadat ik me had aangemeld bij Easybroker ontving ik een paar commerciële mails van de holding van Easy broker: Interactive brokers. Dat was me ontgaan, dat mijn gegevens, in ieder geval mijn ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bijna alles ging mis. Openen van de rekening lukte niet. Iedere keer van alles beloofd, maar niets waargemaakt. Tenslotte wilde ik er maar mee stoppen, maar een medewerker wilde toch graag doorzetten... Mehr ansehen

1. Börsenmakler
  2. Finanzinstitut
  3. Finanzdienstleistungsinstitut

Über Easybroker

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Easybroker geloven we dat beleggen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij maken beleggen toegankelijk voor iedereen die zelf aan het roer wil staan – zonder poespas, dure praat of verborgen agenda’s. Geen gladde verkooppraatjes, maar een transparant platform waarmee jij zelf de controle houdt over je vermogen.

Wij zijn geen traditionele vermogensbeheerder of doorsnee broker. Wij zijn een moderne, onafhankelijke partij die jou de tools en kennis biedt om zelfstandig te beleggen in aandelen, ETF’s, opties en meer. Of je nu particulier of ondernemer bent, we helpen je op weg met een gebruiksvriendelijke omgeving en eerlijke tarieven.

Bij Easybroker krijg je geen standaardoplossing, maar de vrijheid om je eigen koers te bepalen. Met snelle orderuitvoering, toegang tot wereldwijde markten en een team dat altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden, sta je er nooit alleen voor.

Beleggen is persoonlijk. En dat begrijpen wij. Daarom maken we het eenvoudig, helder en betrouwbaar.

Probeer het zelf – en ontdek hoe beleggen ook kan.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

72 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

De helpdesk werkt snel

De helpdesk werkt snel. In het begin werkte er iets niet, maar dat lag aan mezelf. Door de snelle reactie van de helpdesk kon ik dat snel herstellen.

9. April 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Brigitte, fijn dat je snel weer aan de slag kon :-) Wellicht tot snel!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb goed contact gehad over gebruik…

Ik heb goed contact gehad over gebruik vaan het easybroker platform, Joanna heeft me daar uitstekend bij geholpen.

7. April 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Frans, ik geef je compliment door aan Joanna :-) Als je weer hulp nodig hebt, we staan klaar voor je.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mij is er geen betere brooker dan…

Voor mij is er geen betere brooker dan easybroker .
ik heb ook een account bij eToro om te proberen en moet zeggen veel makkelijker om in te loggen en duidelijk in het nederlands .
mijn eerste vereiste is dat ik op pc kan werken ipv smartfoon .
Wel jammer dat het inloggen en een beetje ingelogd kan blijven niet goed gaat , ook via andere browsers

11. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Easybroker

Hoi Frans, dank je wel voor je positieve review. Je kan inmiddels op de webiste kiezen hoe lang je ingelogd blijft (terwijl je inactief bent), tot maximaal een uur. Dat was voorheen standaard een kwartier. Ik kan me voorstellen dat dat voor sommigen veel te kort is.

De klant centraal

De klant centraal

Is vaak een streven / motto van bedrijven, maar Easybroker voegt de daad bij het woord. Het onboarding proces ging soepel en er was geregeld telefonisch contact met Sander, die mij erg prettig heeft geholpen.

Ik raad iedere belegger die op zoek is naar een platform Easybroker van harte aan.

7. April 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Joost, dank je wel :-) Ik geef de complimenten ook door aan Sander. Bij vragen weet je ons te vinden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Easybroker gewoon beginnen met het vergroten van je kapitaal.

Easybroker is een prima website om te starten met het beleggen van aandelen.
De tarieven die Easybroker rekent voor de diensten die zij verstrekken zijn niet erg hoog.
De klantenservice helpt je verder als je vragen hebt die niet als "veelgestelde vragen" op de site staan.
De website is helder en je vind snel waar je naar op zoek bent.

30. März 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Marion, dat is nog eens een mooie review. Dank je wel daarvoor. Mocht iets alsnog niet helder zijn voor je, neem dan contact op.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

geeft zeer veel detail info

Wel heel even wennen aan de opbouw en manier van data weergegeven. Later prima, geeft zeer veel info. Ook deels instelbaar: dat zou zelfs nog meer mogen!

30. März 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Richard! Ja, je kan gelukkig heel veel zelf instellen. Als je de behoefte om nog meer functies te personaliseren, laat het ons dan weten via een belletje of mail. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Tot snel!

Uitermate geschikt platform

Uitermate geschikt platform. Wat mij erg positief stemt is de ingebouwde performance tracker. Die vind je bij geen enkele andere broker.

3. März 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Jeroen, wat leuk dat je het nut van de performance tracker inziet. Veel plezier en inzichten toegewenst :-)

Diskundige/Behulpzame medewerker

Sinds een paar maanden heb ik account bij Easybroker en ben enorm tevreden over de service van Easy broker. Wat ik boedle met srvice in het kort;
1-Snelheid over de issues/vragen die afgehandeld wordt.
2-Breikbaarheid
3-Zeer vrijdenlijke mensen
4-Probeer ze altijd oplossing te vinden ipv procedures of documenten mailen zoals andere broker doet. Dus ze zijn enorm behulpzaam.
5-Verder zijn ze zeer diskundog over wat ze hebben

Enige minpunt dat dat de platform engels is. Hopelijk dat het ooiet nederlandse platform komt.

18. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Easybroker

Hoi Akgurbuz, bedankt voor je uitgebreide review. Hier kunnen we wat mee. de NL versie komt eraan! Tot die tijd hoor ik graag van je als je nog andere vragen hebt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

aanmelden en betalen heel onduidelijk…

aanmelden en betalen heel onduidelijk in de avond niet bereikbaar

11. März 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Stefan, dank je wel voor je review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de duidelijkheid en de bereikbaarheid. Aan de openingstijden kunnen we niet veel veranderen, maar aan de duidelijkheid natuurlijk wel. Ik geef je een belletje en dan lopen we alles rustig door.

Erg prettig handelsplatform

Erg prettig handelsplatform, goede prijs en vriendelijke helpdesk.

25. Februar 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Sander, dat klinkt als een mooie opsomming :-) Tot snel!

Tevreden

Goede service, probleemloos met Easybroker aan de gang gegaan. Tevreden.

14. Februar 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Sabine, dank je wel voor je mooie review :-) Jij tevreden, wij tevreden.

Inloggen

Het was eigenlijk geen goede ervaring , maar dat ook aan mij zelf ik kreeg het invoeren van het nieuwe wachtwoord niet voor elkaar . Dat is nu eindelijk gelukt maar nu moet ik nog een code invoeren die zou door jullie naar mij verzonden moeten zijn maar helaas niets ontvangen dus ik kan nog steeds niet goed inloggen . Toch 4 sterren omdat de man of vrouw bij de helpdesk wel zijn of haar best heeft gedaan . Ik ga het morgen wel weer proberen . Vr. Gr. Jan

26. Februar 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Jan, gelukkig het is het inmiddels wel gelukt :-) Veel belegplezier!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je kan zeer goed beleggen want het is…

Je kan zeer goed beleggen want het is zeer overzichtelijk. Werkt goed en tarieven zijn pima!

6. Februar 2024

Antwort von Easybroker

Hi Johannes, goed om te horen dat je tevreden bent. Dat houden we graga zo. Laat het vooral weten als je verder nog vragen hebt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goede begeleiding, moeite met platform

Wat heel goed was, is dat ik verschillende malen gebeld werd en aangemoedigd om de online training te volgen over beleggen. En de informatie daar was inderdaad erg goed.
Echter ik had moeite met het gebruik van het platform, het was voor mij niet intuitief, moeite met inloggen iedere keer, ik voelde me er niet welkom en heb opgehouden het te gebruiken.

14. Januar 2024

Antwort von Easybroker

Hoi MW, Dank je wel voor je uitgebreide review. Als we nog ergens mee kunnen helpen, naast de online training, hoor ik dat graag van je. Als je eenmaal opstart, begint vaak wel het balletje te rollen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beoordeling app/platform

Ik vind de app/het platform erg onduidelijk m.b.t. de saldoweergave. De koersontwikkeling van aandelen op buitenlandse beurzen blijft doorgerekend worden na sluitingstijd van de Amsterdamse beurzen. Ook een rekening courant overzicht is niet echt makkelijk te lezen. Handelen (toch het belangrijkste) gaat prima. Ik kan mij echter voorstellen dat je een andere broker kiest als je voornamelijk in opties handelt en/of slechts voornamelijk op de Amsterdamse beurzen.

14. Januar 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Rob, dank je wel voor je uitgebreide onderbouwing. Dat de koersprijzen doorberekend blijven worden na sluiting, is een voordeel van ons platform. Er zijn namelijk alternatieve beurzen waarop handel door blijft gaan na sluitingstijd.

En ik kan me inderdaad voorstellen dat je soms even niet weet waar je moet kijken voor hele specifieke data, zoals je rekening courant. Maar als je weet waar je op moet letten, is dat zo opgelost. Geef ons vooral een belletje als hier vragen over hebt, dan lopen we er samen doorheen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr