De oude filmpjes zijn digitaal beschikbaar. Niet alles is hersteld en goed door de leeftijd vd video, zoals onze trouwdag, vandaag precies 32 jaar geleden, maar het is toch wel leuk. Van de 20 banden... Mehr ansehen
Het heeft een behoorlijke tijd geduurd voordat ik mijn digitale filmpjes terug had. Ik kreeg overigens wel reactie als ik een mail stuurde met de vraag wanneer ik mijn digitale bestanden kon verwacht... Mehr ansehen
Traject is volbracht zoals afgesproken in de communicatie. Echter heel veel geduld is nodig. (15 weken voor 7 items) Het optimaliseren van de beelden is minder dan gehoopt. Wel netjes op cloud,... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
EachMoment is de Nederlandse leider in het digitaliseren van oude media zoals cassettes, Super 8-films, foto's, audio en nog veel meer. U zult lachen en huilen bij het herbeleven van gezichten die u al jaren niet hebt gezien. U zult uw kinderen opnieuw zien opgroeien. U zult opnieuw de stemmen horen van mensen die u al decennia niet hebt gehoord; u zult ze zien bewegen. Wij converteren alle soorten oude media naar digitaal: VHS, Hi8, zelfs de oude magneetbanden! Het Herinneringsdoos-systeem van EachMoment is de veiligste manier om uw herinneringen te digitaliseren: een gepersonaliseerde en onbreekbare doos, geleverd en opgehaald tussen uw huis en ons laboratorium door een zeer beveiligde koerier. U krijgt uw herinneringen terug, voor altijd bewaard. Nu kunt u de hele familie samenbrengen voor een onvergetelijke filmavond!
Niederlande
- info@eachmoment.nl
- eachmoment.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Wat een teleurstelling....
In maart een doos opgestuurd, gevraagd om spoedbehandeling ivm vakantie. Na ontvangst van de doos bijna 10 dagen later (in Kroatië!) nog eens betaald om voorrang te krijgen om vervolgens de verwachte levertijd alleen maar te zien opschuiven. Dit is een verdienmodel, laten betalen voor zogenaamde spoed en voorrang en dit niet geven. Had gevraagd of ze officiële DVD's met films konden omzetten en dat konden ze, zeiden ze, maar eenmaal opgestuurd zijn er toch twee niet gelukt. Het is nu mei en ze zeggen dat de doos retour komt en dat de bestanden op te vragen zijn in een cloudopslag, maar daar krijg je geen toegang toe. Voor de zoveelste keer maar weer eens gemaild, nog geen antwoord. Het lijkt een goed georganiseerde concept maar dat is het niet. Hoop dat ik in ieder geval de originelen retour krijg....
Soepel en snel
Alles verliep soepel en sneller dan verwacht
Onbetrouwbaar
Boeven zijn het. Diverse super8 films en een audiotape gestuurd. Maandenlang geen reactie of een enkel “momenteel is het erg druk”. Uiteindelijk via eachmoments in het VK een Engelstalige manager aan de telefoon gekregen en als donderklap bij heldere hemel verschenen ineens de gedigitaliseerde super8 films om te downloaden. Daarna weet ik hoe vaak gevraagd waar de digitale versie van mijn werkelijk zeer dierbare audiotape bleef. Slechts één keer een reactie dat de oorspronkelijke opdracht was uitgevoerd.
Ook gevraagd om dan de door mij opgestuurde audiotape te retourneren. Niets meer gehoord! Schande. Ik ben mijn zeer geliefde audiotape kwijt!
Goede service en communicatie
Besodemieterd?
In januari alles opgestuurd en betaald nog niks gekregen
Weg geld weg banden
Redelijk tevreden
Alles is prima verlopen. Ik had alleen wel spoed aangevraagd, maar dat duurde nog wel wat weken langer dan verwacht.
En daar had ik ook extra voor betaald.
Maar verder was alles prima.
Goede kwaliteit ook.
Dus al met al redelijk tevreden.
We zijn ontzettend blij met het eind…
We zijn ontzettend blij met het eind resultaat alles is volgens afspraak gegaan top. De feedback die ik wil meegeven is dat het best lang duurde ,opzich niet erg maar was voor mij niet duidelijk vanaf het begin en heb ook even gedacht dat we opgelicht waren. Gelukkig reageerden jullie netjes op mijn mails maar misschien even duidelijker aangeven.
zeer positief traject ,geweldig.…
Ik heb dit traject zeer positief ervaren. Alles liep zeer positief, vanaf dag 1 toen ik de doos ontving om mijn dierbare herinneringen in te doen en te versturen tot ik alles weer terug gestuurd in de doos.
en het resultaat mag er zijn, Geweldig
Hopeless service and communication
Hopeless service and communication. I received my digitalised photos after 4 months, but still waiting for my films. Now 9 months. I always have to start the communication. Also I have never received the originals back.
Cinefilms opnieuw tot leven gebracht…
Cinefilms opnieuw tot leven gebracht met EachMoment
Dankzij EachMoment kwamen mijn oude cinefilms weer tot leven, zodat mijn familie kostbare momenten opnieuw kan beleven. Het hele proces verliep vlekkeloos, al duurde het misschien een tikje langeer dan verwacht.
Good experience
Professional client and easy to work with
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.