Easybroker Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen keuze menu, geen wachttijden. Je krijgt gewoon iemand te spreken of je krijgt snel een reactie op je email. Bij Saxo duurder het weken tot maanden voordat ik een reactie kreeg. Easybroker was ec... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een verademing. Een broker waar de telefoon nog wordt opgenomen door iemand die je echt helpt. Waar mails direct worden beantwoord. De handelsmogelijkheden zijn enorm, maar dat kun je verwachten... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De dag nadat ik me had aangemeld bij Easybroker ontving ik een paar commerciële mails van de holding van Easy broker: Interactive brokers. Dat was me ontgaan, dat mijn gegevens, in ieder geval mijn ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bijna alles ging mis. Openen van de rekening lukte niet. Iedere keer van alles beloofd, maar niets waargemaakt. Tenslotte wilde ik er maar mee stoppen, maar een medewerker wilde toch graag doorzetten... Mehr ansehen

1. Börsenmakler
  2. Finanzinstitut
  3. Finanzdienstleistungsinstitut

Über Easybroker

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Easybroker geloven we dat beleggen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij maken beleggen toegankelijk voor iedereen die zelf aan het roer wil staan – zonder poespas, dure praat of verborgen agenda’s. Geen gladde verkooppraatjes, maar een transparant platform waarmee jij zelf de controle houdt over je vermogen.

Wij zijn geen traditionele vermogensbeheerder of doorsnee broker. Wij zijn een moderne, onafhankelijke partij die jou de tools en kennis biedt om zelfstandig te beleggen in aandelen, ETF’s, opties en meer. Of je nu particulier of ondernemer bent, we helpen je op weg met een gebruiksvriendelijke omgeving en eerlijke tarieven.

Bij Easybroker krijg je geen standaardoplossing, maar de vrijheid om je eigen koers te bepalen. Met snelle orderuitvoering, toegang tot wereldwijde markten en een team dat altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden, sta je er nooit alleen voor.

Beleggen is persoonlijk. En dat begrijpen wij. Daarom maken we het eenvoudig, helder en betrouwbaar.

Probeer het zelf – en ontdek hoe beleggen ook kan.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

72 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Een uitgebreid beleggingsplatform

Een uitgebreid platform met veel informatie over je beleggingsportefeuille. En de clientenservice is uitstekend. Ze zijn goed bereikbaar en heel servicegericht.

Nadeel is dat je iedere keer als je geld wil bijstorten , je dit van tevoren moet aankondigen. Wisselen van euro’s naar dollars kost bovendien een dag verwerkingstijd. Dat zou beter kunnen.

15. April 2025

Antwort von Easybroker

Bedankt voor je positieve review en de heldere feedback! Geweldig om te horen dat je ons platform en de klantenservice zo waardeert.

Wat betreft het vooraf aankondigen van stortingen: goed nieuws! We zijn momenteel bezig met een update waardoor je binnenkort direct kunt overmaken zonder vooraf te hoeven aankondigen.

Ook de verwerkingstijd bij valutaomzetting nemen we mee in onze verdere verbeteringen. Bedankt dat je dit aankaart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een aantal vragen ook wat betreft de app. Iedere keer super snel en correct antwoord.

23. März 2025

Antwort von Easybroker

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelheid en juistheid van onze antwoorden – daar streven we elke dag naar.

Fijn dat je ook met vragen over de app goed geholpen bent. We blijven continu verbeteren, dus aarzel niet om ons te blijven benaderen!

Prima partij met veel…

Prima partij met veel handelsmogelijkheden en snelle helpdesk en ondersteunings videos

15. März 2025

Antwort von Easybroker

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze handelsmogelijkheden, snelle helpdesk en ondersteuningsvideo’s. We blijven ons platform en service continu verbeteren, dus jouw feedback waarderen we enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fijne helpdesk buddy trof ik in…

Wat een fijne helpdesk buddy trof ik in Sander van Easybroker. Bij het openen van een rekening kwam ik wat hobbels tegen (eigen schuld) maar Sander fixte het in een mum van tijd voor me. Hij zat er bovenop en ik kon door!

20. März 2025

Antwort von Easybroker

Wat een mooie review, dank je wel hiervoor! Geweldig om te horen dat Sander je zo goed heeft kunnen helpen. We vinden het belangrijk dat iedereen vlot en persoonlijk wordt ondersteund.

We geven je compliment zeker door aan Sander! Fijn dat je nu goed van start bent gegaan. Veel succes met beleggen, en we staan altijd voor je klaar.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een vlotte samenwerking met de service…

Een vlotte samenwerking met de service afdeling. Nemen zelf initiatief als dit nodig is. Helpen je waar je hulp nodig hebt.

15. Februar 2025

Antwort von Easybroker

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je onze serviceafdeling als vlot en proactief hebt ervaren. We vinden het belangrijk om actief mee te denken en snel te ondersteunen waar nodig.

Fijn dat dit ook zo bij jou is overgekomen!

Ontdekkingsreis

Soepele onboarding, op het begin wel overweldigend met alles wat je ziet en kan in het IBKR platform. Echter na verloop van tijd zie je de potentie en mogelijkheden in het gebruik van het platform. Blij met de uiteindelijk overstap.

19. Januar 2025

Antwort von Easybroker

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de onboarding soepel verliep. We begrijpen dat het in het begin wat overweldigend kan zijn, maar mooi om te horen dat je inmiddels je weg hebt gevonden en blij bent met de overstap.

Veel succes met beleggen, en we staan altijd klaar als je vragen hebt!

Prima klantenservice

Prima klantenservice, er wordt snel gereageerd op vragen via de mail. Heel erg tevreden.

19. Februar 2025

Antwort von Easybroker

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en de snelle reacties via e-mail. We doen ons best om iedereen snel en goed te helpen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze aanmeldprocedure als nieuwe klant

Waardeloze aanmeldprocedure bij een gezamenlijk account.
Jeroen van de klantenservice is niet in staat om je via de chat te helpen. Ben inmiddels mijn vrije dag kwijt aan deze omslachtige aanmelding bij Easybroker....

20. Februar 2025

Antwort von Easybroker

Hoi Jaap, Dank je wel voor je eerlijkheid. Ik kan je vertellen dat we je onvrede begrijpen en wij balen ook enorm van hoe het gelopen is. Voor en na jouw aanmelding hebben we dit probleem niet meer gehad. We hebben er gelukkig wel van geleerd.

Het probleem met jouw aanmeldprocedure was dat jouw telefoonnummer al bestond, en we dat nummer moesten verwijderen, zodat jij het proces kon doorlopen. Op een of andere manier bleef je nummer wel in het systeem staan. We hebben hier echter een nieuwe oplossing voor gevonden.

Mocht dit probleem nog een keer voorkomen, hebben wij een reeks neptelefoonnummers klaarstaan waarmee je het aanmeldproces kan doorlopen. Na het aanmelden, veranderen we je telefoonnummer weer naar het juiste nummer.

Ik snap het volledig als je daar geen zin meer in hebt, maar als je alsnog klant bij ons wilt worden; je bent welkom!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel goed geholpen geweest door…

Heel goed geholpen geweest door klantenservice , zeker nog eens bedanken aan medewerker Joanna , heeft me goed begeleid tijdens de opstart van easy brokers. 🫡👌👍

20. Januar 2025

Antwort von Easybroker

Wat een mooie review – bedankt! Fantastisch om te horen dat Joanna je zo goed heeft begeleid bij de opstart. We geven je compliment zeker aan haar door!

We wensen je veel succes met beleggen en staan altijd voor je klaar.

Hoi Andrew,
Dank je wel voor je review. Kan je misschien verder uitleggen wat je precies onoverzichtelijk vindt? Dan leren wij daar ook weer van.
Alvast bedankt!

Antwort von Easybroker

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle en goede hulp. We staan altijd klaar om te helpen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Antwort von Easybroker

Bedankt voor je review en het compliment over onze snelle telefonische support – fijn dat je dat als positief hebt ervaren.

We zien dat je 3 sterren hebt gegeven en horen graag wat we kunnen verbeteren om jouw ervaring nog beter te maken. Aarzel niet om je feedback met ons te delen!

Prima app

Prima app. Lekker overzichtelijk!
Aanrader!

14. Dezember 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Sven, fijn om te horen! Je weet ons te vinden als je verder nog vragen hebt.

Bereikbaar en snel

Starten met beleggen wordt een stuk makkelijker gemaakt met Easybroker. Via email en telefoon is heb ik snel contact met echte personen en krijg duidelijke antwoorden. Verder helpt het beschikbare video materiaal met uitleg mij goed op weg.

Het platform is erg uitgebreid; veel te veel mogelijkheden voor mij als beginner. Het blijft daardoor nog zoeken om geavanceerde functies te onderscheiden van de basis die ik nodig heb

8. Dezember 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Tom, bedankt voor je positieve review. Als je hulp nodig hebt bij bepaalde functies die je nog niet helemaal begrijpt; je weet ons te vinden!

Beste broker op NL markt

Topbroker met veel meer mogelijkheden dan bij de Nederlandse banken. Helpdesk is ook geweldig en biedt snel en adequate ondersteuning.

2. Dezember 2024

Hoi Roland,
Fijn om te horen, dit! Dank je wel voor de feedback en je weet ons te vinden als je verder nog vragen hebt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snel en kundig geholpen!

Super snel en kundig geholpen!

19. Oktober 2024

Antwort von Easybroker

Hoi Andreas, super om te horen dat je goed bent geholpen. Daar doen we het voor. Laat het vooral weten als je verder nog vragen hebt. Tot snel!

Slecht

Slecht, mag er dan goed uitzien en veel mogelijkheden maar is niet gebruiksvriendelijk, wil je iets in USD kopen dan moet je zelf eerst de eur omwisselen om vervolgens te ervaren dat je daarvoor usd 3 aan kosten betaald en dan ook nog eens de aankoopkosten. Voor kleine bedragen dus niet geschikt.

16. Oktober 2024

Hoi Dirk,

Dank je wel voor je review. Wat jammer dat het kostenplaatje je niet eerder duidelijk was. We communiceren deze wel duidelijk op onze eigen site (https://www.easybroker.nl/tarieven), en je kan tijdens het plaatsen van de order deze kosten ook terugzien in de preview. Daarnaast zijn we alsnog een van de goedkopere brokers, ook voor de kleinere trades. Mocht je nog verdere feedback hebben, horen we dat graag van je.

Hoort bij interactivebrokers

Easybroker is meer een nederlandse klantenservice van interactivebrokers. Je belegt dus gewoon op het platform van interactivebrokers maar dan denk ik met nederlandse wetgeving en nederlandse klantenservice etc. Misschien zou ik in het vervolg meteen naar interactivebrokers gaan want ik hou niet van een tussenorganisatie, maar ik heb nog geen nadeel of hogere kosten gezien dus gaat nog prima

8. Oktober 2024

Hoi LV,
Dank je wel voor je reactie. We maken inderdaad gebruik van het platform van IBKR. Maar we bieden naast deze samenwerking ook meerwaarde zonder meer kosten. Zo kan je via ons ook gebruik maken van de diensten van Brouwers Academy en krijg je handige tips en trucs via de wekelijke mailing, als je dat wilt. En - als ik zo vrij mag zijn - onze klantenservice een stuk beter en sneller :-)

Laat het vooral weten als je verder nog vragen hebt. We helpen je graag verder.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr