Skønne småkager, havde tidligere prøvet småkagerne, så denne gang købte jeg én hel kasse. Skøn og nem hjemme side. Hurtig levering, i embalage der virkelig passer på varerene. Tak for hjælpen.
Unternehmen hat geantwortet
Levering kom hurtigt dagen efter. Det er simpelthen nogle lækre udvalg. De nachos kan man ikke købe så mange steder end her, så dejligt med tilbud. Bare man kunne få oftere tilbud på de ting man kunn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan rigtig godt lide Easis produkter, men synes det er mærkværdig at varerne på deres hjemmeside på egne produkter er langt dyrere end andre steder på nettet. Læg dertil at man også skal betale f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg var skeptisk ang. Easis’s sukkerfrie cola, men min skepsis var unødvendig, det er en god sodavand og bliver det jeg drikker fremover. Isvafler: Var ikke tilfreds med mit køb af disse, de var bl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos EASIS finder du et kæmpe udvalg af lækre fødevarer og snacks uden tilsat sukker. Stort udvalg og gode priser.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
At smagen var virkelig god både af sukker og småkager kan anbefales når man har diabetes

Antwort von EASIS
Skønt at der er så mange alternativer at vælge imellem. Er i overgangsalderen og bare jeg kigger på en sukkerknald har jeg taget 1.kilo på, men nu kan jeg spise og drikke som jeg plejer uden at tage på. Det er da fantastisk og så smager det jo dejligt og kan altid anbefales. Ved godt at det er lidt dyrere men så må man købe når det er på tilbud. Rigtig hurtig levering.

Antwort von EASIS
man for forkert varer og beder om de sender de rigtige varer , men det gider de ikke , de sender bare pengene retur ... det er bare ikke okay .. første gang man handle der ogmå se om det er sidste gang

forfærdelig vanilje is.
Det er den værste is jeg nogensinde har smagt. Det har intet med is at gøre, smager syntetisk og er uspiseligt. Så som diabetiker vil jeg hellere spise en ren smagfuld rigtig flødeis is og mindre af det. Det her er godt nok forfærdeligt. Jeg har smagt det for første og sidste gang.
Forfærdeligt produkt

Antwort von EASIS
Det er det bedste chokolade jeg har smagt og køber kun det fra nu af. Når man bestiller kommer det dagen efter. Jeg kunne godt tænke mig der var en butik i København

Antwort von EASIS
Jeg er virkelig glad for jeg fandt Easis alle produkterne er velsmagende. Hvis man satser på sunde vare er siden kun til anbefaling.

Antwort von EASIS
Lækkert sprødt knas til mit morgenstjerne.
Meget hurtig levering

Antwort von EASIS
Lækkert lækkert lækkert. Dejligt man kan spise nougat uden at få en masse sukker

Antwort von EASIS
Det er meget godt, kan næsten ikke tro det er sukkerfri. Det har I gjort godt.

Antwort von EASIS
Gode produkter og en hurtig levering. Så meget tilfreds med forløbet .

Antwort von EASIS
At det går hurtigt med at få varen hjem
Og de to bar smager rigtig godt

Antwort von EASIS
Man får tyndskid af slikket og prutter hele dagen, hurtig vej til tarmkræft 💨

Antwort von EASIS
Varerne kom meget hurtigt. GLS, de havde først, afleveret mine varer i pakkeboks, men senere, kom de alligevel med varerne, da jeg , havde klaget over det, for jeg havde betalt for hjemmelevering.
Godt Nytår 2026.
Mvh. Else L. Jensen

Gode produkter. Smager ikke kunstigt

Antwort von EASIS
Det gode produkter smager ok og hurtig levering

Antwort von EASIS
Dejligt med produkter der kan opfylde den søde tand, selvom man har sukkersyge.

Antwort von EASIS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.