Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I would recommend e simmy ,my e sim wouldn’t activate so I emailed and was sorted within 10 minutes

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elke keer op vakantie gebruik ik e-simmy, heel makkelijk thuis al te installeren en als je aankomt kan je meteen je data gebruiken. Sri lanka, Marokko, USA, Vietnam… noem maar op. Overal te gebruiken.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tijdens mijn reis naar Zuid-Afrika heb ik gebruikgemaakt van e-simmy, en ik kan het iedereen aanraden! De installatie gaat via de app en het bereik was goed – zelfs op afgelegen plekken bleef ik ver... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede service en makkelijk in te stellen. Heerlijk als je op je bestemming overal bereik hebt om en restaurantjes te boeken en contact te hebben met de taxi driver om opgehaald te worden. Lekker... Mehr ansehen

1. Telefon- und Internetdienst

Vom Unternehmen geschrieben

e-simmy is dé specialist in eSIM-oplossingen voor reizigers wereldwijd. Ons doel is om internationale connectiviteit eenvoudig, toegankelijk en betaalbaar te maken, zodat je overal ter wereld verbonden kunt blijven zonder gedoe met fysieke simkaarten. Met e-simmy kun je snel en gemakkelijk een eSIM aanschaffen en activeren voor meer dan 160 landen, zonder verborgen kosten of complexe contracten. Of je nu voor zaken, plezier of een combinatie van beide reist, wij bieden flexibele data pakketten die zijn afgestemd op jouw behoeften.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super fijn product

Super fijn product! In het verleden bij meerdere andere aanbieders gedoe gehad bij het installeren en nu bij E-Simmy was het voor aankomst in het buitenland, in 1 minuut geregeld! Gedurende mijn hele reis goed bereikbaar geweest en kreeg updates tussendoor over mijn verbruik. Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!

27. März 2025

E-simmy.com is TOP

In december 2024 in de USA en in februari 2025 in India heb ik gebruikt gemaakt van e-simmy.com Dat heeft perfect gewerkt. Veel beter dan het gedoe op een vliegveld om een lokale sim te kopen. Top product.

19. Februar 2025

Top!!!

Vaak in het buitenland zonder bereik geweest en een fysieke simkaart moeten kopen. Mega veel gedoe. Door e-simmy hoefde ik dit niet meer te doen en werkte alles direct goed en heel makkelijk te installeren. Gewoon top! Thanks hiervoor!!

20. Januar 2025

E-simmy: helemaal top!

Ik heb e-simmy gebruikt tijdens mijn trip naar de VS. Installatie was makkelijk (handig uitleg filmpje), net als het gebruik zelf. Switchen tussen tussen Wifi en e-simmy gaat ook goed. Super stabiel internet. En natuurlijk fijn dat je vooraf weet dat je niet voor onverwachte datakosten komt te staan. Helemaal top!

6. Februar 2025

E-Simmy op vakantie

E-Simmy gebruikt voor mijn vakantie in Brazilië. Het was heel makkelijk te installeren en werkte perfect. Zou het 10/10 aanraden.

30. Dezember 2024

Snel en probleemloos geregeld

De omzetting naar e-simmy was in een handomdraai geregeld. Ik heb tijdens mijn vakantie in Marocco probleemloos kunnen bellen en internetten vanaf het moment dat ik uit het vliegtuig stapte. Super!

28. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eenvoudig te gebruiken en top service

Voor mijn vakantie heb ik gebruik gemaakt van e-Simmy, en ik ben ontzettend tevreden! Ik reisde door drie verschillende landen, en het was een enorme plus dat alles al geregeld was voordat ik landde. Het installeren was heel makkelijk dankzij de duidelijke uitleg, en ik kon direct gebruik maken van mijn databundel.
E-simmy heeft een fijne service en is altijd goed te bereiken. Zeker aan te raden!

28. Januar 2025

E-Simmy: De Perfecte Oplossing voor Betaalbaar Roamen in het Buitenland

Tijdens mijn laatste reis naar Thailand ontdekte ik E-Simmy, en ik moet zeggen dat het een gamechanger is! Het is een digitale e-sim die je eenvoudig kunt aanschaffen en activeren, zodat je overal in het buitenland toegang hebt tot mobiele data zonder torenhoge kosten.

Voordelen van E-Simmy:
1. Betaalbare tarieven:
Geen verrassingen op je telefoonrekening! De prijzen zijn veel lager dan traditionele roamingkosten, en je hebt volledige controle over hoeveel je uitgeeft.
2. Gemakkelijk te installeren:
Binnen een paar minuten had ik mijn e-sim geactiveerd. Het werkt volledig digitaal, zonder gedoe met fysieke simkaarten. Gewoon de QR-code scannen, en je bent klaar om te gaan!
3. Wereldwijde dekking:
Of je nu naar Europa, Azië of Amerika reist, E-Simmy heeft pakketten voor bijna elk land of regio. Dit maakt het super handig voor mensen die vaak reizen.
4. Betrouwbare verbinding:
Ik was verrast door de snelheid en stabiliteit van de verbinding. Zelfs in afgelegen gebieden had ik een goede internetverbinding, wat cruciaal was voor mijn werk en navigatie.
5. Flexibiliteit:
Geen lange contracten of verplichtingen. Je kiest simpelweg een datapakket dat past bij je behoeften en de duur van je reis.

Tip;
• Zet in je telefoon iCloud back up op ONLY WIFI
• Schaf hem vast aan in je thuisland zodat je lekker meteen op land van aankomst een Uber/Grab kunt pakken met je e-simmy!

9. Dezember 2024

Easy to use an best connection - Asia package

I bought the Asia package, I went to China, Thailand and Japan and this was the best. Everywhere I had 5G and such a good connection. So good that I could FaceTime my mom in the middle of the crossroad in Japan. Super easy to use as well, definitely recommend it!

11. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat heerlijk dat we E-Simmy op onze…

Wat heerlijk dat we E-Simmy op onze telefoon hadden geïnstalleerd voordat we naar Dubai gingen. Zo werden we niet achteraf geconfronteerd met een hoge telefoonrekening. Een hele prettige, makkelijk te installeren tool!

6. Oktober 2024

Zeker een aanrader!

Snel en goed geregeld. Handleiding voor installatie was duidelijk en in Tanzania prima bereik gehad. Zeker een aanrader!

15. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr